Heldigvis går det bedre nå

Er så glad for at jeg sjelden er syk. For dette er skikkelig kjipt! I natt sovnet jeg ikke før i 3 tiden fordi jeg var så utrolig dårlig. Heldigvis er jeg mye bedre i dag, og forhåpentligvis frisk i morgen. Frem til da skal jeg bare slappe av på sofaen under dyna med serier. Eneste som hjelper når jeg er syk er å slappe av. Anyways, tenkte jeg kunne fortelle litt om hva jeg gjorde i helgen. Flere av dere har spurt om jeg kan begynne å blogge mer om hverdagen min. Så jeg skal prøve å bli litt flinkere på det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredag kom Per Fredrik til meg med tidenes overraskelsesgave, som jeg blogget om for et par dager siden. Så spilte vi inn en liten video sammen, og mens vi spilte inn video kom søsteren min på besøk for å hente et par ting hun skulle få av meg. Så hun ble tilskuer mens vi spilte inn video til dere. Kom et par fnis fra hun for å si det sånn, haha! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag stakk vi innom IKEA en tur for å sjekke ut et par ting. Deretter dro vi rett til Skien siden Per Fredrik skulle i møte med noen andre artister. Så da sjekket vi inn på et rosa hotell. Haha, fillern at jeg glemte å ta bilde av hotellet på utsiden! Men det ble en veldig koselig og morsom tur og vi fikk også testet ut den indiske restauranten som er i Skien. Herrregud så god mat de hadde der! Kan absolutt anbefales!

Nå skal jeg legge med ned på sofaen igjen og prøve å bli frisk. Håper dere får en fin dag! 

18 kommentarer

Siste innlegg