Kanskje på tide?

I dag har dagen kommet. Jeg har endelig ryddet skikkelig ut av jenterommet mitt som er hos mamma og pappa. Var vel kanskje på tide? Med tanke på at jeg flyttet ut for 2 år siden.. Men, i dag fikk jeg endelig gått igjennom alt som er på det gamle jenterommet, og resultatet ble 17 sekker med søppel og 1,5 IKEA pose med ting jeg faktisk skal beholde. Så var ikke akkurat så mye å beholde akkurat.
 SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men gøy å gå igjennom alle de gamle tingene. Fant blant annet igjen en del morsomme ting. Som den gamle Marilyn Manson plakaten min, fra perioden der jeg var skikkelig svart i klesstilen og kun hørte på rocka musikk. Fant også igjen samlingen min med veldig gamle telefoner. Her snakker vi Nokia og Sony Ericsson liksom. Fins de merkene i det hele tatt lengre?

Fant også igjen et hilarious bilde fra Vicky og jeg var på Tusenfryd for noen år siden. Kan si hun var litt mer glad i karuseller enn jeg var.. Husker jeg gikk rundt småsvimmel fra å bli skremt så mye. Til tross for at jeg er tidenes pyse klarer jeg alltid å lure meg opp i en karusell eller 10.
 

Fikk endelig koset litt med pus også. Gud det var veldig godt! Har ikke fått kost med katten min siden i desember, så dere kan tro jeg har savnet han! Han er jo så søt og kosen! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå sitter jeg på toget på vei hjem igjen til Oslo. Har nettopp vært hos Susanne og fikset håret (grunnen til at jeg ikke har hair extensions på bildet). Hunden hennes har fått de søteste valpene, som jeg bare mååå vise dere bilder av i morgen!

15 kommentarer

Siste innlegg