Fortell meg din hemmelighet

Vi alle har hemmeligheter som vi kun har for oss selv. Noen er kanskje litt pinlige, andre kan være hjerteskjærende. Felles med de fleste hemmeligheter, er at jo lengre man holder de for seg selv, desto verre blir det å håndtere de. Men, det er ikke alltid at man har noen man kan snakke med om disse hemmelighetene. Derfor vil jeg nå at dere skal fortelle meg deres hemmeligheter i kommentarfeltet. Dette kan selvfølgelig gjøres anonymt, sånn at dere ikke trenger å være redd for at noen finner ut av hemmelighetene deres.

Så kommer jeg til å plukke ut noen av deres hemmeligheter, og svare på i et eget innlegg om noen dager. Siden jeg vet at det ikke alltid er lett å kunne snakke med noen, vil jeg at dere skal vite at dere kan snakke med meg. Se på meg som en søster eller venninne som dere kan snakke med om alt mulig, uten å bli dømt eller sett rart på. Jeg har selv også hatt mine problemer igjennom livet, og jeg tror jeg kan gi mange gode råd til dere ♥♥ 

 

203 kommentarer
  1. Jeg liker en gutt i klassen, men aner ikke om han føler det sammen eller hvordan jeg kan si det til han? Håper du kan gi litt tips ??

  2. I 5.klasse så ringte jeg barnevernet for jeg ikke hadde det så bra hjemme. For mamma og pappa skua meg ned på gulvet slik at jeg begynte å grine, reiv meg i håret, banna og kjefta myye. Barnevernet kom hjem til meg der jeg bor og til og med på skolen og prata med lærerne og rektoren+meg. Det var kjempe skummelt i den perioden. Og det har blitt en del bedre men de banner forsatt, og det liker jeg ikke. For mamma og pappa har gjort som at jeg banner også, og det er ikke gøy i det hele tatt

  3. Hei stina😔Jeg har et problem jeg var en dag på stranden da jeg fikk låne telefonen til stefaren min og der var jeg litt uheldig med å gå innpå bilder der jeg så et bilde av mamma som hadde tissen hans i munnen❌Jeg ble helt satt ut helt til vi skulle til syden der jeg oppførte meg som en idiot fordig jeg så det bildet og jeg sa til mamma hvorfor så sa hun at det hadde noe med at voksne er glade i verande osv…
   Men jeg tenker på det vær natt og har mareritt⛓hva skal jeg gjøre⛓🔫

  4. hei stina, min hemmelighet er at jeg har mye problemer hjemme med mamma og stefaren min og det jeg ikke har sagt til barnevernet er at de har slått meg begge to. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det?

  5. Hei Stina!
   Jeg kutter meg selv, flere ganger om dagen. Jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjør det, men jeg tør ikke fortelle det til mamma eller pappa jeg er kjempe redd for at de skal bli sure. Kan du gi meg noen tips?

  6. Hei Stina. Jeg har lest bloggen din fra den startet, og synes du gjør en kjempejobb. Stå på!
   Min hemmelighet er at jeg har veldig lite venner. Det er vel ikke noen hemmelighet i seg selv, men måten jeg takler det på er. Jeg later som det ikke plager meg og sier ofte at det er bedre med én fugl i hånda, enn ti på taket. Og så videre. Men egentlig, sitter jeg ofte å gråter, nettopp fordi jeg ikke har noen nære venner og prate med, være med osv. Jeg er like gammel som deg, og med unntak av trening og kosthold er vi veldig like. Har du noen gang hatt problemer med det samme? Har du noen tips eller råd til hvordan jeg skal klare å få meg nye ekte venner i en såkalt voksen alder? Jeg sliter veldig med det, og det går jo veldig ut over selvbildet mitt også, siden jeg er flink til å fortelle meg selv at det må jo være meg det er noe galt med..?
   På dager hvor jeg føler meg ekstra venneløs, leser jeg alltid bloggen din, og det er liksom som å prate med en venninne. For guds skyld, aldri stopp med blogging! :))

  7. Hei Stina!
   Jeg kutter meg selv flere ganger om dagen og jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjør det. Jeg tør ikke fortelle det til mamma eller pappa, jeg er redd for at de skal bli sure eller noe. Har du noen råd?

  8. Hei, Stina☺️ Jeg har et problem, jeg fikk mensen får første gang i sommerferien å har ikke hatt det siden, er det farlig? Er det noe galt med meg? Problemet er.. Jeg tørr ikke å si noe til mamma, synest det er litt kleint å snakke om, håper du kan svare meg, hilsen bekymret jente (14)

  9. Hei Stina
   Jeg er forelska i en gutt men han er sammen med noen andre og jeg vet at han ikke liker meg men jeg tenker på han vær kveld og hvis dem slår opp og jeg blir sammen med han så blir venninna mi sikkert sur på meg fordi ho er sammen med ho nå har du noe tips😻

  10. Hei Stina!
   Før hadde jeg veldig mange gode venner, men så begynte jeg å like en kjendis (Isac Elliot) så nå føler jeg at ingen vil være med meg på grunn av det. Hva burde jeg gjøre for at dem skal beggyne å være med meg igjen?

  11. Hei Stina! Jeg er en gutt som elsker jenteting for eks: sminke, mote,klær å sånt
   Men jeg vet ikke hvordan jeg skal vise det, jeg blir redd for at folk skal mobbe meg.. Har du noen tips til hva jeg skal gjøre?

  12. Hei Stina😚 Jeg liker en gutt som er et år mindre enn meg, men jeg tror han liker en annen jente i klassen min!

  13. Hei Stina! En jente i klassen er forelska i samme gutten som jeg er sammen med. Og nå har hun funnet det ut.. Og så plager hun meg litt om det.. Og jeg skjønner ikke hvorfor.. Det er kanskje at hun er misunnelig, men jeg trenger råd.
   Hilsen Anonym

  14. Jeg går i 6 klasse å jeg er forelska i en gutt i klassen å alle vet det tilåme læreren min jeg vil ikke at de skal vite det kan du hjelpe meg?

  15. Hei Stina!
   Jeg liker en gutt og det er mange venner som sier at det ser ut som han liker meg, men jeg er for redd til å spørre han og jeg vet ikke hva han vil svare.
   Hva skal jeg gjøre??

  16. Hei Stina
   Jeg har et problem , jeg har mobbet noen nemlig et insta bilde av en person som ikke ville at bilde skulle ligge på insta. Jeg har selfølgelig sagt unnskyld . Nå har det gått over to år , men hun jeg mobbet var ikke en snill person hun går enda og minner meg på det nesten hver dag . Hun sier det til andre å råder dem til å ikke være med meg, så nå etter 2 år har jeg bare 1 heeelt ekte venn å når hun er borte fra skolen går det ikke så bra . Tipss?

  17. Hei stina. Jeg har gjort noe sykt dumt. Jeg føler att jeg har ødelagt rykte mit på skolen. Fordi att på starten på skole året så var alle jentene en helt annen person, selvølgelig så hadde jo eg forandra meg noe jeg også. Men alle begynte å lage seg grupper å vere med i. De gruppene var besto av de jentene som likte å vere med hverandre å var på en måte delt opp i populære osv. Men jeg bryr meg jo ikkje om sånne ting. Jeg er venner med alle jenter i klassen å blanda meg i alle gruppene sånn att jeg ikkje skulle bli uvenner med noen i klassen. Senere så ble gruppene sterkere og de voks på en måte. De som var i de vennegruppene begyner å invitere hverandre med på forskjellige ting, ut å bowle, kino eller mekke mat med hverandre. Å siden jeg ikkje har holdt meg til noen faste personer å egentlig bare har surra rundt mellom alle jentene å ikkje funnet min plass så slutta folk å invitere meg. De følte sikkert att jeg ikkje holdt til i deres gjeng eller gruppe, siden jeg blanda meg inn med forskjellige folk (vist du skjønner) Så jeg føler hver dag att jeg ikkje hører til noen plasse i klassen. Det som er verst nå er att jeg har gjort det enda verre. Fordi jeg har et søskenbarn som går i 10, å jeg går i 8. Så jeg pleier å henge med dem hvert friminut og vere med bare hun nesten hver dag. Vi er naboer så det er med på att jeg er ofte hos henne. For hennes del er hun ganske populær å kjekk så hun er ganske ofte opptatt. Men de stundene hun ikkje er det er jeg altid men henne. Så folk i klassen klager jo nesten på meg att jeg kommer til å slite når vi begynner i 9 klasse fordi da er jo ikkje søskenbarne mitt der! Så jeg sitter å tenker på det hver dag…. Jeg føler rett å slett jeg har ødelagt skole ånden min, å att jeg ikkje hører hjemme noen plasser.
   Hva kan jeg gjøre… :/

  18. Hei Stine! Syntes det er supert at du har disse innleggene, jeg har aldri før tenkt at jeg trenger å sende deg en hemmelighet, for jeg har egentlig aldri hatt noen. Men i det siste har jeg vært så forferdelig nervøs og redd. Jeg lurer på om jeg muligens kan ha angst, men er ikke sikker. Jeg hater å gå på skolen fordi jeg er livredd for hva andre tenker om meg, jeg viser meg aldri uten sminke og velger veldig nøye hvilke klær jeg går med.
   Jeg er så forferdelig usikker på meg selv, og har utrolig lite selvtillit. Jeg har sluttet å spise så mye, asså jeg spiser normalt frokost og middag iløpet av en dag. Muligens et mellommåltid. Jeg vet dette ikke er bra, men er så desperat etter å veie ca 50-55kg (veier ca 60) at det å skippe flere måltid virker verdt det. I tillegg trener jeg litt trening hjemme for å få bort ekstra fett på magen og lårene, og armene. Jeg kan grine meg til søvn flere dager i uken fordi jeg er så usikker og ikke har selvtillit, og vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. I tillegg har jeg forferdelig lite energi i hverdagen, så det å gå ut å løpe en tur, kunne ikke falt meg inn!

  19. Det jeg forteller nå er og har vært og er en tung byrde å bære på. Jeg er kun 15 år, men har opplevd mye vondt. Kort fortalt har jeg blitt mobbet og utestengt helt siden 1.klasse, men jeg har aldri skjønt helt hva som skjedde og hva det var før høsten da jeg begynte i 9.klasse. Jeg hadde ingen jeg kunne snakke med og følte meg helt alene. Og det er jeg fortsatt og klandrer meg selv for det, selv om jeg vet at jeg ikke har gjort noe galt. Jeg er den snille, hjelpsomme og stille jenta i klassen, hun som alltid øver til prøver og gjør leksene. Lærernes “englebarn”. Men sannheten er at jeg har slitt og siter fortsatt. Jeg sprekker nesten, men jeg vet at jeg ikke kan si det til noen og må bare holde ut. Jeg har slitt med spiseforstyrrelse og selvskading i omtrent 2 år, men det som er verst er at jeg ikke kan fortelle det til noen. Ikke lærere, ingen venner siden jeg ikke har noen, ingen foreldre fordi jeg er redd for å skuffe dem og siden jeg ikke har et så godt forhold til dem at jeg kan fortelle alt til dem og heller ingen på skolen. Spiseforstyrrelsene har gått over, men sliter fortsatt ned selvskading. Jeg prøver å slutte med det, men det er lettere sagt enn gjort. Hvert friminutt prøver jeg å gjemme meg på toalettet, i gangen, ved skapet eller i trappen fordi jeg ikke vill ut. Hva skal jeg ut for? Jeg har jo ingenting å gjøre der ute. Det er omtrent 3 måneder igjen til jeg går ut av 10.klasse og håper at jeg kan få meg noen venner på vidergående, selv om jeg tviler. Jeg vil gjerne fortelle det til mine foreldre, men jeg vill ikke skuffe dem.
   -Christine

  20. Jeg har en hemmelighet: helt siden jeg mistet en nær slekting for litt over tre år siden har jeg slitt mye med drikking. (BTW jeg er gutt, leser bloggen din men er overhodet ikke homo!) Mange kvelder, uansett om jeg skal på jobb eller ikke, drikker jeg meg helt ut av sans og samling. En gang sa sjefen at hvis jeg ikke kom meg på “rett kjøl” igjen måtte han sparke meg. Så jeg tok i et tak, gikk opp i lønn, men så kom det et tilbakeslag da en kompis tok livet av seg for snart to år siden. Jeg var helt på bunnen, drakk som en alke og stinket gammel fyll i mange dager. Har vært edru i nesten en uke, men er ganske langt nede (av grunner jeg ikke vil si), men holder motet oppe!

  21. Hei Stina! Problemet mitt er at jeg ikke har noen guttevenner! Jeg klarer ikke å bli kjent med gutter..Venninene mine er ofte sammen med gutter, men jeg blir aldri invitert. Hvordan kan jeg bli kjent med gutter?

  22. Hei Stina, takk for at du er så god og stiller opp som en storesøster for leserne dine.
   Jeg har vært en del med en gutt i det siste, litt på fritiden og vi har møttes hver dag når vi har gått til skolen. Jeg trodde jeg var blitt forelsket i han, fordi jeg visste han likte meg. Men nå har jeg funnet ut at følelsene mine ikke er der lengre, og jeg irriterer meg bare over han. Han snakker med meg hele tiden og vil finne på noe, og jeg vil ikke være slem heller.. Så hvordan kan jeg si til han på en litt snill måte at jeg ikke vil være noe mer enn venner?

  23. Hei!
   Jeg har tenkt mer og mer på det etter jeg kom i puberteten (7.klasse, går nå i 9) at jeg er bifil. Jeg vil både offenlig gjøre det, men vil også ikke. Er kjemperedd for folk skal mobbe meg for den jeg er. Er en veldig jentetype, derfor tror jeg folk får “sjokk” vis jeg sier det og de vil plage meg. Mamma vet de, hun er min bestevenn og hun støtter meg, hun sier det hver dag, at hun er stolt over meg uansett hva. Bør jeg, eller ikke offenlig gjør det?

  24. Hei Stina!
   Jeg liker x-en min og det var han som slo opp med meg, og jeg vet at han ikke liker meg, men jeg har en venn som også liker han og det er også hennes x-kjæreste og det er den sammen personen. Og jeg vet at han liker noen, men jeg vet ikke hvem han liker. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
   Har du et tips??

