Det vakreste bygget jeg har sett

I går da vi var på shopping så vi et utrolig vakkert bygg, som vi ble super nysgjerrige på hva var for noe. Bygget viste seg å være en kirke som var helt utrolig fin! Vi har vært innom noen forskjellige kirker mens vi har vært her, og denne tar virkelig kaka altså. Alt var så ekstremt forseggjort, og det var marmor og gull utskjæringer overalt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For et syn dette her er! Sett noe så ekstremt fint før?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirken vi var i het “Basilica dei ss ambrogio e carlo”, og lå i en av shoppinggatene. Er du i Roma bør du absolutt ta turen innom!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå har vi nettopp vært ute og spist en veldig god middag. Kjente vi ble veldig oppgitt etter alt hotellkaoset i stad. Men heldigvis er Roma så vakkert, og vi har det så fint her at litt hotell helvete ødelegger ikke for oss! 

9 kommentarer
  1. Uff, kjipe greier med hotellet. Men disse bildene var fine, så vedder på at det var 10X så fint i virkeligheten. En dag må en jo det når man hører så mye flott om Italia. Kos dere siste kvelden

  2. Den kirka er dødsfin! Men, dro dere helt seriøst ikke til Vatikanet når dere var i Roma? Tenkte det siden du sa vloggen var høydepunktene, og ingenting fra Vatikanet var med. Dere har fått sett en minimal del av Roma, men gått glipp av en meget stor del..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg