Endelig er han hjemme igjen!

Endelig er Per Fredrik hjemme igjen, og det er jeg så glad for! Han reiste på fredag morgen til Slovenia for å holde konsert med Dragon Force. Så det er mye av grunnen til at bloggingen virkelig har vært ganske dårlig de siste dagene. Vanligvis pleier jeg å oppdatere 2-3 ganger om dagen, men nå som PF har vært borte har jeg bare ikke klart det.

Det her er første gang vi har vært borte fra hverandre mer enn bare noen timer, siden vi flyttet sammen. Vi er jo med hverandre 24/7 siden vi begge jobber hjemme. Så når vi plutselig skulle være borte fra hverandre i 3 døgn ble det veldig vanskelig. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I tillegg har jeg også blitt ganske syk. Er helt ør i hodet, tett i nesa, nyser mer enn gud vet hva og er helt verkete i kroppen. Så det gjør ikke akkurat blogging lettere! Så derfor ble det litt halvveis i helgen. I morgen drar jeg inn til Oslo for å fikse på negler og vipper, før PF og jeg reiser til Østerrike på onsdag.

Så det er veldig mye som skjer akkurat nå. Og jeg håper jeg blir bedre asap så jeg kan oppdatere dere bedre igjen! Hater virkelig når jeg ikke får gjort jobben min ordentlig, har jo så lyst til å gi dere godt innhold! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men uansett. Tenkte jeg kunne vise dere et bilde fra en av de to konsertene Per Fredrik holdt i helgen. Vi skal ned til Tyskland på fredag for enda en konsert han skal holde, som jeg kan fortelle dere litt mer om nærmere. Men det blir veldig gøy! Er så stolt over den flinke kjæresten min! 

Nå skal vi lage oss en god middag og bare slappe av sammen. Det har vært etterlengtet! 
 

13 kommentarer

Siste innlegg