12 Ting du kan gjøre med kjæresten i helgen!

Endelig helg! Men har du ikke lagt noen planer for helgen? For å unngå at det blir en kjedelig helg, som forsvinner før den i det hele tatt har startet, bør du lese disse tipsene om hva du kan gjøre i helgen!
 

– Reis til storby. Om du har litt større budsjett kan en weekend i London, Paris, København eller Barcelona være spennende. 

– Sjekk inn på hotell. Ta en tur på hotell og bare nyt det å være borte hjemmefra. Ekstra bonus er om det er spa på hotellet, så dere kan få en massasje sammen. Eller så er det også koselig å utforske byen dere er i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Ta en tur i skogen. Spenn på dere turskoene og ta med noe god turmat i sekken, og gå noen timer sammen i skogen. Det gjør godt for både kropp og forhold. Man kommer seg unna alt av mobilmas, og man får noen timer sammen hvor man bare kan være med hverandre. PS; Sett mobilen på flymodus, så kan dere heller bruke den til å ta noen koselige turbilder sammen. 

– Dra på restaurant. Besøk en helt ny eller en av deres favoritt restauranter sammen, og kos dere med en tre retters middag. 


 

– Filmkveld. Sett igang en skikkelig filmkveld, der dere kjøper inn masse godt å spise, ser noen koselige filmer, tenner litt stearinlys, og bare har det koselig! 

– Grill i parken. Om dere bor i nærheten av en by, er det veldig koselig å ta med seg litt grillmat og en grill, og grille i parken. I Oslo er det veldig god stemning i Frognerparken på solfylte dager. 

– Road trip. Sett dere inn i bilen og kjør til et helt nytt sted. Ikke bare får dere mange timer i bilen til å virkelig skravle om alt mulig, men dere får også oppleve et nytt sted.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Lag mat sammen. Gjør litt ekstra ut av matlagingen, og lag noe godt som dere lager sammen. 

– Dra på Plantasjen eller et annet planteutsalg og kjøp inn planter til huset / leiligheten sammen. 

– Vær turister i eget land. Ta en tur inn til den nærmeste byen, og vær litt turist. Er du i Oslo kan du se på slottet, gå en tur i Vigelandsparken, se på Operaen, og mye mer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Double date. Har dere et vennepar? Da kan dere dra ut på en dobbeldate sammen. 

– Har dere et rom som virkelig trenger en oppussing? Bruk helgen til å fikse det opp! 

 

Hva skal du i helgen?

Siste innlegg