Dette har jeg i vesken min!

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har i vesken min, når jeg er ute på farten. Ofte må jeg reise inn til Oslo for møter og skjønnhetsbehandlinger, så da har jeg alltid med meg noen must haves. Det varierer selvfølgelig litt fra gang til gang, noen ganger har jeg med enda mer ting. Men disse tingene er the basic, som alltid er med! 


 

Macbook pro – Jeg må alltid ha med meg mac’en min så jeg kan oppdatere bloggen på farten. Plutselig er det også en haug mail jeg må svare på, og da er mac’en kjekk å ha. Eller hvis jeg har litt tid til overs mellom møter, pleier jeg å bruke mac’en til å oppdatere meg på blogger og nettaviser. 

Ladere – Jeg syns livet er for kort til å ha på lav lysstyrke på iPhone skjermen, så derfor må jeg alltid ha med ekstra lader til iPhonen. 

Sminke – Det er ingen hemmelighet at sminken ofte blir litt shiny eller småflekkete i løpet av dagen, så jeg må alltid ha med litt ekstra sminke for å touche up. Også selvfølgelig må jeg ha med liquid to matte leppestiften min, som gjør at leppene alltid er on fleek.

Kamera – Som blogger er det vel nesten et must å alltid ha med kamera hvor enn man går. Dette kameraet bruker jeg mest på farten og til selfies. 

Antibac + Plaster – Av en eller annen grunn klarer jeg alltid å kutte meg på noe, eller få gnagsår, så jeg må alltid ha med plaster. Antibac er mest fordi jeg hater å ha bakterier på hendene, spesielt om man er i Oslo hvor det er så mye mennesker overalt. 

Solbriller – Til og med på dager hvor det ikke er sol, er solbriller et must for meg. Øynene mine har blitt veldig sensitive mot lys, så jeg må alltid bruke solbriller når jeg er ute. 

 

Har du noe du alltid må ha i vesken din?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

16 kommentarer

Siste innlegg