  25. Hei jeg har en hemelighett får en gutt vi var sammen får noen måner siden og jeg og min beste venn er (x en hans .vi begge vil ha han .vi bestemte oss å få se velv hvem som får han ,vi fortelle alt til værandre men det er vanskelig å snakke med hun og han fordi vi begge blir søra av å søre værandre .jeg blir lei meg og det blir hun også .jeg veit ikke om hva som vil skje i disse dagene framover men jeg har ei følelse at hun vi bli sammen med han .det er ikke lett å bare gå til han som får ,vi snakker ikke sammen lengere det er umulig å bare gå til han. Har du noen tips på hva jeg må gjøre ? Jeg ble 14 får noen dager siden å jeg føler at jeg burdet være forbred på det værste og det gode .jeg tar det som det kommer .værså snill svar hilsen ANONYM!

  26. Jeg er en jente på snart 16 år og har et lite problem. Sommeren 2012 fikk jeg mensen for første gang men har ikke turt og sagt det til mamma. Selv ikke nå, etter snart 3 år. Jeg vet at jeg vill og må si det snart men får det virkelig ikke til. Har prøvd alt. Har ikke et så godt forhold tol min mamma at jeg kan snakke om slike ting. Har du noen tips/råd?

  27. Faren min döde natt till mammas bursdag da jeg kun var 1 år og fem månder. vi vet ikke hvordan han døde heller. da jeg var 8 år var det en kveld jeg ikke fikk sove. tenkte bare på pappa. jeg gråt hele natten med mamma ved min side. i tilleg var pappa fra italia og jeg hørte ikke noe fra familien min der på 8 år. men nå har jeg kontakt med store søstern min. men helt siden den natten da jeg var 8 og gråt, har jeg ikke grått foran noen untatt mamma og min aller bestevenn. jeg har trent på å skjule sorgen min siden da. er dette noe jeg bør slutte med eller er det bra at jeg ikke er til bry?

  28. Skal snart flytte liker en gutt å vil så gjerne kysse han vi er (x er men tenke jeg kan gjøre det snart nå eller siste dagen på skolen .synnys jeg burdet kysse han eller snakke med han ?

  29. Jeg sliter med at jeg ikke har en bestevenn..Jeg har 6 venner som jeg idte er sammen med, men når vi på for eksempel fotballtreninger og sånt må dele oss 2 og 2 har jeg ingen å vere med..Jeg later ofte som at det er greit og at jeg ikke har noen problemer med det, men sannheten er at jeg bli så lei meg av det. Livet virker så mye lettere med en bestevenn som du kan snakke om alt med. Kan du ver så snill å gi meg noen gode råd?

  30. Hei, nå har jeg lest mange av kommentarene og syntes at det jeg skal si ikke et så farlig,men her er greia: vennene mine: de mobber meg,slår meg osv. Og når jeg ikke er med dem, kommer de bort å sier at jeg kommet til å bli mobbet av alle Om jeg går alene… Hva skal jeg gjøre ? Har ingen andre å være med så om jeg sier det til voksne blir det jo sure…

  31. Hei, jeg har et problem jeg. For mamma er en alkoholiker, og på fredag klarte mamma å fyllekjøre og klarte å kjøre ut av veien to ganger. Den andre gangen ble hun tatt for promillekjøring, og helt siden fredagen har mamma drikket og drikket. Pappa sier at det er forventet at mamma kommer til å drikke veldig mye siden hun får en bot på 20 00kr, mistet førerkortet og må i fengsel i tre uker. Helt til hun på i fengsel drikker hun veldig mye og når hun løslates blir det enda verre. Jeg er vedøig redd for å miste den mammaen som er blid og edru i hverdagene, Stina kan du hjelpe meg on hva jeg skal gjøre? Foresten mamma ble skadet i nakken da hun havnet i bilulykken og hadde 2 i promille. Jeg bor på et sted der alle vet hvordan mamma er, og ryktene sprer seg veldig for, og jeg strever med angst pga mamma og av mone gamle venner. I angsten min blir jeg veldig redd for hva andre synes om meg, og når hele klassen min får høre det med mamma kommer jeg til å synke. Hjelp!❤️

  32. Jeg er bifil og har sagt det til to venner som tok det godt og sa bare ok, jeg kan ikke bestemme over deg, og hvis det er sånn det er for osv… men jeg tør ikke si det til mamma og pappa og sånt, for de er i mot å ha en annen legning enn heterofil..

  33. Hei Stina😔😘
   Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette men etter at jeg begynte i 9. klasse har alt vert forandret. Jeg mistet bestevenninne min og vi hadde vert venner i mange år, det var ikke noe spesiell grunn til det men det bare skjedde. Hun har fått sei to nye bestevenner og di inkluderer meg ikke i noe av det di gjør. Hun har også byttet helt personlighet og hun går å tror at hun er drit pen og bedre enn alle andre.
   Jeg har også fått meg to nye bestevenninner men det som er med hun ene er at hun har perioder der hun er drit sur på meg, uten at jeg har gjort henne noe. Jeg blir sikkelig såra å vet ikke hva jeg skal gjøre når hun plutselig ikke svarer på meldingene mine eller bare overser meg på skolen. Jeg blir sikkelig lei meg, og når jeg spørr hva det er blir hun bare sur å går.
   I det siste har det vert veldig mye “gruppering” i klassen. Og kroppspresst på skolen er helt forferdelig. Det er en jente på skolen som “alle” liker. Det irriterer meg så mye! Jeg prøver å trene flere ganger i uka for å få en fin kropp son at guttene skal like meg også. Men det som er, er at jeg er veldig sjenert og har ikke så veldig god selvtillit. Jeg er super nærvøs for framføringer og å snakke høyt i klassen.
   Men så er det denne jenta da, som alle liker. Jeg var faktisk bestevenn med hun før men nå har hun også funnet sei nye venner å blitt helt forandra. Hun kommer med så mange spydige kommentarer som guttene ikke ser. De ser bare den “store” rompa hennes og det lange blonde håret. Jeg blir helt knekt av denne personen og hun går på skolen som om at hun vet/tror at hun er bedre enn alle andre.
   Jeg er veldig opptatt av å se bra ut og trener derfor mye. Men det som er nå og som jeg ikke har turt å si til noen er att jeg har begynt å kaste opp etter at jeg har spist. (Med vilje). Det skjer ikke hver dag. Men visst jeg spiser mye eller spiser noe søtt må jeg trene etterpå for jeg blir sur og skuffa over meg selv. Etter at jeg har trent føler jeg at jeg kan spise med god samvittighet men vist jeg ikke har trent så, så blir jeg skuffet på meg selv. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg synest ikke at det er noe gøy å trene lenger men jeg MÅ gjøre det.

  34. Hei Stina.
   Jeg er forelska i en gutt og den gutten har blokka meldingene mine på Facebook og han godtar ikke meg på Snapchat og Instagram?! Hva skal jeg gjøre? Jeg tror han er en som liksom ikke snakker med den personen som liker han hvis han får vite at noen liker han 🙂 jeg er litt kul på skolen og han er en av de kuleste i. klassen.. Jeg bruker kule klær er litt pen og sånn 🙂 hva skal jeg gjøre for at han skal like meg?! Jeg har ingen anelse..
   Tusen takk Stina du er en engel

  35. Hei Stina!
   Jeg har egentlig aldri likt meg selv noe særlig, jeg syntes jeg er for tjukk og stygg😢 Jeg vet det ikke hjelper og skrive det men det er noe jeg ikke vil ta opp med vennene mine, det er fordi dem er så tynne i forhold til meg. En gutt i klassen sa at hvis jeg skulle bli sammen med gutten jeg likte måtte jeg gå ned noen kilo😭
   Jeg er veldig redd for og bli mobba! 😬😢
   Det er også det at jeg ikke føler at jeg har en ordentlig venn, jeg har egentlig 3 bestevenner men føles som en, jeg liker og leke med … Jeg liker også og leke med … Men jeg liker ikke når alle tre leker sammen. Det har jeg ikke sagt til noen.🙁😞

  36. Jeg har vært forelska i en gutt i kanskje ett år, han vet det og har sagt at han liker meg. Men jeg vet ikke om det er sant, alle sier at vi burde bli sammen, men ingen spør liksom. Jeg er sammen med en annen nå, og istad så fikk jeg melding fra han jeg liker og ikke er sammen med at han liker meg, han sa at han var glad på mine vegne og at han egentlig elsket meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, skal jeg slå opp med han andre gutten? Jeg liker han også, men ikke like godt. Jeg er så forvirra…..

  37. Hei Stina!
   Jeg har lest ganske lenge på bloggen din og jeg elsker den <3
   Min hemmelighet er at jeg tror kanskje jeg liker en gutt, men han bor ikke i samme by som meg. Vi gikk på samme barneskole og jeg var faktisk sammen med han en liten stund (5-6 klasse). Men han flyttet før vi startet på ungdomsskolen. Og når jeg en gang var i byen så så jeg han og han var så kjekk, hehe.
   Noen ganger får jeg snapp fra han på snpchat, men jeg svarer ikke tilbake.
   Jeg vet ikke helt om jeg liker han men hva skal jeg gjøre?
   Hilsen 14 år gammel jente som elsker bloggen din<33

  38. Hei stinablogg Føler meg utestengt av vennene mine,
   Og har dårlig selvtillit jeg tør nesten ikke å gå på
   Skolen har du noen tips til å få bedre selvtillit?

  39. Hei Stina
   For 2-3uke sida så hadde jeg sex med kjæresten til bestevenninna mi vi var begge fulle og jeg vet at det ikke er en unnskyldning jeg har bestemt meg for og si det til henne men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til henne uten at hun skal bli så lei seg…
   Hva skal jeg gjøre??

  40. Hei Stina!
   Jeg sliter med selvtillit og vennene mine aksepterer ikke at jeg gråter da jeg er lei meg. Da får jeg bare enda dårligere selvtillit. Hun ene venninna mi viste seg å være falsk og hun har sagt alle hemmelighetene mine rundt i klassen. Jeg er utrolig forelsket i en gutt i klassen også men alle jentene i klassen liker han og da jeg var sammen med han slo vi opp fordi alle hatet meg og ertet han. Jeg trenger virkelig noen tips til hvordan man kan få bedre selvtillit fordi vennene mine ikke hjelper meg! Mamma og pappa tør jeg ikke snakke med og dessuten så har jeg bare en lillesøster som jeg ikke sier noe til. Håper på svar.

  41. Jeg har en kjæreste, vi har vært sammen i ca fire måneder nå. Og i det siste har han vært sykt masete og kontrollerende, føler meg nesten litt kvelt i mitt eget forhold hvis du kjønner…? Jeg prøvde og spørre om vi kanskje kunne ta en pause for en stund siden, men han ville virkelig ikke gå med på det! Han sluttet ikke sende meldinger og sånn… Det blir sykt vanskelig og prøve og ha en pause da… Han er også veldig sjalu når jeg snakker med andre gutter. Ville du slått helt opp?

  42. Hei stina, min hemmelighet er at jeg ble velfig syk fordi jeg er så kresen så jeg var borte fra skolen ganske mye ,når jeg kom tilbake slet jeg med sosial angst det er det ingen som vet , ting er bedre nå mn vennen min fant seg en ny venn mens jeg var borte.

  43. Jeg har så vanskeligheter med å beholde venner. Jeg er rett og slett en skikkelig dramaqueen, men jeg velger også å stole på feil folk som bare ødelegger for meg. En veldig god venninne av meg valgte å gå bak ryggen min og ødelegge veldig mye for meg, og jeg vet hun fortsatt driver å baksnakker meg til mange folk jeg hater/hater meg. Jeg føler at mange hater meg, har noe imot meg fordi ting har blitt snudd så jævla opp ned, og jeg får aldri si det jeg virkelig mener eller sannheten! Føler så mange vil ødelegge for meg..

  44. Hei stina
   Jeg liker 1 gutt hva jeg skal gjøre han går i klassen min og alle sier at vi passer ilag jeg vet ikke om han liker meg vi ser veldig ofte på verandre men er det et tegn hva skal jeg gjøre?? Er det et tegn??

  45. Min hemmelighet er vel at jeg har vært deprimert i nesten 1 år nå, uten at noen vet det. Ting var jo jævli tøft og selvmord var jeg innpå mange ganger, men 1 YouTubekanal reddet livet mitt. Sånn helt serr. Det var som at jeg var så jævli mange deler og de limte de sammen.
   Og snakke med noen kan hjelpe mange, men for meg var det det værste som kunne skje. Fortalte det med et uhell til en voksen på skolen (styrte med noen også sa jeg deprisjon også braste jeg ut i gråt), heldigvis ble det aldri no mer. Idag vil jeg si at jeg er frisk, og det skjedde uten hjelp.
   Det er ikke alle som kan bli fikset med hjelp men for de fleste hjelper det.
   Elsker bloggen utrolig mye og håper du blogger til jeg dør

  46. jeg liker en gutt i klassen men jeg vet ikke hvordan jeg skal spørre han. jeg vet han liker meg. 😍 jeg elsker bloggen din så mye

  47. Hei Stina😅 Du gjør en superjobb😊
   Jeg vet at mange ser dt jeg skriver nå, men jeg vet dette gjelder flere enn meg😁
   Jeg er presteringsgal😪 Jeg skal alltid være best uansett om dt gjelder skole, trening eller fritis osv😶 Hvis jeg ikke får 5 eller 6 i alle fag, begynner jeg som regel å gråte😭 Jeg kan ikke noe for dt, dt har bare blitt sånn😪❌ oppi alt dette er dt jo ett generelt press når dt gjelder sosiale medier🙅🏽
   Jeg begynner og bli sliten og utmattet😒 I tillegg har jeg lidd av spiseforstyrrelse i snart ett halvt år😪 Dette startet etter dette kroppspresset ble en så stor del av livet mitt😶
   Jeg snakker ikke med noen om dette✋🏼 kunn mamma eller pappa😕 Håper du har noen tips å gi🤔😊

  48. Jeg, og noen andre jenter blir seksuelt trakassert på arbeidsplassen. Sjefen vet det, men tror ikke på oss, og mener vi overdriver når vi forklarer oss.

  49. Hei💜 Min hemmelighet er at jeg har problemer med tanker. Jeg vet det høres rart ut, men det er tanker om fett, utovermage og dobbelhake! Jeg tenker nesten på det hver gang jeg spiser. De rundt meg sier at jeg er tyn, og ikke trenger å være redd. Men jeg er redd.. Jeg skjenner under haken min om jeg har fått dobbelhake nesten etter hvert måltid. Jeg vet jo at man ikke får det så fort, men det er liksom bare sån! Jeg er redd, og trenger råd..

  50. Jeg kutter meg selv.. først var det soden det
   Føltest på en måte som terapi for meg.
   men næ er jeg bare avhengig av det.. jeg klarer ikke å slutte med det.

