5 Sminke hacks!

♥ Gjør eyelineren om til gel liner ved å varme den med en lighter i et par sekunder. La den kjøle seg i 10-15 sekunder før du bruker den 

♥  Bruk hårføneren til å varme opp Vippetangen for å gi en bøy som varer ekstra lenge. PS: kjenn på Vippetangen med fingeren først så den ikke er så varm at du brenner deg. 

♥ Legg concealeren i en trekant under øyet, istedenfor den vanlig “kun rett under øyet” sminkingen. Det vil resultere i at du lyser opp øyet mer mye på en bedre måte. 

♥ Smink deg foran et vindu for å få riktig lys når du sminker deg. Om du sminker deg i litt mørkt lys eller i kunstig lys kan det fort se veldig rart ut når du kommer ut i vanlig lys. 

♥ Bruk en hvit neglelakk istedenfor base coat. Denne vil fortsatt gjøre at du ikke får fargeflekker på neglene. Den hvite neglelakken gjør at fargelakken du legger over blir mye finere, og får mer pop i fargen. 

 

Har du testet noen av disse tipsene før?
 

  1. Jeg har alltid lagt concealeren i trekant under øynene, ellers kjenner jeg også igjen de andre tipsene dine, men fint du tipser ‘nybegynnere’ Du har jo veldig unge lesere, så å gå på make-up-kurs for dem blir for dyrt, bra du hjelper dem, Stina. God helg, her er det sushi som gjelder i kveld 😀

  2. Å sminke sæ i naturli lys e det bæste tipse! Æ lærte the hard way me å sminke mæ i dårli lys og gå rundt me et oransjt ansikt i et par år, haha!

  3. Veldig bra og inspirerende innlegg!!!
   Vil bare si at du er mitt største forbilde og
   du er super når det
   gjelder blogging og oppdatering! Du er kjempeflink
   og motiverende! Elsker deg Stina!
   Klem fra Sara, 12 år:)

  4. Eg har eit problem, eg klør veldig i hodebunen og på halsen . Og eg vet at det ikkje er lus . Så ka kan det Vere då ? Eg luret på om du Stina, hadde noen tips om ka det kan vere eller kordon eg kan bli kvit det. Håper du kan hjelpe meg , siden det er veldig irriterende .😔

  5. Prøvde det med hårføneren og Vippetangen min, og
   det var helt genialt! Det holdt flere timer, å fikk flere
   positive kommentarer fra venner. Tusen takk må jeg si,
   elsket det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg