Nå er walk in closet ferdig!

Wiiiii! Nå er endelig walk in closet helt ferdig! For en drøm det er å ha så god plass til klærne mine! Endelig har jeg full oversikt over hvor alt er, noe som gjør det super enkelt å velge ut hvilke klær jeg skal bruke. Alt av interiør er helt hvitt, så alt av klær kommer veldig godt frem, også blir hele rommet så lyst og inspirerende. Noe annet enn den mørke brune garderobeløsningen jeg hadde i leiligheten, som i tillegg hadde skyvedører så jeg fikk aldri noe oversikt. 

Nei folkens, det er utrolig hvor mye materialistiske ting kan skape lykke! Kjenner det bobler inne i meg av lykke hver gang jeg går inn på rommet. Ah, endelig elsker jeg klærne mine igjen. Det er deilig det! 

Har også filmet inn masse fra walk in closet som jeg skal redigere sammen, og legge ut her på onsdag. Da viser jeg litt mer hva jeg har oppe i skuffene, hvordan jeg organiserer ting, og en full oversikt over klærne mine. Her er det garantert noen organiseringstips å plukke med seg, så nå er det bare å glede seg til videoen kommer ut! 

19 kommentarer

Siste innlegg