  51. Hei Stina
   Min hemmelighet er at eg har blitt fortalt at eg ikkje er god nok, stygg, dum osv, men har ikkje sagt det til noen og det har resultert med at eg har kuttet meg selv for det. Når for eksempel broren min sier at eg har gjort noko feil så kutter eg meg og nå er eg nesten avhengig av å gjøre det, og eg veit ikkje korleis eg kan komme meg ut av det eller kven eg kan snakke med. For eg har snakka med fleire psykologer, men dei snakker berre om at eg har depressioner og sosial angst.
   Eg har prøvd å snakke med mamma’en min, men det er storesøsteren min som er mest i fokus, så eg er litt glemt kan man si, og nå veit eg ikkje kva eg ska gjere lengre.

  52. Hei, jeg og kjæresten min snakker nesten ikke sammen, vet det er rart, men jeg vil ikke at det skal være sånn. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi han litt sjenert og jeg synes det et litt vanskelig å bare gå bort å snakke liksom. Synes du jeg burde spørre om å finne på noe en dag eller noe, hva synes du jeg burde gjøre? Og jeg liker han utrolig godt, det er derfor det er litt vanskelig å bare gå bort å snakke, hva skal jeg si liksom?

  53. Hei, Stina! Først og fremst ville jeg bare si at jeg elsker bloggen og personligheten din! Det jeg skal fortelle deg nå er ikke akk en hemmelighet, mer som et problem.
   Jeg er en jente på 12 og har hatt en venninne som jeg har kjent siden jeg var 2/3 år. (Hun er et år yngre) Vi to var ganske gode venner før, vi kan si bestevenner. Jeg elsket henne over alt på jord og kunne fortelle henne absolutt alt. Jeg kunne være 100 prosent meg selv når jeg var med hun og vi gjorde alt sammen. Vi var ganske like og… jeg bare elsket henne… Men i høsten så ble hun kjent med noen venninner av meg og vi ble en slags gruppe i fritiden. Jeg var litt skeptisk når hun kom inn i gruppa vår. Jeg hadde ikke akk lyst til å ha hun med i gruppa fordi jeg ville ha henne for meg selv. Jeg haaatet tanken på at jeg skulle “dele” bestevenninna mi med mine andre venninner. Det hadde aldri vært et problem for meg før fordi hun som sagt var et år yngre. Vi hadde denne jenta i gruppen som ikke var særlig hyggelig mot meg før vi startet å henge med de i denne gruppa. Hun endte opp i en krangel med min tidligere bestevenninne og hun fikk oss andre i gruppa til og gå imot henne. Det var da jeg ødela alt sammen. Jeg var kjempe frekk mot bestevenninna mi. Jeg kalte hun for de styggeste tingene noen gang. Vi ringte henne opp når hun gråt seg ihjel og lo av henne. Hun hatet seg selv og jeg dret i henne. Jeg brydde meg ikke om henne, hvorfor? Fordi jeg trodde hun aldri brydde seg om meg når hun var med i gruppa. Fordi jeg aldri ville ha henne med i gruppa, jeg ville ha henne for meg selv. Det gikk noen måneder og hun ble kjent med enda flere av vennene mine. Og de støttet henne. Hun fikk bare flere og flere venner fra andre skoler, og ble kjempe populær til slutt. Nå har det nesten gått 4/5 måneder og jeg tenker på henne hver ENESTE dag. Jeg kan ikke slutte å tenke på henne. Jeg vil bare ha henne tilbake men hun bryr seg ikke. Hun har også forandra seg, og blitt ganske frekk mot meg. Og det sårer meg. Men jeg skjønner hvorfor etter alt jeg gjorde. Og jeg blir såå glad når vi snakker sammen på telefonen og hun sakte begynner å fortelle meg “hemmeligheter”. Men noen dager senere får jeg vite at hun har sagt det til et par andre. Og da blir jeg kjempe lei meg, fordi jeg trodde vi endelig var på vei til det gamle… Og det jeg ville spørre deg om var om hvordan jeg kan få hun tilbake eller hvordan jeg kan finne noen andre å prate med??Det med at jeg bare ville ha henne for meg selv var ganske egoistisk av meg, men jeg har alltid hatt henne for meg selv og det var litt… vannsklig for meg når hun kom inn i gruppa?? Kan jeg si?Jeg har slitet veldig mye om hvem jeg kan snakke med disse månedene, jeg har ingen jeg kan snakke med, det er det som gjør alt dette så vannsklig. Selv om mange av vennene mine sier at jeg kan snakke med dem vil jeg samtidig at de skal kunne snakke med meg… men jeg er alltid den siste de forteller noe til. Så Stina jeg håper jeg kan få noen tips/råd om hvordan jeg kan få bestevenninna mi tilbake eller kanskje evt hvordan jeg kan skaffe meg en ny bestevenn. En jeg kan snakke med alt om. Håper jeg får svar på dette. Jeg gråter hver eneste dag ved tanken på at jeg øedla vennskapet vårt. Elsker bloggen din!!<3

  54. Jeg hadde en bestevenn, hun startet å henge med en annen jente. Nå inviterer hun ikke meg med på ting eller noe, men sier fortsatt at vi er bestevenner osv. Hun sier bare ting til hun andre jenta og når jeg spør om å få vite det sier hun “nei, du får ikke vite det!”… Det er veldig sårende. Jeg vil ikke bli uvennen hennes, men jeg er lei av å late som alt er okay..

  55. Hei Stina
   Jeg er en 14 år gammel Jente, jeg begynt å se
   På Sex-videoer og sånt og jeg ville liksom prøve
   Det en gang så jeg brukte hånden min og gnidde
   På stedet, og det føltes ganske godt. Jeg har ikke
   Fått mensen enda da! Men jeg bare lurte på om
   Man kan bli gravid av det?

  56. Hei! Jeg sliter veldig mye med selvtillit, alle vennene mine er utrolig pene og har gutter rundt seg hele tiden, og de skryter av det hele tiden. Jeg har aldri vært sammen med noen eller kysset noen. ( Jeg går i 8. Klasse). Det er en gutt i klassen min som jeg liker utrolig godt og jeg har gjort det fra den første gangen jeg så han, men han liker venninnen min. Jeg tror at hun liker han også. De snakker sammen hele tiden og han svarer henne hele tiden, og hvis han trenger et råd eller hjelp spør han alltid henne selv om jeg er nermest og jeg kan svaret. Han hører han ikke på meg. Vær gang jeg prøver å snakke med han på noen sosiale medier så bruker han ofte mange timer på å svare, men når jeg snakker med venninnen min, sier hun at han svarer henne etter noen minutter hele tiden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er redd for at han liker hun. Alle guttene jeg har likt, likte venninnen min. Jeg er veldig sjalu på henne men jeg tør ikke å si noe til henne. Ofte sitter jeg på rommet mitt og gråter hele kvelden på grunn av dette. Har du noen tips?
   Jeg elsker bloggen din forresten og du hjelper meg mye med problemer i livet.<3

  57. Jeg er en jente på 11 år jeg har fått på et instrument i 4 år nå og ville sluttet for lenge siden men for ikke lovt ! Og jeg liker ikke instrumenter og spille på , det får ut over dansingen , og jeg vil bli en proff danser .har du tips ? Jeg vil slutte !

  58. Hei Stina.
   Jeg blir veldig fort lei meg, og aner ikke hvorfor. Jeg blir plaget av brødrene mine masse, men nå for tiden har jeg bare blitt så syyyykt lei meg av ingenting! Det er akkurat som at jeg bare har humørsvingninger hele tiden! En annen ting jeg tenker på er at etter påskeferien skal jeg få regulering. Jeg gruer meg skikkelig, og jeg er redd for hva folk sine reaksjoner blir😁
   Dette var litt teit å skrive men jeg blir helt stresset av å tenke hele tiden på reggisen, og av at jeg gråter så mye😢

  59. Hei Stina 😊
   Jeg har ein hemlighet, når jeg var 3-4 år så bodde eitt av søskenbarna mine hoss oss. Og nesten hver morgen husker jeg at han tvang me til og sett meg i sofaen, så tok han penisen sin mot tissen min. Og jeg husker at jeg syns det var sykt vondt. Jeg klarer ikke og tenke på han lenger og får helt vondt i magen. Det er helt forferdeligt, når jeg ser han blir jeg helt ekkel. Hva kan jeg gjøre ?

  60. Hei Stina
   Jeg har kun 1 venn i hele verden og i April skal hun slutte på skolen min, jeg blir mobbet av omtrent alle de andre jentene og guttene på trinnet mitt, og når venninna mi da flytter, så er den eneste jeg har igjen læreren min, men hun kan jo ikke gå rundt sammen med meg i alle friminutt, og når jeg ikke har noen å være med setter jeg meg ofte opp i busskuret på skolen, og et par ganger har jeg sittet der å kuttet meg selv, det skjer oftere og oftere nå for tiden… HVA SKAL JEG GJØRE???

   Btw, hvis noen andre enn Stina ønsker å snakke, så kontakt meg på [email protected] for jeg ønsker meg virkelig en internett venn jeg kan snakke med…

  61. På starten av 5.klasse ble jeg mobbet og utestengt. Fikk mye stygge meldinger. Jeg hadde ingen jeg kunne stole på. Får hun som mobba satte ut falske rykkter om meg. Hver dag etter skolen, lå jeg på senga å gråt. Jeg fikk blikk hele tiden. Nå har jeg det bedre men det er vanskelig å klemme det som hente. Jeg tenker på det vær dag. Hva kan jeg gjøre for å glemme det? Håper du kan hjelpe meg❤️

  62. Jeg har 2. Den første er at jeg ikke har det så bra hjemme pappa banner og og skriker og blir sur for alt😳 Og den andre er at jeg blir mobba av 4 jenter som er 2 år større en meg, de har låst meg innpå do og truet meg og sier stygge ting til meg

  63. Jeg har en hemmelighet!
   Jeg og BFF en min likte den samme gutten, elsket den samme gutten. Det viste seg at han likte henne å da spurte han hun om å bli sammen og hun svarte ja😫 Hun sa hun glemte at jeg likte han også men hun har ikke gjort noe med det. Jeg ligger hver kveld og gråter meg til søvn😰 Jeg er så lei meg å hun vet det men hun bryr seg ikke. Så den dagen han spurte henne var på slutten av en skoledag og hun svarte jo ja, da jeg fikk vite det og det var med en gang begynte jeg å gråte. Nå vet hele skolen at jeg liker han. Hva skal jeg gjøre????

  64. Hei Stina. Har et problem:( føler meg utrolig tynn. (Er tynn). Men det er bare en liten del av problemet. Andre sier at jeg er veldig tynn og jeg føler at de tror at jeg sulter meg. De sier at jeg burde begynne å spise mere, men jeg spiser jo mye. Klarer ikke å spise så mye brød fordi jeg synes det er så tørt og kvalmt. Hva skal jeg gjøre? 😥

  65. Hei Stina.
   Jeg sliter veldig med selvtillit.
   Jeg kan ikke se meg i speilet uten
   og tenke stygge ting om meg selv!
   Har pratet med en lærer, men det hjelper ikke
   Jeg prøvde mange metoder som og skrive
   ting som er bra med meg. Men det hjelper ikke.
   Dette er min hemmelighet.
   Hadde satt velidig stor pris på om du svarte på denne komentaren. Du gjør at jeg smiler når jeg leser bloggen og ser på youtube-videone dine.
   Du er forbilde mitt!

  66. Jeg er veldig forelska i en gutt i klassen som er sammen med en på en anen skole som jeg er veldig veldig god venn med. Hun og jeg har pratet litt og hvis jeg blir sammen med han etter henne så skal han ikke komme i mellom oss. Men jeg vil spørre han men hvordan?❤️ Har veldig lav selvtillit ettersom “vennene” mine sier at det jeg gjør er feil og rart, selvom jeg bare er meg selv😔 Har du noen tips til og bygge opp selvtilliten min og kunne spørre han?❤️Har vert lei meg over det veldig lenge nå💔 Hvordan skal jeg spørre?❤️

  67. Hei Stina!
   Du svarer sikkert ikke på min melding, men jeg får vel prøve likevel. Btw så har du en utrolig god blogg, og jeg digger både deg og bloggen din!
   Så var det over til hemmeligheten/problemet mitt. Det er en gutt i klassen som liker meg, og har spurt meg flere ganger. Jeg har svart Nei hver gang, fordi jeg ikke liker han. Han har også spurt meg om å være med på mange ulike ting som for.eks på banen eller på tur. Jeg har feiget ut og sagt at jeg ikke kan nesten hver gang, fordi vi ikke kjenner hverandre og ikke snakker sammen på skolen og sånt. Det hadde jo vært gøy å bli kjent med han, men jeg blir liksom litt nervøs, eller jeg vet ikke hva jeg skal kalle det når jeg ser og møter han på skolen. Og når jeg ser han tenker jeg: oi, der er han. Lat som ingen ting og som du ikke har sett han! Hva skjer? Er jeg forelsket, bare at jeg ikke vil “innrømme det” for meg selv? Hva skjer, og hva kan jeg gjøre? Er litt pysete når det gjeller gutter…
   Takk på forhånd hvis du svarer på min melding!

  68. Min hemmelighet er at hele livet mitt med en mor som alkoholiker og en voldelig far. Ingen vet hva jeg og broren min har opplevd. Jeg husker foreksempel når jeg var 4 år fra pappa kvelte mamma forann meg på badegulvet. Mamma flyttet fra pappa da vi var 5 år, og etter det har det ikke gått en kveld uten at mamma har kollapset. Jeg hater å være hos mamma fordi hun er deprimert og drikker, men jeg må fordi jeg vil passe på henne. Jeg hater å være hos pappa fordi han har et fryktelig tempramang, og har en personlighetsforstyrrelse. Han er voldelig, men jeg må passe på han og. Dette er veldig vanskelig ettersom de er høgt utdannet, gode mennesker begge to men når kvelden kommer, blir alt et helvette. Alle i familien vår har ikke kontakt med oss lenger, fordi de orker ikke å blande seg i problemene våre. Jeg tørr ikke ta kontakt med barnevernet, for jeg er jo glad i foreldrene mine også. Det er mange ganger jeg har hatt selvmordstanker. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg bare venter til jeg blir 18 så jeg kan flytte.

  69. ❤️Hei stina!❤️
   Jeg er bestevennine med en jente som heter Mina. Vi har vert bestiser lenge nå!👑 men jegvarpå besøk en gang å da tok vi litt bilder vor vi kysset hverandre på skinnet osv….. Etter det besøket følte jeg meg litt forelsket kanskje,….. Jeg er 13 på og er livredd for å miste henne til de andre venninnene mine….. Og jeg vet det ikke kommer til å bli oss… Tror jeg😁 vil veldig gjerne vite hvordan jeg skal fløte en slik samtale vil jeg vil og får muligheten…😁for jeg hadde ikke vert så rett for at noen av.de andre venninnene mine skulle ta henne vis vi var sammen lizom…💜 hvordan skal jeg begynne og slutte?❤️ Plis hjelp meg stina!❤️ Du er beste rådgiver ever!

