Blomster shopping til huset!

Herregud som tiden flyr i det nye huset. Altså, klokken er snart halv 9 og jeg føler jeg ikke har rukket over halvparten av tingene jeg må gjøre. Men det er kanskje sånn når man nettopp har flyttet? Vi holder enda på å gjøre siste finish på å pakke ut av ting, og i dag har vi fått handlet inn både blomster og litt pynteputer for å pynte opp her. Det er helt drøyt hvor stor forskjell litt blomster kan gjøre. Plutselig ser stuen og walk in closet mye mer “levende” ut, om dere skjønner?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble to av den grønne planten her, som vi har satt på hver sin side av tv’en. Den rosa står midt på spisestuebordet. Kan vise dere litt mer bilder av stua så fort vi har fått fikset opp ferdig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi rydde enda mer i huset, og forhåpentligvis kommer straks IKEA med hagemøblene våres. De skulle levere de mellom 16 og 22 i dag, så vi venter enda i spenning. Mon tro om IKEA har gjort enda en feil, så vi ikke får de i dag? Håper for en gangs skyld at alt går som det skal, fordi jeg begynner å bli veldig klar for å få alt ferdig og klart! 

16 kommentarer

Siste innlegg