En fin overraskelse!

inneholder reklamelink

Har dere hatt en fin helg så langt? Det har virkelig jeg! I går hadde vi grilling i huset, sammen med litt familie. Det ble masse grillmat, vin og marshmallows så alle ble i godt humør for å si det mildt! Hehe! Mamma tok en runde i hagen og viste meg alle hva slags forskjellige blomster jeg har i hagen, og det var ikke få for å si det sånn! Fant også ut at jeg har en gigantisk pion busk, som btw er verdens fineste blomster. Så det var en fin overraskelse! I tillegg hadde vi masse rosebusker, et syrintre, og en haug jordbærplanter. Så nå kommer jeg til å spise jordbær til jeg triller bortover! 

Jeg har jo nesten ikke rukket å utforske hagen enda, fordi gresset har rukket å bli så utrolig langt. I tillegg til at vi nesten ikke har hatt tid til noe annet enn å sette opp møbler og jobbe. Så det var gøy å endelig ta en ordentlig tur rundt i hagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit – HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg straks avgårde for å kjøpe gresstrimmer, poste litt pakker på posten. Også skal jeg rett videre til Drammen siden venninnen min Camilla skal feire bursdagen sin. Så da blir det grillparty i dag også! Selv om jeg skal hjem i kveld, så da blir det kun redbull på meg. Hehe! 

24 kommentarer

Siste innlegg