  70. Hei Stina. Jeg har ikke akkurat en hemmelighet å komme med, men jeg har et “problem” som er veldig vanskelig for meg psykisk. Jeg er kjemperedd for hva andre syntes om meg. Det er heeeelt ekstremt asså!
   Jeg kan ta et eksempel: for en stund siden, hadde jeg en fremføring på skolen, og jeg la merke til at jeg sa et ord feil. Men jeg innså ikke feilen før jeg hadde kommet et stykke inn i fremføringen, så jeg kunne ikke rette på det. Dette hadde jeg i tankene resten av dagen. Ånei, hva vil folk tenke om meg? Folk vil tenke at jeg er dum som sa FEIL!!! Herreminguuud!!! Det er jo ikke sikkert at folk tror jeg er teit når jeg sier feil, men jeg klarer bare ikke tenke annet enn at jeg er dum som sa et ord feil… Jeg tør heller ikke å gå i de klærne jeg selv syntes er pene, for jeg er redd for hva folk vil tenke… Dette er en av flere titalls hendelser jeg går gjennom DAGLIG. Det høres kanskje ikke så fælt ut, men når du virkelig ikke klarer å gi blanke fæn i hva folk mener om deg, så er det ikke lett.
   Jeg har snakket med to forskjellige helsesøstre om dette, i tillegg til venner og familie, og ting blir ikke bedre. Jeg er jo veldig innstilt på det at jeg er nødt til å vende ræva til og bare driiiite i hva folk mener eller hva de KAN tenke om meg, men jeg klarer ikke å snu tankegangen min.
   Jeg vet dette ikke var en så ekstrem hemmelighet, i forhold til andre som også har kommentert, men jeg trenger virkelig hjelp !!! Det er helt jævlig å være redd for at andre skal syntes at jeg er teit og alt sånn. Håper virkelig på svar!😘
   Hilsen frustrert jente..

  71. Hei Stina.
   Jeg sliter veldig med selvtillit.
   Jeg kan ikke se meg i speilet uten
   og tenke stygge ting om meg selv!
   Har pratet med en lærer, men det hjelper
   Jeg prøvde mange metoder som og skrive
   ting som er bra med meg. Men det hjelper ikke.
   Dette er min hemmelighet.
   Hadde satt velidig stor pris på om du svarte på denne komentaren. Du gjør at jeg smiler når jeg leser bloggen og ser på youtube-videone dine.
   Du er forbilde mitt!

  72. Hei Stina jeg trenger et råd. Min hemmelighet er at jeg blir mobbet på innternett og vet ikke hvem det er og jeg skriker hver natt for alt det folk sier og skriver til meg jeg har ingen onklige venner på skolen min hva gjør jeg med livet mitt?? Jeg er bare utanfor huset mitt nor jeg skal på trening og skal på skolen eller er jeg inne i huset mitt ! Trenger råd tå deg Stina. Hilsen en 12 år jente

  73. At di to veninene du er med mest , har den den eine invitert den Andre og ikkje deg og du blir veldig lei deg . Og du har ikkje blit invitert og du får mange meldinger av dei at dei jør masse gøye ting og du skriver at eg jør ingen ting , og du har ikkje fåt svar på to dager og det verste er at dei ikkje hadde sakt noko før søsteren til den eine Sier det at dei at dei er på båt tur og ikkje kommer hjem får om Fire dager . Det virker som hon eine er altid ho Andre sit fårst valg og eg synest at det var min tur dene gonger siden eg skal ikkje jør noko I påsken siden
   Katten min er syk og det veit veninen min . Og eg tør ikkje og si til mamma at det er son eg fåler Meg nor mamma spør .eg håpte at du vile hjelpe meg og gji meg nokon tips .

  74. Hei Stina!
   Jeg er en jente på 12 år som går i 7 klasse.
   For ca en uke siden så fikk jeg vite fra noen venner i klassen
   At en jente i klassen og en gutt i klassen prøvde og ha
   Sex de hadde ikke kondom så de brukte en plastikk
   Pose men de fikk ikke penisen hannen inni hennes!
   Mange i klassen vet det men jeg syntes det er litt
   Spesielt og aaalllt! For tidlig til og gjøre det 4 år unner lav alderen
   (Snart 3)
   Men uansett jeg har ikke fortalt det til noen andre.
   Det føltes bra og si det til deg, takk
   For at du legger sånt ut på bloggen❤️

  75. Hei hei stina
   Min hemmelighet er at jeg sliter med og stole på folk. Jeg tørr ikke og snakke om følelser og vonde ting. Jeg har en venn I 10 klasse mens jeg går I syvende. Vi går på samme trening og hun støttet meg da jeg trengte noen og snakke med. Hun var den eneste vennen min nesten som en søster for meg og nå prater vi nesten ikke lenger. Det er ingen som liker meg jeg har ingen venner og hver gang jeg blir spurt av voksne at det er noe galt sier jeg nei forde jeg er ikke god nok og nesten hver dag sitter jeg og gråter og trening gledet jeg meg altid til og dra men jeg feilet der og. Jeg har vansker med og få venner og folk til og stole på

  76. Hei Stina💖
   jeg går i 10 klasse og starter snart på vidergående. Jeg har aldrig hatt en skikkelig kjæreste, men jeg har aldrig brydd meg om det heller. Mn nå har jeg begynt å få følelser for en i klassen og jeg er skikkelig redd.
   Jeg har nemmelig ikke så bra selvbilde. Jeg er litt fornøyd med kroppen min, hødyden min og resten av utsenede, ikke at jeg tror jeg er bedre enn andre, men har rett og slett bare vendt meg til det, for det er slik jeg er. Men det er en ting på keoppen min jeg hater, og det er ansiktet mitt. Jeg har nemmelig et fødselsmerke som er ganske synelig mitt i trynet, noe jeg og sikkert hele verden synes er stygt. Jeg hater egentlig å snakke om det men det må jo tas opp en gang. Alle vennene mine sier at jeg ser fin ut og at det er “fødselsmerket” (føflekken) som viser hvem jeg er. Noe jeg ikke liker (ikke at jeg sier det er stygt på andre men liker det ikke på meg) uansett så vil jeg fjerne den😭
   Jeg har vert på kontroller for å kjekke at det ikke er no sykdom i den der jeg har komt tilbake hvert 2 år. Men nå har jeg gått lei. Jeg har merket at folk har baksnakket hvordan jeg ser ut, og at mange synes det er stygt. Noen sier det til og med rett til meg😓 De mener jo ikke å ver frekke men det er vanskelig å ikke bli lei seg.
   Legen sier at jeg egentlig må væere 18 år minst for å fjærne den, men den forrige legen sa at jeg kunne gjøre det når jeg blir 16.
   Siden jeg starter på vidergående snart vil jeg få en ny start, og jeg vil ikke bli husket som “den ekle jenta med det stygge fødselsmerke”. Til og med broren min baksnakker meg til hele klassen sin om det, og jeg synes det er ganske flaut.
   Men spørsmålet mit er egentlig hvordan jeg skal fortelle mamma eller pappa dette. At folk baksnakker meg pga fødselsmerket mit, og det broren min har sagt til hele klassen sin. Og at jeg vil fjærne den før vidergående. Dette har vert et tungt tema for meg hele livet, for jeg vil ikke være seende ut sånn.
   Vær så snill Stina, har du noen råd😁😊💖

  77. Hei Stina!
   Jeg er en jente på 14 år og har prøvd snus.
   Jeg likte det, men har kun brukt det en gang.
   Jeg har jo selvfølgelig ikke sagt det til foreldrene
   mine, men jeg er livredd for at når jeg tar en
   blodprøve så kan dem se at det er nikotin i blodet
   mitt. Hva skal jeg gjøre? -Redd jente😐

  78. Jeg er en 14 år gammel jente.
   Jeg har funnet ut at jeg er lesbisk, har vist det i en del år egentlig. Greia er uansett det at det siste året har jeg kjent veldig på det at jeg virkelig skulle ønske jeg var født som en gutt. Synes det er vanskelig å snakke om, vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

  79. Hei Stina!
   Okei, jeg har blitt utestengt og baksnakket helt siden 1. Klasse egentlig, men har mest tenkt.på det i det siste nå. Alle overser meg, og skal bestandig kommentere eller baksnakker meg. Dette har plaget meg masse og jeg har drevet med selvskading i ca. 1 år nå. Folk vi tenke: hun er bare 13, hun har ikke livserfaring, men det har jeg. Jeg har blitt ganske ille på dette med selvskading, jeg blir desperat, og hvis jeg ikke har en kniv i nærheten kan jeg bruke alt mulig annet. Jeg tør ikke fortelle dette til noen, jeg kan ikke beskrive godt nok for deg hvordan jeg har det på en melding, men jeg håper du vil hjelpe meg. Jeg har også blitt spredd en del rykter om, f.eks: at jeg er løs, at jeg ikke er til å stole på, at jeg bare ditcher venne osv. For noen år tilbake var der noenede jenyere i klassen min som så noen falske tinf til tre lærere. Jeg forklarte at dette hadde ikke jeg gjort, men de hadde gjort dette med meg. Men lærerene trodde meg ikke og ba meg bare være stille og si unnskyld til de tre jentene. Jeg turte ikke gjøre annet. Dete plager meg fortsatt…
   Jeg håper du vil hjelpe meg, Stina. Det betyr så masse. Dine girltalks hjelper meg masse! Nær jeg har en ekstrent dårlig dag, lyser du den opp. Jeg er utrolig takknemlig til deg, Stina. Du er et utrolig godt forbilde for unge jenter, og du når ut til så utrolig mange som sliter her i livet.
   Takk❤

  80. Sist uke hooket eg med kjæresten til en venninne av meg.
   Eg var med han litt etter skolen (for vi er veldig nære venner) vi var ute og snakket, plutselig spurte han bare om eg turte å hooke med han, eg sa ja og så gjorde vi det. Vist venninen min finner ut av det blir det skikkelig drama. Vet ikke hva eg skal gjøre.
   – 14 år jente

  81. Hei Stina💖
   Synes det er topp at du har sånne innlegg, det hjelper virkelig❤️
   På trinnet vårt er det stort kroppspress. Jeg har grei kropp men lurer på om du har noen gode øvelser eller tips til hvirdan jeg kan få større rumpe? Og hvordan jeg kan bygge muskler fortere?😁
   Tusen takk😊😘

  82. Jeg er ei jente på 12 og har venner
   men de er liksom oppdelt i grupper i klassen. Alle har liksom en bestevenn men jeg har ikke noen BESTE venn. Andre går liksom på fotball og lagsporter og sånn også, men jeg trives ikke så godt med de aktivitetene. Jeg trives best med hest og ingen andre i klassen/andre jeg er venn med elsker det som meg og da har jeg ingen andre og være med da og sånt. Jeg føler meg ofte utafor når vi er grupper på to og to fordi ingen spør meg om og være på gruppe.

  83. hei Stina:) håper du het noen råd til meg.
   Det er en gutt som jeg kanskje er litt små forelsket i. Jeg vet han har vært forelsket i meg ,som var kanskje for 8 måneder siden og jeg sa at jeg ikke var interessert da, jeg brukte hele tiden unnskyldningen for at jeg ikke hadde tid siden jeg trener svømming hver dag. ( og han tror sikkert jeg ikke har tid nå heller) Vi går i samma klasse( som også er et problem for vil egentlig helst ikke bli sammen med noen i klassa mi, for det er kleint) også ble vi nærmest bestevenner, men nå hat vi ikke snakket så mye sammen sånn som vi pleide før. Jeg tror han muligens har et crush på meg siden han gjør så dumme ting hele tiden når jeg er der( f.eks forrige uke hadde vi sånn teit lek i fysaken også måtte vi holde hender. Han lata som han ikke så alle de ledige plassene og stelte seg siden av meg sånn at vi måtte holde hender). Uansett, poenget er det at han er med i den gjengen som røyker og er litt sånn badasser, jeg vet han ikke røyker eller snuser eller noe sånt( jeg hadde droppa han for lenge siden hvis han drev med det) og jeg er med i den ” populære gjengen” og det kræsjer litt. For alle kommer bare til og tenke at jeg er rar hvis noen får vite at jeg liker han, selv ikke bestevenninna mi vet at jeg liker han, det er 1 person som jeg vet liker meg i den gjengen jeg er med i og alle syns han er drit kul og at jeg burde gå for han, oh han tror vi driver noe som jeg ikke vil. Problemet er det at jeg ikke vil ha han populære jeg vil ha han andre og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Håper du har råd

  84. Hei Stina! Isteden for å ta en kort hemlighet tar jeg en historie! Jeg er den som sårt trenger noen ord før jeg ikke orker mer! Jeg trenger sårt noen å snakke med! Men ingen bryr seg nok!
   Kan huske helt til jeg var fire at pappa ville jeg skulle sjenke han! Om ikke fikk jeg bank! På denne alderen fikk jeg typiske tegn på ADHD! Men ingen spurte om det gikk bra! Mamma viste det men gjorde ikke noe! Hun hadde for mye med seg selv og menn!
   I en alder av 8(4 kl) prøvde jeg å ta livet mitt! Jeg klarte ikke mer! Men tauet var for slitt! Prøvde å fryse meg i hjel på skolen men ble ropt inn å fikk kjeft! Ikke en gang da slo alarmen! Hva kan en gjøre for å bli tatt vare på?!
   Jeg ble voldtatt som 14! Jeg sliter ennå med det! Er nitten år nå! Jeg begynte med selvskading etter det! Kan noen høre meg snart? Kan jeg få en venn som forstår? Det er alt jeg ønsker! Kan noen snakke med meg? Kan noen spørre hvordan det går? Ønsker ikke noe annet! Dette er mitt skrik om hjelp! Sårene er så dype men ennå usynlige! Hvordan er det mulig? Hjelp meg Stina! Før alt går galt!!
   Stina? Kan jeg snakke med deg? Ville du brydd deg nok? Har prøvd å sende deg e-post før til ingen nytte:( jeg trenger noen!

  85. Hei Stina ville bare si at du gjør meg glad i dine videoer og det er med til å støtter meg
   Min skole er den verste skolen i verden. vi bor på,en øy i Stavanger som heter Vassøy der bor jeg mamma og søsteren min pappa døde i 2013 vi er en liten skole på 83 elever jeg går i 6 klasse og er 12 år og i den alderen = DRAMA jeg blir mobba på skolen og på nett
   Og alt det verste du kunne tenke deg mamma vet det skolen vet det Det alle
   Men rektoren og læreren min tørr ikke si noe til de andre voksne de er redde for hva de vill si
   Og læreren min han drar jo på fester å son med moren til hun som mobber meg mest
   Og vi er jo en liten øy på 700 mennesker og jeg håper du kunne lese dette og hjelpe meg 😢
   PS : aldri begynn på VASSØY SKOLE det er den verste skolen å gå på 😤

  86. Hei Stina! Først og fremst må jeg si at jeg elsker bloggen din og ikke minst utstrålingen din!!
   jeg er en jene på 12 år som sliter med
   -presentasjons angst
   -perfeksjonistme
   -missfornøyd med meg selv.
   1: Jeg er alltid kjemperedd for og si/lese noe i klassen. jeg spiller også fløye og har snart gjort det i 4år, men hver gang det er konsert freaker jeg ut (mest dagen før) jeg begynner og gråte og får skikkelig lyst til og bare stikke av eller late som jeg er syk.Jeg er nok også ganske redd for disse tingene fordi jeg er så opptatt av at det skal være “perfekt” Hvis jeg gjør. sier, spiller osv, blir jeg skikkelig sint og flau av meg selv etter på og skammer meg.
   2: jeg har alltid hatt et veldig konkurranse innstinkt men nå i det siste har det blitt helt forferdelig og være meg selv. Hvis jeg ikke er best vill jeg bare gjemme meg vekk helt til de andre har glemt det eller så vill jeg ikke engang prøve fordi jeg vet om jeg ikke oppnår målet jeg har skapt blir jeg så ufattelig skuffet over meg selv. Jeg har også skapt dette imaget over meg slik at alle tror at jeg er den sterkeste, tøffeste, den mest tålmodige og pga dette er det slik at jeg presser meg selv til ting jeg egentlig ikke har lyst til i det heletatt for om jeg ikke gjør det begynner de og slenge dritt til meg. Jeg søker også alltid det “perfekte” liv. Jeg lager meg: trenings sjemaer (selv om jeg trener 5 ganger i uken fra før av), spise sjemaer, sjønnhets sjemaer, rydde sjemaer, sjønnhets sjemaer osv. Men siden det SELVFØLGELIG er umulig og oppnå alt dette her blir jeg også skikkelig skuffet.
   3: jeg er også veldig opptatt av hvordan jeg ser ut. Jeg bruker 5 kremer hver dag før jeg legger meg, bruker alltid sminke, napper bryna mine (har gjort det siden jeg var 10) dusjer veldig ofte, bruker alltid parfyme, deodorant (ikke så rart da) og er veldig opptatt av hva andre synes om meg.
   Hvorfor kan jeg ikke bare være fornøyd!!
   hilsen jente på 12 år.

  87. min største hemmelighet er at jeg ble innlagt på psykiatrisk sykehus i februar. pga depresjon. jeg hadde skadet meg selv. det er veldig flaut… og ingen andre enn foreldrene mine må få vite det. bare til informasjon, jeg har fått meg psykolog nå, så håper det ikke skjer igjen! 🙂

  88. Hei Stina
   De var en dag på skolen vi hadde bading å jentene i klassen har begynt å komme i puberteten åså sa en av jentene HØYT framfor jentene i klassen at bffen min var svart på tissen alle flirte untat jeg og den Andre bffen min e synes så synd på henne å etter de så vil ikke jeg ha bading e er redd for at alle skal flire av mei. E lurer på om e skal sei til mamma hva som skjedde men e tørr ikke hva skal e gjøre😔

  89. Hei Stina jeg har noen gode bestevenner men hun ene er streng når jeg vil leke med noen andre så blir hun sur på meg og går og sier det til andre .Hva jeg har gjort.Men en dag hadde jeg lovet henne og leke med hun så glemte jeg det å jeg lekte med noen andre så hun til meg noe som har såret meg jeg har tenkt på det mye.og gråter enda hun sa vis jeg ikke forandrer meg kommer jeg ikke til og få noen venner og bli alene jeg trenger virkelig tips jeg føler at jeg må forandre meg og mamma og pappa skal kanskje skille seg 😢

  90. Hei Stina! Min hemmlighet er noe som folk kommer til å få vite, men det er ikke noe jeg sier før noen spør.
   Siden jeg har starta på ungdomskolen, har jeg begynt å lære mer om LGBTQ( Forkortelse for Lesbian, bi, gay, trans og queer) samfunnet og feminisme.Jeg har lært at folk kan være helt åpent homofile, eller bifile. Jeg har lært at de kan være er akkurat som hetero. Dette har jeg til da ikke vist noe særlig om. Noe jeg aldri har sat spørsmålstegn etter er min seksuelle legning. Jeg har vært forelska i gutter, til og med kyssa gutter. Jeg skjønte at jeg kan se på jenter, og si til meg selv at hun er pen, hun vil jeg bli kjent med, uten å måtte være lesbisk, for det kan jeg jo ikke være, det går vel ikke an. Jeg blir mer åpen, og skjønner at jeg er småforelska i jenter. Jeg kan jo være det, og ha lyst til å kysse dem, eller holde i hendene. Da innser jeg at jeg er Bifil. Så lettet er det deilig å være. Min vennegjeng vet det. Å komme ut til venner, gjør også at de gjerne kommer ut til deg. Det er herlig å vite at du ikke er alene, at jeg har lov til å ha kjendiscrush på både david tennant og jessica chapsaw, og det er helt ok:)
   Kanskje ikke den mest spennende hemligheten, men det er en liten bit av min historie, og kanskje begynnelsen på noe stort.

  91. Min hemmelighet er at jeg faktisk angrer veldig på at jeg anmeldte han som voldtok meg. Jeg har så dårlig samvittighet.

  92. Hei 🌸 Jeg måtte slutte i jobben da psykologen sa at jeg var for dårlig til å jobbe. Jeg skal begynne i traumebehandling. Noe jeg har prøvd før, men bare blitt dårlig og innlagt på psykiatrisk. Jeg syns det er aå kjedelig at jeg må slutte å jobbe, føler at verden bare flyr forbi mens jeg sitter her og må jobbe med egne problemer og gå på nav. Jeg ble utsatt for seksuelle overgrep som bare og tidlig voksen alder. Dette har satt spor, og jeg vet jeg må jobbe med dem for å blir bedre. Jeg kunne bare ønske vi levde i et samfunn der det var godtatt at vi ikke alltid klarte alt. Generasjon perfekt… Fynker ikke så bra når du aldri har lært å leve normalt. Hvordan kan jeg godta at jeg ikke fungerer 100%. Er jeg vra bok, selv om jeg kanskje blir ufør? Jeg sliter såpass mye med dissosiasjon at det ofte ikke er trygt for meg å være i jobb eller plasser alene, der ingen kan hjelpe meg ut av dissosiasjonen. Jeg kunne ønske jeg kunne akseptere hvordan livet mitt er, og ikke jage etter hvordan livet skulle vært. Takk for at du har et slikt innlegg der vi kan skrive hemmelighet til deg. Det er godt å få det ut! 🌸

  93. For litt siden ble jeg voldtatt av en gutt (han er kjempe forelska i meg, rettere sagt GAL etter meg) som er 3 år eldre enn meg og jeg klarer ikke lenger å være rundt gutter uten å føle frykt og angst. Jeg fikk kjempe vondt og nå tør jeg ikke å ha sex med noen fordi jeg tenker på smerten jeg fikk den gang. Jeg har det kjempe vanskelig, deprimert, redd for alt osv. Hadde blitt kjempe glad om jeg kunne fått noen tips om hvordan jeg kan gå videre og leve “normalt igjen” uten å frykte at hver eneste gutt kommer til å voldta meg.
   Jente, 18

  94. Hei min hemlighet er
   At jeg bare har en bestevenn
   Men to gutter i klassen
   Kaler meg for narkoman
   Stygg og feit. men bestevenninna mi
   Ho støtter meg men jeg vil ha
   Noen andre venner sån at jeg kan
   Være mer med andre for jeg er bare
   Med bestevennen min.
   Min andre hemlighet er
   At jeg ikke liker stefaren min
   Men det værste av alt er at
   Han har forandra mammaen min
   Hilsen en jente på 11 år
   PS elsker bloggen din

  95. Min hemmelighet er at jeg bare har to venner deg og den beste vennen man kan tenke seg!
   Du er den beste bloggerne og youtuberen ever ingen er som deg og selv om du er over 20 så har du en fantastisk blogg!❤️😘💕

  96. Jeg er sykt redd for å plutselig få mensen. Når vi går til hyllene på skolen får å hente bøker, tror jeg alltid at de andre som går bak meg skal kommentere hvis jeg får mensen. Jeg vet hvor mamma har bind og jeg er litt usikker på om jeg skal ta et og ha i lomme på sekken eller i bukselomma/jakkelomma(?)Hva skal jeg gjøre?

  97. Jeg hadde en far som var mitt aller største forbilde. Han spilte konserter rundt om i Oslo sammen med en veldig godt kompis. Men så var det en helg der jeg og pappa skulle være sammen. Dagen etter skulle jeg til mormor sammen med mamma og lillesøstra mi. Det var et ukjent nummer som hadde prøvd og ringe meg, så mamma så på nummeret å begynte å taste det inn. mamma fikk vite noe veldig trist og sa det til mormor. Så sa mamma at jeg måtte komme opp på gjesterommet. Jeg satte meg ned og mamma sa rett ut: “Pappa har død”. Jeg fikk helt sjokk. Jeg sa: Hæ? og begynte å gråte. Håper du kan hjelpe meg å få tankene til å gå i “rute” om du skjønner.
   Hilsen 11 år gamle Alma.

  98. Hei Stina!
   Jeg liker en gutt i klassen. Han er vanskelig og se på om han liker meg tilbake. Men en ting jeg er helt sikker så er det en annen gutt. Jeg var sammen med en gutt i barnehagen. Vi to prøvde og holde det hemmelig for ellers så kom alle til og prate om det og minne oss på det når vi snakket. Det har skjedd. Ha Han er virkelig en fin fyr.Men jeg har aldri værr forelsket i han. Men nå vet jeg nesten at han liker meg. Han vil ha masse kontakt i timen og når han og kompisen går hjem og jeg og de to veninnene mine går bak dem prøver han og senke farten får at vi skal nå dem igjen. Han og kompisene driver også og tulle ringer på døra mi etter skolen. Dette var ikke sånn det skulle være. Jeg vil ikke si dette til han for jeg er redd han blir såra, Han er en ganske følsom gutt… 😔

  99. Hei Stina. Jeg har et lite problem som jeg vet ikke er så stort.
   Det er en gutt jeg liker ganske godt og er litt redd for dumme meg ut for jeg er ganske sjenert persson, men bare føler at jeg ikke er sjenert med han og vi har det gøy og ler og alt sånn. Uansett, jeg postet en video på snap og er litt redd for at han skal syntes jeg er rar! Og den videoen er så ikke typisk meg i det hele tatt. Håper du kan gi meg et råd

  100. Hei Stina❤️
   Jeg har 3 ting å si.
   Det første er at mamma og pappa har sex vær kveld å det høres veldi høyt.
   Å mamma får sykt høy orgasme😐
   Å en gang da jeg gikk for bi rommet deres da de trodde de var hjemme alene så så jeg at de hadde en 69 stilling å de la å slikket verande😨Å en kveld da mamma ikke var hjemme kom pappa inn på rommet mitt å begynte å ta meg på puppene å tissen.
   Han kledde av seg å sa at jeg måtte kle av meg jeg ville ikke men han tvang meg.
   Han bynte å kysse litt på meg å slikke meg i tissn jeg syntes dt var litt godt men ubehagelig.
   Så tok han tissen inn i meg å vi hadde sex å etter en stund sa fikk jeg utrolig mye orgasme å jeg fikk veldig vondt nedi dær.
   Den andre tingen er at for veldi lenge siden så jeg masse på sex videoer nå jeg var hjemme alene.
   Å jeg hadde det på stor skjerm å hadde høy lyd.
   Jen kledde av meg å hentet en dildo å puttet fingrene inni å det var litt vont men jeg fikk så mye orgasme at dt var helt sykt!
   Den tredde tingen er at jeg skulle sove over hos en venninne å vi skulle gå en tur i skogen å vi tok litt bilder av at vi kyssa å sånn.
   Når vi kom hjem så spurte vi foreldrene om vi kunne ta et fotbad men egentli la vi naken å klina med tunge å sånn vi tok hverandre på puppene å vi lå der ganske lenge.
   Så da vi gikk på rommet for og skulle sove så da begynte vi å kline igjen å dt var veldi deilig. Men så kledde vi av oss å bynte å ta på puppene våre å hun gnidde meg på klitoris å så puttet hun fingrene sine inni å jeg fikk orgasme.
   Å etter noen timer me veldig høy lyd fra rommet så kom moren hennes inn å så va vi gjorde men da ble hun ikke sur hun bare kledde av seg å bynte å slikke oss i tissen.så tok hun en stor dildo å vi fikk kjempe høy orgasme å jeg å venninna mi lå å klina.
   Men spørsmåle er om jeg er lesbisk å om dette er normalt?
   Elsker bloggen din❤️

  101. Hei
   Alle tror jeg er frisk igjen ( fra anoreksi)
   Alle tror jeg har det bra på den nye skolen.
   Men sannheten er at jeg får lapper i skapet av helef skolen fra elever)
   Jeg kaster opp (ALT) jeg spiser
   Jeg snuser i en alder av 16 ( har stjelt et par snus fra læren også😂)
   Jeg sitter på do i friminuttet å spyr og snuser ( vet man ikke skal snuse på skolen, men det roer meg ned…)
   Det er ikke et alternativ å si ifra til foreldre ( jeg bor alene👌🏼 egen leilighet er SÅ digg)
   Helsesøster er heller ikke et alternativ ( hun er grusom😂)
   Kan evt snakke med læren… Men hvordan skal jeg si det?
   Vet du ikke er helspersonell, så skjønner hvis du ikke kan svare….
   Haha
   Nå jeg høres sikkert ut som ein driteunge😂😂
   BTW! Digger bloggen din!! Du er ikke en sånn rosablogger som bare blogger om utsene og får livet til å se perfekt ut. Elsker deg💕💕

  102. Hei Stina
   Jeg vil fortelle at jeg har en kjempe god bestevenn og en kjæreste, men kjæresten min skal bytte skole og jeg får ikke sett ham fordi jeg får ikke lov til å ha det. Og venninna mi skal flytte:( helt siden de fortalte meg det så har jeg følt meg deprimert og trenger hjelp med å håndtere det. Håper du lan hjelpe:)

