12 Problemer jenter har om sommeren

Ah, endelig sommer og sol. Nå skal vi kose oss på stranda, og grille hele kvelden. Men, det er ikke alt som er så idyllisk om sommeren. Jeg tror de fleste jenter kan kjenne seg godt igjen i disse problemene!

Toalett + jumpsuit. Jumpsuit er et utrolig fint plagg, og passer perfekt når man vil pynte seg uten å få et skjørt som flagrer opp. Men når du skal på do må du nærmest kle av deg alt for å bare tisse kjapt, for ikke å snakke om the struggle å få alt på igjen. Veldig kjipt om man er ute på byen og drikker, og gjerne må på do 15 ganger i løpet av kvelden. 

Varmt hår – Om du har langt, tykt og mørkt hår om sommeren er det som å gå med en varmeovn på hodet. Det blir så varmt at du blir helt kokt i hodet, og ikke kan du kjøle ned med vann heller, for da blir sveisen du brukte 45 min på ødelagt..

Skifte bikini – Å skifte ut av bikini og til tørre klær på stranda er virkelig ikke bare-bare. Å holde badehåndkleet oppe uten å miste det, eller gå rett på trynet er en liten kunst i seg selv. Og det er jo umulig å hoppe rett i vanlige klær med våt bikini, for da ser man ut som man har både har hatt melkespreng og tissa på seg..

Umulig å finne bikini – Altså. Hvor skal jeg starte? Det å finne en bikini overdel som både ser fin ut, gjør at puppene ser fine ut og ikke som en lang pølse, og som passer under puppene er umulig. Hvorfor lager de ikke bikiniene i størrelser slik som man gjør på bh’er? Det er jo helt umulig å finne en bikini som har riktig størrelse i skålen og på båndet under puppene.. 

Shorts + skinnseter = auuu! Det er få ting som er verre enn å sette seg inn i bilen når man har på shorts, og varmen har stått på bilen. Da svir det ekstremt i lårene. Enda mindre digg er det når man skal reise seg opp igjen, og lårene henger klistret fast i setet..

Lik strl på bikini – Altså, hvem kom på den idiotiske ideen at bikinier skal selges som sett? Det er vel nesten ingen jenter som er samme størrelse i underdel som i overdel?

Alt må barberes – Om vinteren kan man gjerne la det gå noen dager mellom barberingen. Men om sommeren syns alt i bikini, så da er det bare å dra frem høvelen hver eneste dag..

Sminken smelter – Når solen steker blir man klam i ansiktet, og da begynner foundation å spre seg rundt i ansiktet, så man ser ut som en dårlig selvbruningstabbe. For ikke å snakke om hvor lekkert det er når maskaraen begynner å renne..

Bikiniskille Etter 2 uker i syden ser man superfin og brun ut, helt til man skal gå i en topp som er stroppløs og man har et fint lite bikiniskille som gjør at det ser ut som du har på bh med hvite stropper. 

Shortsen sklir opp – Jeg elsker å gå med shorts, og det er et summer must for meg. Men jeg hater virkelig når jeg går bortover, og hver 15. meter må justere den fordi den har sklidd langt oppi ratata. 

Gress + høye hæler. Dette er aldri en god kombo. Har du på deg stiletthæler og skal på hagefest er løpet kjørt. Da blir du stående fast med hælene planta nede i gresset.

Sand overalt – En liten dukkert ute i vannet, og vips så har du sand i bikinien som er helt umulig å få vekk. Til og med 3 år etter ligger det sandkorn igjen fra sydenturen. 

 

Noen problemer du kjenner deg igjen i?

 

Følg meg gjerne på facebook, HER, for å se når jeg legger ut nye blogginlegg. 

39 kommentarer

Siste innlegg