Kommer til å satse mer på YouTube!

Som jeg nevnte litt i videoen som jeg la ut i stad, var jeg i middag med United Screens i går. For dere som ikke har sett videoen jeg la ut i stad. Kan jeg kjapt fortelle hvorfor vi dro ut sammen. Jeg har nemlig sluttet i Nordic Screens etter 1,5 år da jeg følte at jeg ikke fikk nok ut av de som nettverk, og har nå gått over til United Screens som jeg har troa på at kan hjelpe meg mye mer.

Jeg har som dere sikkert har merket, lyst til å satse mer på YouTube og gjøre kanalen min bedre (bloggen kommer forresten fortsatt til å være førsteprioritet), og da er det viktig å være i et nettverk som kan hjelpe meg med nettopp dette. Det er også forresten grunnen til at jeg har begynt å legge ut videoer 2 ganger i uken, versus 1 gang som det var tidligere. Rett og slett fordi jeg elsker YouTube og har lyst til å gjøre det enda mer!

Men anyways, i går var vi en gjeng fra United Screens og et par av vi youtuberne ute for å spise litt sammen, og bli bedre kjent. Så vi dro ut på Pinerolo som ligger ved Hegdehaugsveien. Italiensk restaurant med veldig gode forretter, altså omg, absolutt verdt å ta turen innom! Hovedrettene var ganske gode også, men forrettene var best. 


Helle (t.h) alltid like seriøs 😀 

Men herregud, nå skravler jeg meg bort her. Uansett, det var veldig koselig å bli kjent med de som jobber i United Screens. Ekstra hyggelig å bli litt bedre kjent når man skal jobbe sammen. Selv om jeg er blogger og jobber 99% av tiden alene, så er det veldig koselig når man har litt kollegaer. Så nå har jeg både Nettavisen og United Screens å støtte meg på, og det er veldig godt i min jobb! 

 

– Følg meg gjerne! – 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Siste innlegg