Dette visste dere ikke om meg

God morgen! Nå skal jeg straks ut og for å shoppe litt her i Østerrike i Wien. Per Fredrik skal være i studio i hele dag for å jobbe med filmen han er med i. Så da skal jeg benytte sjansen til å shoppe litt. I går kveld var vi ute med noen av skuespillerne og spiste sammen, og de er så hyggelige! Ble blant annet kjent med en jenteskuespiller fra Stockholm, så vi snakket masse på svensk sammen.

Forresten, jeg vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen før, fordi jeg har aldri tenkt over det. Men jeg snakker tydeligvis helt flytende svensk, som jeg skulle vært fra Stockholm selv. Har hørt det flere ganger når jeg snakker med svensker, at de tror jeg er svensk liksom. Haha, ganske sykt! Sånn går det når man er hekta på svenske hollywoodfruer og svenske youtubers. 

Anyways, nå ble jeg litt borte i svenskepraten her. Men nå tenker jeg uansett å stikke ut for å sjekke ut shoppingen her. Så i butikkvinduene i går at det var veldig mye kule butikker her, blant annet Bershka og Forever 21. Så det gleder jeg meg til å sjekke ut! 

Apropo shopping, rett før jeg dro til Østerrike fikk jeg en pakke i posten fra Nelly med en nydelig kjole jeg bestilte for noen dager siden. Altså den kjolen her, herregud så fin den er! Jeg elsker mønsteret og hvordan den sitter. Jeg har den forresten i xs, og den er helt perfekt i størrelsen. Den har også litt stretch i stoffet, som gjør at den sitter ekstra fint!  Kjolen finner du til kun 399,- HER. Skoene finner du HER til kun 329,-  


 

Kul kjole, ikke sant? I love it! 

23 kommentarer

Siste innlegg