Girl talk 5 – Kroppspress, Alkohol & Sosiale Medier

I denne onsdagsvideoen skal det handle om kroppspress, alkohol og sosiale medier. Jeg gir dere mine beste jentetips om hvordan man kan takle disse tingene bedre. Sett deg godt ned i sofaen med litt snacks, og kos deg med 20 min girl talk!

23 kommentarer
  1. Hei Stina! Jeg lurte på om du kunne ha en video om night routine? Elsker deg Stina! Klem fra din følger Hedda!! PS. Jeg får ikke lov til å ha instagram, men alle andre har det. Jeg ønsker meg det veldig! Har du et tips? Jeg er 11 år!! Håper du svarer!!

  2. Kunne du laget en girl talk av for eksempel hvordan få betre selvtillit, hvorfor må vi ta av sminken før vi skal sove og hva skal vi gjøre om en gutt prøver å få tak i deg, bare pga du har store pupper osv

  3. Kunne du hatt en av hvordan få betre selvtillit og hva man skal gjøre når gutter prøver å få deg og egentlig ikke liker deg?

  4. Hei hei! Det er superbra at du legger ut sånne videoer! Det er veldig hjelpsomt, og er veldig lærerikt og morsomt å se på😊 Selv er jeg mitt i puberteten og alt skjer på en gang! Det kan være slitsomt noen ganger😂 Tusen takk for at du er du, og er så åpen og ærlig om sånt! Jeg føler litt at du er min søster, selvom det høres litt rart ut da😊 Jeg er glad i deg Stina, selvom jeg ikke kjenner deg❤️

  5. Hei 🙂 litt kleint spørsmål, men kan du kanskje fortelle litt om hvordan man skal gjøre det første gangen, liksom med typen : ) Er litt nervøs for å gjøre noe feil, hvilket rekkefølge osv.

  6. Misforstå meg rett, jeg digger deg! Men hvordan kan du sitte å si at alle som tar silikon vil ha stygge pupper hengende på magen om 10, 20, 30 år? De aller fleste som tar silikon, tar nemlig ikke 700 gram i hver pupp. DA kan vi snakke stygge pupper om noen år. Men de aller fleste tar lite nok til at de får et naturlig resultat. Jeg tok silikon for et år siden. Var så og si helt flat, og har nå ca like store pupper som deg. No offence, men det er egentlig ingenting som sier at mine vil henge mer enn dine fordi jeg har silikon. De vil nok muligens henge etter amming osv, men det vil naturlig pupper også.
   Ellers er jeg helt enig i alt annet du sier. Du er et godt forbilde, og du har helt rett i at alle er fine nok som de er naturlig. Heller naturlig, enn at alt på kroppen er unaturlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg