Shopping i Østerrike

Nå har jeg satt meg ned på en juicebar og har nettopp kjøpt en utrolig god juice laget av agurk, mynte og eple. Fikk akutt lyst til å kjøpe meg en juicer og begynne med juicing for herregud så friskt og godt det her var! Og ikke minst sunt. 6738x bedre enn karamell frappen jeg kjøpte på Starbucks i stad som var så full av sukker at jeg orket 2 slurker før jeg kastet den.

Men, nå har jeg virkelig fått shoppet masse! Jeg tok mildt sagt av på Forever 21 i stad og kjøpte klær og smykker til den store gullmedaljen. Tror vi snakker haul video når jeg kommer hjem ja!

Var også innom studio der Per Fredrik jobber og spiste litt lunsj tidligere i dag. Fikk dessverre ikke sett så mye siden ting med filmen er veldig hemmelig. Men veldig koselig å få vært litt med gutten min fordet! Siden Per Fredrik kommer til å være mest i studio i dag blir det full shopping på meg. Så dagen har såvidt startet! Selv om jeg har shoppet i 6 timer allerede. Haha!

Nå skal jeg slappe av litt til og nyte juicen min. Før jeg trer ut i varmen igjen. Det er sykt. Men det føles nesten som å gå i en varmeovn når jeg går ut.

9 kommentarer

Siste innlegg