  103. Hei stina😊
   Tusen takk for at du stiller opp som
   En storesøster til leserene dine
   Du er bare best!😘
   Dette er vel ikke en hemmelighet
   Men jeg trenger tips. Jeg og en jente
   I klassen var bestevenner før, men jeg
   Syntes hun var alt for klengete så jeg sa
   At det var bedre å bare være venner.
   Hun lot meg ikke henge med andre også
   Heller ikke være sammen med noen andre
   Uten henne. Nå er vi bare venner men
   Hun er fortsatt veldig klengete og skal
   Blande seg i alt😥 har du noen tips til
   Hva jeg skal si eller gjøre??
   PS: jeg er jente😄
   Stina jeg ser opp til deg du er et stort
   Forbildet for meg og veldig mange fler!
   Tuuuuuuusen taaaaaakk😘❤️❤️

  104. Hei Stina.
   For en liten stund siden, var jeg sammen med en gutt (gutt nr 1), jeg slo opp og ble forelsket i en annen (gutt nr 2). En dag skulle jeg snakke med han, men jeg turte ikke og jeg var sikkelig dust og gav G2 et viskelær(??!). Han trodde han bare skulle kikke på det og gav det tilbake til meg. Like etter gikk G1 forbi G2 og de begynte å knise og le. Jeg trodde at de lo av meg så jeg løp inn igjen. Neste dag spurte jeg G1 på sms hvorfor han lo. Jeg kjønte ikke at han misforsto at jeg prøvde å snakke med han på en en snill måte å snakke med han. Etter hvert svarte han ikke å ble borte fra skolen. Jeg sa unnskyld til han Face to Face, og vi ble venner igjen. En dag så spurte jeg han på sms hvor godt han likte meg som venn, da sa han 13%. Jeg sa tilbake “er jeg en så dårlig venn?”. Han svarte “det er ikke noe å diskutere”. Jeg sa ” si hva jeg skal for at du skal like meg.” Han sa ” det var det jeg sa til deg etter at du slo opp”. Siden så har vi ikke snakket, og han unngår meg og er slem.
   Hva skal jeg gjøre for at vi blir venner igjen?😔😢

  105. For et fantastisk ting av deg å gjøre Stina.Godt at ungdomen har noen å
   hendene seg til.I tillegg som du er en stor blogger!Godt å se at noen har beina godt plantet på jorden!Ha en fantastisk dag:)

  106. Hei Stina
   Eg har ein hemmelighet som er litt rar og litt skummel.
   Eg har ein bror som er fire år eldre enn meg og han voldtok
   Meg ein gang og eg vil sei dei til noen men eg tør ikkje.

  107. Hei Stina. du er kjempe flink.du er mitt forbilde.
   JEG SLITER MED FORBILDET MITT.pluss at jeg ikke kan stole på noen.og som om ikke det var nok.jeg leste vennina mi sin dag bok for det sto at jeg kunne skrive i den .men så sto det masse slemt om meg.jeg ble drit lei meg.da knuste jeg speilet mitt.og bestevennen min er gutt men jeg liker ham.og før hatet ham meg men nå som vi er venner liker han meg mer bare fordi jeg ikke er perfekt tror folk jeg er rar.det er ikke UTSENDET som teller folkens.HÅPER PÅ SVAR

  108. Hei, dette er noe som skjedde i sommerferien og det handler om en gutt. En venninne av meg sendte en melding til gutten jeg var forelsket. Etter det bare sa venninnen min at jeg likte han og da sa han tilbake at han likte meg. Da frika jeg ut fordi jeg var skikkelig forelsket i han. Så spurte venninnen min “så hvorfor spør du henne ikke” og da skrev han at han skulle vente til jeg spurte han. Så spurte jeg han og han sa ja. Neste dag fikk venninnen min en melding om at han ikke hadde lyst til å være sammen med noen. Da sa venninnen min “så du slår opp?” Og da sa han at vi aldri hadde vært sammen. Og siden sommerferien har jeg sittet og tenkt på det og vært ganske deppa. Og nå er jeg fortsatt forelsket i han og jeg tør ikke spørre om hva som skjedde, han er sammen med en annen jente som går på en annen skole og det er tydelig at jeg er sjalu. Hva tror du skjedde?? Plis svar jeg trenger det virkelig.

  109. Hei Stina☺️
   Har egentlig bare sagt dette til en venn av meg. Når jeg begynte i 9 ble livet et helvete, jeg har aldri vært så deprimert før ( ble deprimert i 8).. Ble faktisk redd meg selv. Før jul hadde jeg det så forferdelig at jeg nesten tok selvmord.. Men jeg klarte ikke, jeg kan ikke bare forlate familien min. Jeg har også kuttet meg, men jeg har passet på å ikke kutte for dypt. Sånn at kuttene går vekk etter noen uker/måneder..
   Jeg slitet så sykt med selvtilliten min, jeg hater synet av meg selv og jeg synes at jeg er tjukk.. Å midt opp i alt det her så kommer det gutte problemer. Det er en gutt som jeg har likt siden 6, men nå etter jul har jeg sluttet å like han. Men det er fortsatt en del av meg som vil ha han, men han vil bare ha sex.. Å jeg vil ikke ha det før jeg er 16.. Så, for å summere opp alt så hater jeg livet mitt.. Tør ikke si noe til mamma for hun er en sånn person som ville syntes at jeg bare er dramatisk… Å pappa og jeg snakker ikke så mye..😕 Mine aller beste venner vil ikke forstå hva jeg går i gjennom.

  110. Jeg føler at jeg har store nok pupper til å begynne med bh, men jeg tør ikke å spør mamma om vi kan kjøpe en😭Jeg tørr å spør om treningstopp og vanlig topp men ikke bh😂Håper på svar❤️Elsker bloggen din

  111. Hei Stina,
   Jeg har spilt et instrument i snart 6 år og er dritt lei! Jeg har villet slutte i tre år, men jeg får ikke lov av mamma og pappa. De og resten av familien min er veldig opptatt av at jeg skal spille og spør meg hele tiden om hvordan det går og sånt. Selvom jeg veldig gjerne vil slutte så vil jeg jo heller ikke skuffe dem.
   Spillingen har begynt å gå utover dansingen min, jeg satser veldig på dans. Jeg føler at resten av familien min ikke vil godta at jeg vil danse istedenfor å spille. Om du skjønner hva jeg mener? Jeg har snakker med mamma og hun sier at jeg må gå på det i noen år til!!! Og at jeg ikke er gammel nok til å bestemme det selv!!! Men når skal mamma og pappa skjønne at de kaster bort 14000kr i året på noe jeg ikke synes er gøy i det hele tatt!?

  112. Jeg er en jente på 18 år, og jeg merker at jeg er litt “redd” for å få meg kjæreste. Jeg tenker blant annet på om jeg er en flink kysser og om jeg kan gi kjæresten min god SEX? Jeg har aldri vært i et særlig seriøst forhold før, det eneste var på barneskolen, men da var det bare en forsiktig klem og et raskt kyss på munnen ….

  113. Hei Stina!
   Jeg og bestevenninna mi har vært venner i ganske mange år nå, men i det siste har hun begynt å si stygge ting til meg. Jeg er ikke fornøyd med hvordan jeg ser ut, og etter hver gymtime ser hun rart på kroppen min og spør om jeg er gravid og sier at jeg er tjukk. Jeg svarer tilbake slik at hun skjønner at jeg ikke liker det, men da blir hun sur. Også i friminuttene ser hun rart på foreksempel huden min, og sier at den er rar. Egentlig blir jeg veldig såret og holder på å slenge dritt tilbake, men jeg klarer heldigvis å heller ta det litt rolig slik at ikke alt blir mye verre. Hun er fortsatt en veldig god venn, men hun sier mye stygt til meg om hvordan jeg ser ut. Jeg kan ikke boe for at jeg veier 63 kg, og hun mye mindre. Hvordan skal jeg få snakket ut om det her, og med hvem?

  114. Hei Stina! Jeg er en stor fan og elsker bloggen din! Jeg er en 13 år gammel jente som har gått gjennom mye. Da jeg gikk i 5 klasse mistet jeg faren min pga kreft. Jeg savner han vær dag å klarer ikke å slutte å tenke på han.. Åsså er jeg så redd for å vise følelser. Selv om jeg har det veldig tøft så klarer jeg ikke foreksempel å gråte forann andre.. I tillegg så vil jeg ikke gråte forann mamma 🙁 når jeg skulle begynne i 8 klasse så flyttet familien min til en helt ny by. Alt ble annerledes å jeg føler at jeg ikke passer inn her. Har ingen nære venner som jeg kan være med i fritida. På skolen er jeg bare med noen jenter for å ikke vær alene.. Men jeg kan ikke snakke med de om alt heller.. Jeg trenger råd om hvordan jeg kan takle alt dette.. Hvordan får jeg venner? Er det normalt å savne noen så mye?

  115. Hei stina. Jeg har min egen YouTube kanal
   men er redd for å si det til folk noen har
   funne det ut jeg vil ha en YouTube kanal
   men jeg vil ikke at alle skal vite om
   den hva skal jeg Gjøre? ???

  116. Hei Stina
   Jeg er forelsket, men de er lenge før problemene begynte? i 1klasse begynte jeg å like han men han likte ikke mei😿 Men i 5 klasse likte han mei han flørta å til å me spurte om å bli Sammen men jeg sa nei jeg var jo liten å viste ikke helt å de var og jeg hdde aldri tenkt den tanken om å bli sammen når jeg gjekk i 5 klasse? i 6 kasse spurte jeg han om å bli sammen han sa nei men jeg var litt pingle jeg spurte på melding men han spurte mei face to face om jeg mente de å jeg barre hæ ka du snakka om liksom😁 å han sa de til noen av vennene hans?så i 7 klasse ( PS går i 7 no) holder jeg på å glemme han… Men i de siste har han begynt å flørte me mei å jeg tror jeg kankje liker han å når han flørter så rødmer jeg uten å mene de? kan de hende han liker mei??? Han oppfører seg litt sann som i 5 klasse (liksom snakker ofte med mei ser på mei i timene) men jeg vet ikke å han er sann at vist jeg spør han å han sier nei så kommer han til å si de til ALLE vennene hans. å jeg har liksom prøvd i hele 7 klasse å glemme han men jeg tenkte ikke noe på han før etter jul fordi han begynne å flørte me mei å sende meldinger å sånn men liksom bestevennen hans liker mei å har spurt mei å sånn, men når han jeg liker flørter å snakker med mei kommer ofte vennen bort å prøver å skille oss på en måte! Å jeg har 1 venn som liker han å!! Plis hjelp va skal jeg gjøre??? Å har jeg noen sjanks på han???? Bør jeg spørre? Eller tips til hvordan jeg kan glemme han????

  117. Hei Stina, jeg har i det siste fått ett enda dårligere forhold til min 3år yngre lillebor.
   Det har aldri vært perfekt, men det blir bare verre og verre. For en uke siden på skolen kjeftet han på meg for noe som skjedde for mange år siden. Før tenkte jeg ikke på det men nå har jeg innsett at vi er søsken å skal faktisk leve sammen for resten av livet.
   Jeg har prøvd å å ivitere han på kino, sett film hjemme og spise godteri, jeg har prøvd å ha spillkveld fordi han elsker tvspill.
   Nå er jeg lei og tom for ideer så jeg spør deg Stina, hva skal jeg gjøre?

  118. Jeg er forelsket i læreren min, hva burde jeg gjøre? Jeg har forsatt håp!
   Les bloggen til mitthemmeligecrush.blogg.no, det er min vennines blogg

  119. Hei Stina! Jeg har et stort problem.
   Jeg går nå i 5.klasse og jeg har likt en gutt siden 1.klasse! Før var han sammen med venninnen min og da sa han at han likte meg på 2.plass. Men nå har de slått opp, og jeg har ikke hørt noe fra han. Nesten hver dag spiller vi sammen og snakker dritlenge på skype( liksom flere timer ). Alle tror han liker meg, men jeg er ikke sikker. Foreksempel i en sånn kjærlighetslek som heter nøtt eller sannhet,brønn og prosent. Hver gang han svarer brønn får han valget av tre jenter: hvem av de ville du kastet i brønnen og hvem avdeling ville du reddet og hvem av de ville du giftet deg med. Han svarer alltid meg. Men han sier også i sannhet at han ikke liker noen! Og ikke tro feil, han er ikke en player. Han har bare hatt en kjæreste. Jeg trenger hjelp!

  120. Hei Stina☺️
   Har egentlig bare sagt dette til en venn av meg. Når jeg begynte i 9 ble livet et helvete, jeg har aldri vært så deprimert før ( ble deprimert i 8).. Ble faktisk redd meg selv. Før jul hadde jeg det så forferdelig at jeg nesten tok selvmord.. Men jeg klarte ikke, jeg kan ikke bare forlate familien min. Jeg har også kuttet meg, men jeg har passet på å ikke kutte for dypt. Sånn at kuttene går vekk etter noen uker/måneder..
   Jeg slitet så sykt med selvtilliten min, jeg hater synet av meg selv og jeg synes at jeg er tjukk.. Å midt opp i alt det her så kommer det gutte problemer. Det er en gutt som jeg har likt siden 6, men nå etter jul har jeg sluttet å like han. Men det er fortsatt en del av meg som vil ha han, men han vil bare ha sex.. Å jeg vil ikke ha det før jeg er 16.. Så, for å summere opp alt så hater jeg livet mitt.. Tør ikke si noe til mamma for hun er en sånn person som ville syntes at jeg bare er dramatisk… Å pappa og jeg snakker ikke så mye..😕 Mine aller beste venner vil ikke forstå hva jeg går i gjennom.

