Slik fjerner jeg hudormer!

// annonse

Er det en ting som alltid irriterer meg, og som jeg alltid sliter med å fjerne er det de små svarte prikkene man får rundt i ansiktet, spesielt på nesen. Eller hudormer som det faktisk heter. Jeg har prøvd dusinvis av produkter som skulle fjerne disse hudormene. Men så langt er det kun ett produkt som har fungert for meg, og det er dette produktet. Denne masken fra MayBeauty fjerner hudormer, motvirker akne og fjerner død hud. Genialt!

Slik gjør jeg det:

1. Bruk penselen til å påføre masken i hele ansiktet. 

2. La masken tørke i 30-45 minutter. 

3. Når masken er helt tørr, drar du den forsiktig av. Da kommer også alt av død hud og hudormer av. Det kan du forresten se på masken etterpå, at alt mulig som har ligget nede i huden har blitt dratt opp og av med masken. 

Resultatet blir utrolig bra! Føler huden får mye mer glød, siden død hud blir fjernet. I tillegg blir alle de små irriterende svarte prikkene borte. Jippi! For ikke å snakke om hvor smooth huden føles ut, fordi alt av hudormer og død hud har blitt fjernet. Anbefaler å bruke masken ca 1 gang i uken for best mulig resultat. Nå kan du forresten få 30% rabatt hvis du bruker DENNE linken, eller rabattkoden “stinaface30”. 

 

19 kommentarer

Siste innlegg