9 ting du kan kjøpe på eBay!

I går kveld ble det litt av en eBay shopping “tur” på meg! Jeg elsker jo eBay for alt er så billig, og man finner så mye forskjellig! Men i og med at det ofte er litt vanskelig å finne frem i jungelen av ting, tenkte jeg å vise dere noen av de mange tingene jeg fant mens jeg shoppet. Her er det en blanding av sommer godsaker og skjønnhetsprodukter! 


1 – HER  /  2 – HER  /  3 – HER

4 – HER  /  5 – HER  /  6 – HER

7 – HER  /  8 – HER  /  9 – HER
 

15 kommentarer
  1. Så mye fint du kjøper på ebay! Men hvordan er du så heldig med alle kjøpene? Har du aldri opplevd å ikke få det du har bestilt, eller noe sånt?
   Hilsen ikke så erfaren ebay-kjøper… 🙂

  2. synes det er veldig bra at du linker til slike billige tinger, istedenfor å linke til michael kors-vesker til flere tusen, og solbriller til flere tusen osv, det er nok av slike bloggere. Og det oppfordrer på en måte unge til å kjøpe billige ting og, fordi det er jo ofte mye fine tinger som er billige! Kanskje også enda finere enn det dyre, så ja, bra du gjør dette!!!!!

  3. Har vært førnøyd me det mæste æ har kjøpt på Ebay.. 1 gang har æ fådd falskvippa som ikke e så bra.. og fra Asia må man jo vær obs på størrelsan då, men ellers – tommel opp!

  4. hadde vert veldig fint om du kunne begynne å la linkene bli åpnet i ett nytt vindu, når man trykker på de:) synest du er veldig flink å blogge, og slike innlegg er alltid en favoritt hos meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg