Klissete kjærestepar!

I går hadde jeg det veldig gøy på reunion med de jeg gikk i klasse med på 3. vgs. En god gjeng av oss var hjemme hos Kristine, der vi drakk og catchet up med hverandre. Vi hadde blant annet en drikkelek som var veldig morsom, som het spørsmålsleken.

Der skulle man stille et spørmål til noen, og den man stilte spørsmål til, skulle ikke svare, men heller stille et nytt spørsmål til noen andre. Dersom man begynte å svare på spørsmålet, eller brukte lang tid på å spørre nytt spørsmål, måtte man drikke. Fordi man må være så rask, så må man bare si det første som faller inn i hodet, og da blir spørsmålene ofte veldig morsomme! Så vi fikk en del latterkramper, og alle måtte drikke greit mye. Haha! 
 

Utover kvelden dro vi ned til Drammen sentrum på et sted som heter “Rekord”. Det er visst et sted som har vært i Drammen veldig lenge, men jeg har aldri hørt om det før i går. Der var det veldig sånn sitt og drikk mens man skravler og hører på musikk. Ikke helt syre-hæla-i-taket altså, men det likte jeg veldig godt.

Er av en eller annen grunn ikke like glad i å dra ut og danse lengre. Liker bedre når man kan sitte ned og ta ned glass sammen, mens man hører på musikk. Selvfølgelig som alltid, glemte jeg helt bort å ta bilder i går, siden jeg hadde det veldig koselig. Så da får dere nøye dere med et par veldig klissete kjæreste selfies. Som vi fikk bemerket flere ganger at vi var, men mest at vi var veldig søte sammen da. Hehe! 

 

Var du ute i går?

12 kommentarer

Siste innlegg