Hotell fra helvete

Per Fredrik har nettopp måttet stått nede i resepsjonen og krangle høylytt med de ansatte, for at de ikke skal kaste oss ut eller kontakte politiet. Vi har virkelig fått hotellet fra helvete på denne turen. Når vi bestilte turen gikk vi inn på enten momondo eller hotels.com for å bestille. Dette er jo sider som reklamerer herfra til månen overalt, og man regner jo med at sidene skal være trygge. Men der tok vi ekstremt feil. 

I tillegg fant vi et hotell som var såå fint, og med 5 stjerner, så vi regnet også med at hotellet skulle være fint. Feil tok vi jaggu igjen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det første vi merket er at da vi kom til hotellet, lå hotellet midt i en skikkelig shady gate. Det er jo Radisson blu, så man regner med at hotellet ligger et trygt sted, men der tok vi virkelig feil. Da vi kom inn på rommet ble vi enda mer satt ut. Som regel ligger jo badet inne på et eget rom. Men her er det helt motsatt. Det er et badekar som står helt åpent, så det er iskaldt å dusje, og doen er det bare en slags prøveromsdør på, så man får jo ikke akkurat så mye privatliv.

Men, som om ikke det var nok. Da vi kjøpte mat på kvelden på roomservice fikk vi tidenes tørreste og dårligste sandwicher. Nam nam.. Og toppen på kransekaka var svømmebassenget som liksom skulle være så flott og fint, fylt med iskaldt vann, så det var helt umulig å bade der. Man regner jo med å få det liiiiitt bedre når man punger ut masse penger for å bo på et 5 stjerners hotell. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men. Hotellet i seg selv er faktisk ikke det verste. Det sykeste er at vi nettopp fikk beskjed fra hotellet om at siden vi har bestilt på har gått konkurs, så det vi hadde betalt for hotellet, må vi betale igjen til hotellet. 

Så jadda, dobbelt opp for et ræva hotell. Nei folkens, nå kjenner jeg at jeg er rimelig oppgitt. Heldigvis har hele turen vært veldig koselig. Men det hotellgreiene kan virkelig kysse meg der solen aldri skinner. 

 

25 kommentarer

Siste innlegg