Mitt beste eBay innkjøp – Noensinne!

I løpet av tiden som jeg har handlet på eBay har jeg kjøpt mye forskjellige, alt ifra solbriller til sugerør. I dag tenkte jeg å fortelle dere om det beste kjøpet jeg noensinne har gjort på eBay. Dette produktet har hjulpet til å redde huden min, og derfor vil jeg virkelig anbefale det til dere!

Produktet er fra Sør-Korea der de er kjent for å være ekstremt strenge med kosmetikk, de bruker kun naturlige ingredienser og de tester ikke på dyr. Produktet jeg kjøpte heter “Skin food” og er små plaster til å ha på kviser. I flere år har jeg slitt med kviser, og jeg har brukt mange forskjellige produkter for å minske kvisene. Mye har hjulpet, men når jeg først får en kvise er den der som regel i 2 uker, eller mer. Så selv om jeg kanskje ikke får kviser så ofte, blir de der så lenge at jeg alltid har en del kviser. 

Men, ikke nå lengre! Hver kveld går jeg nøye over ansiktet mitt, og tar på plaster hvor enn det måtte være tegn til en kvise. Det som plasteret gjør er at den suger ut alt av det som er inne i kvisen, og gjør at kvisen blir helt flat og leges veldig fort. Som regel blir små og medium kviser helt borte i løpet av natten, og sånne ekstremt store og vonde blir som regel borte i løpet av et par dager. 

Det som også er genialt er at her slipper man faren med å få arr etter kviser. Vanligvis har man litt for lett med å skvise ihjel en kvise, men siden den blir borte så fort rekker man ikke å skvise den, og dermed unngår man faren for arr. Amazing. 

Uansett folkens, dette er ikke noe jeg tjener penger på, men bare et lite tips til alle der ute som sliter med kviser. Jeg vet hvor sykt kjipt og vondt det er å ha kviser, og håper dette kan hjelpe dere! Produktet kjøper du HER

 

21 kommentarer

Siste innlegg