Dette er jeg helt hekta på!

Noe jeg ikke har tenkt over, før jeg ble spurt om av en leser på snap for et par dager siden, da jeg hadde åpen snapchat, var “hvor mange skinnjakker har du?”. Jeg har jo alltid tenkt at jeg bare har et par stykker. Men, da jeg faktisk telte over de tidligere i dag fant jeg ut at jeg hadde 8 stykker. Altså, whaaat! 8 skinnjakker ja. Og det er jo i tillegg til alle de 5260 andre jakkene jeg har, som ikke er skinn. 

Så derfor tenkte jeg det kunne vært gøy å vise dere alle skinnjakkene mine. Den blå jeg har på meg på bildet over, er definitivt en av favorittene mine. Jeg elsker snittet på den, og at den er så sprek i fargen. Under kan du se alle jakkene mine. 

Denne rosa skinnjakken er den nyeste skinnjakken min, og jeg tror nok den er favoritten. Den har likt snitt som den blå, bare at rosa er favorittfargen min. Hehe! 

Den her er så utrolig kul! Jeg elsker hvor rocka den er, og alle studsa på den. Har faktisk aldri sett hverken noen bloggere eller mainstream kjendiser bruke sånn jakke, før jeg så Kim Kardashian bruke en i forrige episode av kardashians. Så det var litt gøy! 

 

Har du også mange skinnjakker? 

24 kommentarer

Siste innlegg