Endelig er sminkebordet ferdig!

ENDELIG er sminkebordet nesten helt ferdig! Nå har elektrikeren nettopp satt opp lysene, og med unntak av at ting må ryddes på plass inne i skuffene, er sminkebordet mitt ferdig. Sminket meg nettopp forran det, og herregud så deilig det var å ha et eget hjørne for sminkingen. Det er så deilig å ikke ha all hverdagssminken min i en sminkebag, men heller i en skuff så jeg lett kan finne det jeg trenger. Også er det jo genialt med lys, fordi da er jeg ikke avhengig av lyset utenfor. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjenner at det å ha et eget bord som sminkebord virkelig kommer til å gjøre hverdagen mye lettere. For ikke å snakke om når jeg skal fikse håret mitt. Nå trenger jeg ikke å stå på en stol inne på badet lengre, fordi jeg er for lav for å nå opp til speilet (haha, short girl problems). Nå kan jeg bare sitte og chille forran speilet. Gjett om jeg kommer til å sitte her i mange timer. Hehe, sminkedukke sa du?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Uansett, nå skal vi straks ut for å kjøpe inn litt blomster til huset. Det trengs virkelig litt farge inne i alt det hvite i stuen, walk in og kontoret mitt. Så når vi kommer hjem igjen kommer endelig terrassemøblene våre, så da skal vi sette opp de og gjøre siste finish på ting her, så blir det endelig ferdig! 

36 kommentarer

Siste innlegg