Ukens spørsmål #103

Barberer du armene og/eller lårene?
– Jepp. Lårene har jeg barbert like lenge som jeg har barbert leggene. Men armene har jeg vel barbert i 5-6 måneder ca. Har naturlig veldig mørkt hår. Bare å se brynene mine på sminkevideoer, så ser dere at de nærmest er svarte. Så jeg har alltid mislikt å ha svarte hår på armene, så for noen måneder siden var jeg så drittlei av å ha hår på armene, at jeg begynte å barbere. Jeg vil tro at det er bedre å vokse, men det er jeg altfor pyse til å gjøre. Haha! Men så langt har det ikke vært noe som helst problem å barbere armene, og det går veldig raskt og enkelt, så det er null stress! 

 

Kan du ha en “my boyfriend does my makeup” video?
– Hmm, ja kanskje jeg skal prøve å få med Per Fredrik på det. Blir gøy å se om han skjønner noe som helst av sminke! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hvis du noen gang for barn, skal du fortsette bloggen? Eller blir det en mammablogg? (Super stor fan og elsker deg og bloggen!)
– Jeg kommer nok ikke til å få barn før jeg nærmer meg 30 årene, og siden jeg er 23 nå, er det fortsatt en god stund til. Så det er no worries yet. Men jeg tror nok at jeg kommer til å blogge om barnet / barna, selvfølgelig. Men det blir ikke en typisk mammablogg i så fall. Da blir det heller bare at barna blir en naturlig del av bloggen, og man får se de iblant. 

 

Kan du fortelle litt mer om den voldsalarmen som du viste i “dette må jeg ha i veska” innlegget?
– Det er en alarm jeg har kjøpt på Clas Ohlson. Når man trykker ned knappen sprayer den en spray som både farger, og svir i øynene, og den piper ekstremt høyt. Jeg har heldigvis aldri fått bruk for den, men den er veldig smart å ha med i tilfelle noe skulle skje. Jeg bor jo i Oslo sentrum, så man vet aldri liksom. 


 

Jeg lurte på hvor du ordner neglene dine?
– De fikser jeg på TL salongene Ulven. Har gått dit i over et år nå, og er veldig fornøyd! Får det sponset forresten, bare så det ikke blir noen misforståelser om det. 

 

Jeg lurte på hvis du skulle hatt en hund hvilken rase ville du helst hatt? Og når tror du at du får deg en hund, hvis du skal ha en da?
– Jeg har veldig lyst på en Papillon. Det er uten tvil min favorittrase, både fordi de er så utrolig fine, men også fordi de er veldig smarte. Selv om de er små, og man kan ha de i veska, er de ikke en typisk dum veskebikkje som bare er helt dum. I tillegg så er det en rase som man faktisk kan ta med seg på en joggetur, uten at man må bære den halve veien, hehe! Jeg kommer ikke til å kjøpe hund før etter at jeg og Per Fredrik har flyttet sammen, så det blir ikke helt enda! 


 

Hei, så vidt jeg husker har du snakket om en app som lager avslappningslyder, jeg tror den blandet annet hadde en knapp du kunne trykke på også kom det sånn “regn lyd.” Hvis det stemmer at du har den appen hva heter den?
– White noise heter den. Anbefaler dere absolutt å teste den ut! 

 

Blogget du da du var russ? Kan du linke noen av de innleggene du skrev da du var russ og som handler om russetida di?
– Det gjorde jeg! Alle innleggene om russetida ligger under kategorien “russetiden” 

 

Du skriver om at det på verdensbasis er flere som dør av overvekt enn sult. Hvor har du denne statistikken fra?? Det bør du ha om på bloggen.
– Du kan lese om det HER og HER. Mye av problemet er at mange som er fattige spiser du junkfood da det er billigere, og derfor blir verden mer og mer overvektig og det begynner å bli et ekstremt stor globalt problem. Syns det er viktig at man faktisk får med seg dette, og forstår hvor ille verden har blitt. Inkludert Norge, hvor hvert 6 barn er overvektig, og hver 5 voksen er overvektig (ref).

 

Jeg lurte litt på åssen hårfarge du har farget håret ditt med? 
– Jeg bruker garnier nutrisse dark brown. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det hemmelighets innlegget, er det lagt ut? Muligens jeg ikke har fått det med meg
– Nei, har ikke fått kommet så langt enda. Det kom inn ekstremt mange lange svar, og derfor er det viktig for meg at jeg setter meg godt inn i dette før jeg svarer på spørsmålene. Men innlegget kommer i løpet av uken som kommer. Psykisk helse er noe jeg tar veldig seriøst, og derfor vil jeg ikke bare rable ned noen svar, men heller bruke god tid på hvert av de, og da tar det litt lengre tid før svarene kommer ut. 

 

Hei! Hvor har du kjøpt speilet som du har på skrivebordet?
– Det er fra IKEA. 


 

Tjener du penger på at folk abonnerer på deg på youtube?
– Nei. Når dere abonnerer på meg er det gratis for dere, og jeg tjener ikke noe på det. Det jeg tjener penger på derimot, er annonsene som vises før videoene. Jeg tjener også penger når jeg har videoer som jeg lager for annonsører der jeg snakker om produktet dems, på min kanal. 

 

Litt nyskjerrig på hvordan du får orkidé til å stå i den kahler vasen ? Bygger du opp noe under den ? Har helt lik vase selv å har lyst på orkidé i den. 
– Det er en stund siden jeg gjorde det. Men om jeg husker rett, satt jeg en kopp under så den skulle bli bygget opp litt. 

Når du bestiller noe på eBay kossen lang tid tar det før det kommer i posten?
– Det kommer veldig ann på. Noen ganger kan det ta en uke, og andre ganger kan de ta tre uker. Men når man bestiller en vare, står det alltid når den er forventet i posten, for eksempel mellom 10 april – 23 april. 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

36 kommentarer

Siste innlegg