Snakk om å være kløne!

God morgen! Nå har Per Fredrik og jeg nettopp vært nede og spist frokost sammen. Av en eller annen grunn spiser jeg nesten aldri den “normale” norske frokosten når jeg er på reise. Altså brødskiver. Det holder jeg meg alltid helt unna fordi det virkelig ikke frister. Her er det heller røkelaks, litt frukt og grønnsaker og mykost med appelsinjuice på siden. Nam nam! Det kaller jeg frokost det!

Nå har Per Fredrik nettopp dratt bort til studio for å jobbe en times tid siden det var litt de måtte gjøre før vi reiser videre til Tyskland i kveld. Så nå sitter jeg på hotellrommet med en kaffe før jeg skal kjapt ut for å kjøpe en foundation. Tror dere ikke jeg klarte å ta med den nesten tomme flaska på tur a? Så den fulle ligger igjen hjemme. Snakk om å være kløne! Så langt har jeg ikke funnet noe som selger Maybelline produkter her. Så da må jeg satse på at jeg finner en som er like bra!

Som jeg nevnte litt tidligere i innlegget så reiser vi til Tyskland i kveld, nærmere sagt Hamburg. Per Fredrik skal være med å spille en konsert sammen med Dragon Force på Wacken. Så det blir veldig kult å se! Gleder meg skikkelig til å se kjæresten min på scenen!

Bagen er nettopp pakket, og jeg har shoppet så mye at det var såvidt jeg fikk plass til alt! Men, nå må jeg komme meg ut og finne en foundation. Wish me Good luck!

13 kommentarer

Siste innlegg