  121. Hei Stina.
   Jeg har et litte kroppspress,alle på trinnet mitt er tynn og jeg er alltid litt støøre enn de andre. Jeg føler kroppspress og jeg kan ikke bruke den genseren for den er for kort og alle guttene liker de som er tynne og jeg står igjen til slutt. Singel for life liz. Håper virkelig du kan komme med noen tips for bare om et halvt år begynner jeg på ungdomsskolen og da kommer det tynne jenter fra andre skoler og jeg er redd for at ingen skal like meg siden jeg er større enn de andre. Kan du vær så snill å hjelpe meg sånn at jeg kan bli tynnere. Hilsen en jente som trenger gode råd

  122. Hei, Stina,
   Jeg sliter veldig med kløing i underlivet, og det er veldig irriterende og kleint å måtte klø når jeg er med andre. Det begynte for kanskje seks måneder siden. Da det begynte sa jeg det til mamma, og hun sa at jeg bare skulle ta litt vaselin på. Det hjalp litt i starten, men det kom tilbake ganske fort. Har du noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt det? Synes der er så kleint å snakke med mamma om det…

  123. Min hemmelighet er at jeg vill bort, ikke som å dø bort. Men vill rømme fra problemene mine. Men hvordan forklare at jeg vil dø? Vill forsvinne. Jeg vill at noen skal sende meg en melding å spørr hvordan jeg har det. Eller ringe meg bare for å snakke. Jeg har ingen, jeg har vært alene i snart ett år. Mamma å pappa trekker seg bort, virker så dem ikke vill ha noe med meg å gjør. Vennene mine setter meg vekk fordi jeg flyttet for å jobbe. Så jeg er alene, å vill bare bort..

  124. Hei Stina.
   Dette høres litt rart ut men ja… Jeg liker en gutt i klassen under. Jeg går i 9. og han går i 8. Jeg tror/vet at han liker meg også men probleme er at han er et år yngre. Jeg vet at alder ikke har så mye å si, men jeg synest de er litt kleint. Hva tror du om å vere sammen med en gutt som er ett år yngre? De fleste jenter vil jo ha eldre gutter. Jeg er veldig usikker, men jeg synest det er litt dumt å la vere å bli sammen med han bare pga det også. Jeg vet ikke. Er redd for å bli kalt pedo eller at folk bare synest det er rart. Hva tror de? Hjelp😰😱😕🤔

  125. Hei Stina.
   Min hemmelighet er at jeg har vært deprimert i 3 år og det som startet det hele er faren min. Han blir veldig sinna noen ganger noe som plager meg. Jeg for ikke sove om natten, jeg spiser ikke .. Ja, er rett og slett ikke meg lenger. Jeg er ikke trygg hjemme hvis du skjønner? For angstanfall veldig ofte, har det ikke noe bra rett og slett. Men ingen vet det fordi jeg later som om alt er bra. Jeg har hatt tanken på selvmord, men vet ikke..

  126. For ca. 2 år siden ble foreldrene mine skilt. Når moren min fortalte meg dette ville jeg gråte, men ville ikke såre henne. Jeg var redd for å si dette til vennene mine. Og satt ofte i sengen min og gråt. Det var bare prikken over i-en siden jeg ikke akurrat har det beste selvbilde. Jeg synes jeg er alt for tykk, og gråter HVER eneste gang jeg ser meg selv i speilet. Ingen hvet helt hvordan jeg er, og jeg føler at jeg må være falsk hele tiden rundt vennene mine. Ellers vil de slutte å like meg. Jeg har en bestevenninne som jeg sa alt til før, men nå føler jeg at vi glir fra hverandre. Jeg har kastet opp flere ganger etter måltid. Men det er ikke akkurat behagelig. Jeg tørr ikke å møte nye venner, dele hemmelighetene mine, eller vise vise hvem jeg egentlig er. På toppen av dette tror jeg kanskje at jeg er bifil. Det hender ofte jeg låser meg inn på do eller spiser i gangen i matfriminuttet. I steden for å sitte i kantina. Jeg har hørt sårende ting om utsene mitt opp gjennom årene. Jeg håper og ber til Gud om at ting kommer til å bli bedre. Jeg vil vare bort fra alt dette, et sted der ingen dømmer meg, og der hvor jeg kan snakke med folk om ting som plager meg. Og en venn, som er hundre prosent ekte. Jeg savner mormoren min for hver dag, og nå er morfaren min også syk. Jeg ser på deg som en venn, jeg håper du vil hjelpe meg. Gi meg støtte, og jeg hvil si takk for at du er en så fantastisk person.

  127. Jeg ble voldtatt som 13åring av en voksen mann jeg hadde snakket med på Internett. Jeg har aldri sagt det til noen å er veldig flau å skammer meg over det. Jeg har problemer med flashbacks å seksualitet. Jeg er nå 18 år.

  128. Hei!😍 Det er en jente i klassen min. Hun et så usikker på seg selv og henger etter meg hele tiden. Når hun er sammen med en annen jente så vil hun bare være sammen med henne. Hun bare overser meg helt da😔 Jeg lurer på hvorfor hun er sånn.😁 Jeg mener ikke at du må vite det, men det hadde vært greit å fått et svar.

  129. Jeg er redd for å fortelle foreldrene mine at jeg holder på med en gutt. Jeg finner ikke den rette måten å fortelle dem det på. Foreldrene mine har alltid sakt at jeg er for ung til å finne meg en kjæreste og mamma er skikkelig kritisk til gutter og hun dømmer de så lett etter utseende at jeg vet liksom ikke hvordan jeg skal få sakt det til hun uten at hun skal bli sur eller at det skal gå utover meg, plis hjelp meg

  130. jeg har vært sammen med en gutt i noen måneder. Jeg trodde jeg kunne stole på han pga jeg kjente han lenge før vi ble sammen. Jeg er veldig bestemt på at jeg ikke skal vær sammen med en gutt som ser på porno. Jeg blir lei meg av det. Vi startet forholdet med at han likte flere jenter enn meg, han likte ikke meg så godt engang. Pga det er tillita helt vekke. Den finnes ikke. Men det er umulig for meg å gjør det slutt. Tanken på at han ser på porno tar knekken på meg, jeg synst det er ekkelt, og vil ikke han skal se andre jente ha sex. Jeg føler det er meg det er noe galt med. Jeg klarer ikke tillgi. Jeg klarer ikke stole på han. Jeg hater meg selv. Jeg får vondt i hjerte når jeg ser andre fine jenter. Alle jenter er truende for meg. Jeg er lei av å ha det sånn, virikelig. Det gjør ubeskrivelig vondt.
   Hva er din mening om å la kjæresten din se porno? Jeg er 17 og håper den redselen går vekk en gang. Trenger virkelig et svar på dette! <3

  131. jeg og venninnen min sin hemmelighet (egentlig bare hennes, men det er bare vi to + læreren hennes som vet) er at hun har hatt sex med læreren sin i klasserommet etter skoletid på en vgs i Oslo.Begge ville så det var IKKE voldtekt! Sykt, men sant! haha

  132. Jeg har likt en gutt i klassen min i snart 2 år å vet ikke helt om han liker meg. Hvordan kan jeg få han til å like meg eller få vite om han liker meg???

  133. Hei<33 Jeg har ikke fortalt dette til noen....jeg har det ikke så bra. Jeg føler at ingen forstår meg. Jeg har masse tanker i hode hele tiden og de fleste er negative! Av og til blir det for mye og jeg får lyst til å forsvinne. Jeg har mange venner, men føler ikke jeg har en ånklig venn som forstår meg og som har meg som bestevenn! Jeg tørr ikke fortelle tankene mine til noen... Jeg har lyst Til å snakke med noen, men jeg er redd for å ikke bli forstått eller at de skal bli sinte. Jeg har ingen å snakke med og mamma og pappa kommer jeg aldri å snakke med..de er for nerme og kommer til å spørre meg om spørsmål hele tiden!
   Håper du kan komme med noen tips fordi jeg stresser hele tiden og faller snart sammen<33

  134. Hei Stina, jeg har mye jeg trenger hjelp med. Kan du Plis ta kontakt med
   Meg et annet sted en her der vi kan snakke helt i fred? Send meg gjerne en Mail hvis du har tid eller kam 🙂 [email protected]

  135. Hei Stina! Elsker at du gjør dette her.
   Hemmelighetene mine er to ting:
   1. Jeg er redd for at når jeg får mensen så tør jeg ikke å si det til mamma😕
   2. Alle vennene mine er så slanke og fine, men jeg tenker alltid på meg som litt stor. Ikke så veldig, men litt. Jeg får ofte motivasjon og trener sånn passe mye en liten periode, men så er jeg tilbake på i paden.
   HJELP! Hilsen meg

  136. Hei Stina!
   Jeg er ofte alene i i friminuttene og ser jentene i klassen står å snakker å ser av og til på meg uten å spørre om jeg vil være ilag med dem, og får tanken at de mobber meg og ikke liker meg. Hva kan jeg gjøre? Håper du har noen råd.

  137. Hei Stina 🙂
   Jeg er 12 år ser at alle jentene i klassen er så slank og jeg føler meg tykk og at jeg veier mye. Jeg har prøvd å trene i en ganske lang tid men uten noe som helst resultat. Hva skal jeg gjøre?

  138. stina, jeg var utro med kjæresten min,og han visste det aldri. etter noen uker slo vi opp etter nesten 3 år i forholdet. jeg er nå sammen med han jeg var utro med, og han synes liksom det er greit fordi han forsto hvor ulykkelig jeg var i det første forholdet.
   nå merker jeg at jeg ikke kan stole på meg selv en gang, og blir ganske fort på vakt når kjæresten skriver med andre, men så sitter jeg her og var utro selv i ukesvis uten at jeg fikk dårlig samvittighet? jeg klarer ikke stole på andre pga. meg selv, og det gjør meg så sliten.. samtidig angrer jeg ikke..
   aner ikke om dette er noe du i det hele tatt kjenner til, men jeg innså jo at det var ikke bare tungt for den som sitter igjen i forholdet uten å ane at kjæresten er utro – det er ikke lett i ettertid når man innser at man selv har vært utro. jeg tar det litt tungt nå! har du noe som helst tips, eller noe jeg burde vite om oppførselen min?

  139. Jeg har siden september vært forelsket i en kar, og i oktober fikk jeg vite at han likte meg også. 😍
   “Problemet” vårt er bare at jeg er 20 og han 36 (han har også 3 barn, noe som ikke er så ille, fordi jeg elsker barn og vil gjerne ha det selv). Vi vet begge at noen folk kan være dømmende, og at det eventuelt kan skape konflikter overfor noen venner og bekjente om vi blir sammen nå, og skal derfor vente en stund med å bli sammen. Idag har vi ventet nøyaktig 5 måneder, og det er alt jeg klarer å tenke på. Følelsene blir bare sterkere og sterkere, så jeg håper alt ender bra slik at jeg kan få drømmemannen min!❤️
   Forresten er det snakk om verdens snilleste type som jeg vet vil ta godt vare på meg. Vi har nok likheter og ulikheter til å utfylle hverandre på en god måte!☺️

  140. Jeg har hatt veldig angst for å gjøre egenart ting alene fordi etter jeg ble utsatt for trusler for snart to år siden og jeg har enda inne klart å kommet over det. Han har blitt arrestert nå så jeg må gå gjennom alt om igjen

  141. Jeg er forelska i 2 gutter. Og han ene er (teknisk sett) 2 år eldre enn meg. Veit ikke hva jeg skal gjøre😬😍😬

  142. Hei Stina. Det er en gutt i klassen som liker meg, men
   jeg liker ikke han, men jeg er redd for å si det til han
   siden han kan bli lei seg. Og foresten så har han
   kjæreste og jeg er redd for at han skal slå opp med
   henne for å bli sammen med meg. Hva skal jeg gjøre?
   Hilsen en jente på 13. PS. Elsker bloggen din❤️❤️

  143. For 4 år siden var det svært nære på at jeg ble voldtatt på vei hjem ifra en venninne. Jeg har holdt det for meg selv helt siden det skjedde. Det har slitt på meg psykisk og jeg har blitt stemplet som rar i tillegg til at jeg har blitt mobbet siden jeg startet på skolen.jeg har problemer med å uttrykke følelser og tør sjeldent å fortelle noe om meg selv eller om ting som har skjedd i livet mitt. Jeg føler at det er på tide å snakke om det nå… Har du noe tips til hvordan jeg kan ta det opp med moren min?

  144. Hei Stina!❤
   Hele livet mitt har jeg slitt med sengevæting.
   Det er en “sykdom” som gjør at jeg noen ganger tisser meg ut om natta😭 Det påvirker værdagen min👎 Mamma sier det er noe med at jeg ikke er helt utviklet inni meg på en måte da. Jeg har kommet i puberteten, fått mensen og alt det der. Problemet er at jeg har venner fra ei bygd ca. 10 min fra der jeg bor, og bare ei venninne av meg fra der vet om det. Alle andre tørr jeg ikke si det til😭 Jeg går på håndball i den bygda (for jeg bor i ei veldig lita bygd, med ingen fritidsaktiviteter for oss eldre barna) og kjenner mange jenter og gutter. Jeg var sammen med en gutt fra der, men det forholdet gikk ikke så bra. Han likte meg ikke en gang! Jeg turte ikke å si det til kjæresten min en gang heller🙈 Hva skal jeg gjøre?
   Hilsen noen som ikke er så trygg❤

  145. Hei Stina! Min hemmelighet er at jeg “lider” av perfeksjonisme. ALT jeg foretar meg må være perfekt. Her snakker vi om alt fra å brette en skjorte til matteprøver. Jeg får av og til også tvangstanker, noe som er meget så plagsomt. I tillegg får jeg ikke sove godt på natten. Våkner ofte brått og tror det er morgen og at jeg har forsovet meg selv om klokka er typ 2. Dette kommer nok av at jeg stresser noe sykt med alt egentlig. Har høye forventninger til meg selv. Forventer å få 6 i alt jeg gjør, noe annet er dårlig. Jeg går realfag på vg.3, og har søkt medisin til våren. Jeg vet jeg kommer inn med bare femmere fra nå av, men likevel jobber jeg rævva av meg. Og ikke nok med det, jeg trener himla mye. her snakker vi om 6 ganger i uka ofte. Har holdt på slik i 2 år. Trener masse styrke, men også litt kondis, og jeg spiser rett. Jeg synes det er moro, men noen ganger så trener jeg fordi jeg føler jeg må. Dette er vel eeegentlig ikke noe hemmelighet, men følte bare for å skrive ned litt tanker. Du rocker, Stina! Stå på videre. Smask

  146. Hei Stina jeg har lest bloggen din en stund å dette inlegget har jeg lest mange kommentarer. Ikke for å være slem men jeg synes ikke det virker som ekte problemer men uansett så har jeg et problem/ hemerlighet som jeg ikke har sakt til noen å som jeg bare har holdt inni meg i 6 år
   For 6 år siden hadde jeg en kjæreste som er to år eldre enn meg å mens vi var sammen så viste jeg ikke så mye om forhold å sånn men det gjorde hann. Jeg hadde sex med han når jeg var 8 uten å vite hva det betydde eller å vite hva det var. Når vi slo opp tenkte jeg ikke noe på det fordi jeg viste jo ikke hva det betydde eller noe. Nå går jeg i 8 klasse å er 14 år.
   Jeg har 6 bestevenninner. Alle bestevenninne mine (jeg å) har kjæreste. Gjengen jeg er med i er veldig rar men Samma det. Nesten alt venninnene mine snakker om er at de gleder seg til å ha sex å ingen utenom x-en min vet at jeg har hatt det. Hver gang venninnene mine snakker om det føler jeg meg ødelagt å utenfor.
   Jeg har hatt en del problemer tidligere fordi jeg har blitt mobbet i flere år av en jente som går i klassen min. Denne jenta mobber meg fordi hun vil ikke at beste venninna mi skal ha noen venner som ikke er hu. Beste venninna mi liker ikke denne jenta men ingen tørr å si imot denne jenta fordi morra hennes synes det hun gjør er morsomt. Morra er med på å mobbe meg så jeg vet ikke hva jeg kan gjøre.
   Alt dette har gjort meg veldig upopulær å også gjordt at jeg har prøvd å ta selvmord flere ganger uten å klart det.
   Har du noen råd til meg??

  147. hei stina, jeg er en jente på 13 år og jeg har 2 bestevenner som er litt fiender. det er rart for meg vis jeg henger med hun ene, fordi hun er veldig klengte på meg, men hun andre er bare der når jeg vill.hun som er klengte har en form for og bli veldigfort sint og det blir noen ganger litt slitsomt.jeg og hun andre er veldig sammenspleisa, vi henger sammen uansett hva. men det er noen ganer hun blir sjalu så blir hun litt sur. og når jeg henger med en av de så blir den andre sur. hva skal jeg gjøre?

  148. hei stina
   jeg har et problem.
   jeg er 11 år og tørr ikke og sove noen andre sted enn hjemme
   .jeg er red for å bli mobbet
   hva skal gjøre!!?
   plis hjelp meg

  149. Jeg liker en gutt på en annen skole, men han føler ikke det sammen for meg:( vet du hva jeg kan gjøre?

  150. Sti e, jeg bare elsker bloggen din og har fulgt derfra du startet. Minhemmeloghet er at jeg har så og si bare forelsket meg i en gutt. Han har jeg vært forelsket i fra 2012 til nå og skal gjøre det alltid. Først i desember 2014 snakket jeg med handle aller første gang. Han skrev om vi kunne skape. Vi skipet og jeg snakket ikke en dritt. Bare noe få setninger. Dette Pga en av hans venner også var me i samtalen. Og nå bar vi ikke pratet, hvordan kan jeg få kontakten tilbake? BTW det er som deg og din kjæreste. Det er 4t mellom våre by. 😊😊 håper du svare på dette hilsen en veldig håpefull jente fra oslo

  151. Hei Stina
   I 2012 mistet eg moren min og i 7.klasse fikk jei mensen, men jei tørr ikke si de til pappa.Hva burde jei gjøre???

  152. I klassen min er vi bare noen få jenter. Og det som er er at ingen av dem er som meg. Utenom en. De andre er sånn “im a bitch and im faaab” de snakker egentlig bare engelsk og går rundt å flørter med andre gutter. Jeg og min beste venninne blir ikke invitert til NOE når det gjelder dem. (Vi er slett ikke upopulær, vi er blant de populære) men likevel blir vi ikke invitert.
   Så jeg og bestevenninna mi må bli mer som dem, og bare passe inn. Men hvordan?? For jeg vil ikke være som dem ): hjelp please!

  153. jeg er kjempe forelsket i en gutt i klassen, men han har en kjæreste som også går i klassen.
   han og jeg er mye sammen og er ganske snille / gode venner.
   kjæresten hans er en veldig god venn av meg.
   hva skal jeg gjøre?
   skal jeg si til han at jeg liker han eller skal jeg slutte å være med han eller hva?

  154. Hei Stina 💗
   Begynte i 8.klasse høsten 2015, og var med i den populære gjengen. Så begynte en annen jente å henge med meg (bestevennen min, som var ny) og hun sto med meg i gjengen. Men så begynte de andre å ikke like hun, men jeg er liksom fortsatt i den populære gjengen… Hun vil ikke være med de lenger, men jeg vil det, og de andre vil at jeg skal være med dem! jeg vil ikke bare ditche bestevennen min heller!! Men jeg vil jo være med de andre vennene mine på skolen (den populære gjengen) Hva skal jeg gjøre? Har fortalt det til en i poppisgjengen, men hun vet ikke hva jeg skal gjøre! Plis svar på dette!

  155. Opp igjennom alle år så har jeg egentlig hatt det ganske tøft. Jeg hadde en søster med en form av autisme, som ble gående å kjefte, å være sint og presse seg frem for å få alt som hun vil. Og i tillegg hadde jeg en far som ikke tok tak i det, han satt ikke grense – kun mor mi. Og på grunn av at han ikke har hjulpet til med det i alle år så flyttet jeg til bestemor i alderen 14. Ikke ville jeg være der heller, og ble nødt til å ta kontakt med barnevernet som sendte meg på instusjon, der jeg ble en stund madan barnevernet lette etter en fosterhjem til meg. Jeg ville ikke flytte fra familien min, de var glade i seg, brydde seg om meg – men de klarte ikke å vise det at de brydde seg om meg, og kunne ikke hjelpe meg med noe – noe som de også sa selv i ett skrivende dokument i senere tid.
   Ikke visste klassen min heller noe om dette, jeg holdt det hemmelig og ville ikke fortelle det til noen. Men ærlig nå som jeg bor i fosterhjem så har jeg det mye bedre.

  156. Hei Stina. Dette skjedde i sommer. Jeg og bestevenninna mi hadde planlagt at jeg kanskje kunne bli med henne og familien hennes til Oslo for å være på tusenfryd. Det ble veldig mye fram og tilbake om det.
   Men til slutt ble det at jeg ble med. Så jeg og mamma kjøpte da flybilletter og sånt. Den tiden mellom da jeg skulle dra fikk jeg spiseforstyrrelser fordi jeg var redd for at det skulle skje noe på flyet. Jeg torde ikke en gang å sove på flyet fordi jeg var redd for at jeg da ikke ville fått komme meg ut (rart ikke sant).
   Da vi landet var allerede beste venninna mi der så de ventet da på meg etter at jeg hadde tatt flybussen.
   På hele ferieturen klarte jeg ikke å spise så mye.
   Men så fikk jeg vite at de hadde bestilt tilbakereise til lørdagen ( vi dro til Oslo på onsdag ) og jeg hadde jo på forhånd sagt til henne at jeg skulle reise hjem på søndag. Så moren hennes måtte bestille ny billett til seg selv for at jeg ikke skulle være alene.
   Og når jeg tenker på dette blir jeg sinna på henne. For jeg var jo der fordi jeg ville være sammen med henne. For hun bodde jo langt unna meg.
   Men uansett. Jeg skjønner ikke hvorfor hun ville gjøre dette mot meg? Hun sa at det ville bli billigere, men er det viktigere enn at jeg kanskje hadde endt opp der alene , i en by jeg aldri hadde hvert før?
   Skrev dette fordi jeg måtte få det ut. PS! Eksker bloggen din💛

  157. Hei!
   Jeg er en jente på 12 blir 13. Jeg har en jente i klassen som sier at hun føler seg, utenfor og hun sier hun ikke vil på skolen. Og vi andre jentene sjønner ikke hvorfor, hun er gøy å være med og sånn men hun stenger på en måte seg selv ute? Og vi andre jentene og assistenten i klassen vår vi lurer på hvordan vi skal få henne til å ikke føle seg sånn ? Noen tips ? ❤️

  158. Hei Stina💞
   Jeg byttet skole for snart et år siden. Nesten med en gang spurte den ekleste og mest upopulære gutten meg om å bli sammen og jeg svarte selvfølegig nei, men han har ikke sluttet og spørre! Han kjøper dyre gaver til meg og stalker meg på kjøpesenteret når jeg er der med eller uten venner. Han spør hva jeg liker best med puppene og rumpa mi og spør om jeg kan sende nakenbilder. Jeg har sakt til han at jeg IKKE liker han, men han oppfører seg fortsatt som en dust når han er rundt meg. Han har også begynt og banne og sier at han er bestevenn med han jeg liker.
   Han er egentlig ganske skummel og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for og få han til og stoppe med det han gjør. Plis hjelp!

  159. Hei Stina.
   Jeg har eit problem, eller det er eignetilg ikke mitt problem, men bestevenninna mi har vert forelsket i en gutt i noen år nå og de har hatt mye kontakt på sosiale medier og sånn, han liker henne også, de fleste i klassen vet det også, men en annen venninne av meg er også forelsket i han gutten. Bestevenninna mi og den andre venninna mi vet at begge er forelsket i han. Venninna mi tror at bestevenninna mi og han gutten bare liker hverandre fordi begge liker fotball, men hun vet ikke at de har blitt bedre kjent på de sosiale mediene. De har snakket mye ilag om hvem som skal få han, men de glemmer jo at det ikke er de som bestemmer han liker jo bestevenninna mi, ikke hun andre. Men bestevenninna mi tror han er forelsket i hun andre, selv at innerst inne vet hun at det ikke er sant. Jeg han prøvd å oppmuntre henne å prøvd å tvinge henne litt at hun skal bli sammen med han før sommeren hehe.
   Han har vert tøff å skrevet ily på snapchat til henne og med en gang hun fekk snappen ringte hun til meg å frika skikkeleg ut, hun var redd for at det var noen av de andre vennene hans som bare hadde tulla. Hun spurte om det var han som hadde sent det, etterpå skrev han bare tilbake at han var dum som hadde sent det og angra skikkeleg og sånn. Bestevenninna mi fekk jo sefølgelig dårleg sanvittighet å bare nei nei det var ikke dumt, men etter det sa jeg til henne at hun måtte vere tøff å vise at hun liker han. Men hun vil ikke det, for hun føler seg slem siden hun synst hun på en måte aviste han også forsette å følrte med han.
   (Dette var sikkert veldig forvirrende, og sikkert noen skrivefeil, men prøvde å skille med bestevenninne og venninne. Begge er eigentlig bestevenninnene mine, den andre bestevenninnen (en jeg ikke har nemt i denne teksten) vet også alt om dette, å vi vet ikke va vi skal gjøre. Hjelp! Vi trenger noen råd.
   Elsker bloggen og youtube kanalen din, virkelig<3

  160. Hei Stina😭❤️
   I det siste så har livet vært bare bullshit!! Når æ er glad så er det bare NOEN FREKKE folk vil ødelegge for mæ!!😭😭😭 Før så hadde jeg det også veldig dårlig! Alle var frekke hadde ingen gode venner, kjæresten min var utro!!😭😭 Jeg har prøvd på selvmord mange ganger før men har aldri klart det, siden det var bestevennen min som stoppa meg!!
   Det er en ting til, foreldrene mine!! DE ER SKILTE OG DET GÅR JO UTOVER OSS BARNA OG DA ER DET VELDIG STESS!!! JEG HATER LIVET MITT!!!
   Nå så har jeg en omtenksom kjæreste som stiller opp for meg når æ trenger han!! Setter utrolig mye pris på det men en ting pga det også!! Det er mange andre som er sjalue og da er jeg kjempe redd de vil ødelegge!! Som bestevennen min jeg tror ikke hun er så særlig glad for meg og kjæresten min er sammen😭😭😭😭😭😭 DET SKJER SÅ MYE SOM Æ IKKE VIL SKA SKJE!!! Æ HATER DETTE!!!😭😭😭😭😭😭 Kunne virkelig ha trengt noen råd om hvordan æ ska overleve dette!!😭😭😭😭😶

  161. Hei. Har sendt inn min historie. Men jeg lurer på om når du skal lage dette innlegget? Kjekker hver dag om det har kommet ut!

  162. Hei stina<3
   BTW jeg elsker videone dine og bloggen din!
   Jeg er forelsket i en gutt i klassen og vi var sammen for 1 år siden det var litt opp og ned, til slutt gjorde vi det slutt.
   Men så ble jeg forelsket igjen,eller jeg har jo egentlig aldri stoppa, men ja ja.Så jeg spurte han om hvem han likte på meldinger, og han svarte meg og en annen! Men så er han veldig usikker.Og jeg bare savner og ha han rundt meg så mye. Og jeg har likt han siden 1.klasse og nå går jeg i 6.klasse! Og jeg lurer på om hvordan jeg skal få han tilbake. Den andre personen han liker går i sjuende klasse og hun slutter snart for og gå på ungdomskolen. Og hun liker ikke han, men så hvordan kan jeg få han tilbake? jeg flørter med han masse!
   Håper på svar!!!
   Elsker deg Stina, Du er best<3
   Ps: du hjelper meg vær gang jeg er lei meg eller har et spørsmåltegn i panna:) du lyser opp dagen min<3 Elsker girl talka dine<3

  163. Jeg får vondt av sex, og slik har det alltid vært. Har aldri likt å ta en finger inn der eller å bruke tamponger. Dette er en av grunnene til at jeg ventet med å ha sex til litt etter jeg ble 19, måtte finne en som jeg følte meg trygg med og som kunne være forsiktig og snill. Jeg er kjempeglad i ham og vi har det fint, men jeg får fremdeles vondt. Er fortsatt flau over at jeg ventet så lenge, og at jeg får vondt. Føler at jeg er den eneste.. det er ikke det at jeg ikke er våt nok, vi holder på med forspill i over en time og jeg vil bare ha han. Men problemet er at jeg spenner musklene der nede, og det gjør så vondt når han skal inn. Når han først er inne, føles det bra. Men jeg føler meg så alene om dette, er så lei av disse smertene. Er redd jeg har vestibulitt eller vaginisme…Han synes det er fælt han også og det har vært ganger han ikke vil gjøre det fordi han ser at jeg får vondt. Prøver som oftest å skjule det, føler at vi må bare øve og øve slik at det ikke skal gjøre vondt. Føler at det har blitt litt bedre, men vet ikke..

  164. hei, Stina. Jeg vet ikke om du svarer på dette med det har jeg håpet på. Det jeg skal fortelle nå er det inen andre nett-helsesøstre som har svart på. så jeg håper du kan det:)Jeg er en 14år gammel jente, jeg har sett på sånne sex-videoer. Og det er litt flaut å si dette men jeg skal prøve så godt jeg kan. Og når jeg har sett på sånne videoer får jeg også lyst til å gjøre det, så jeg prøvde å bevege fingeren min der nede. og det føltes veldig godt. men jeg lurte på om man kan bli gravid av det? for det har jeg gått å bekymret meg litt om. Ja, jeg er 14 år. men alle de gangene vi har lært om pubertert.. osv har jeg vert syk elr på ferie. Og jeg har heller ikke fått mensen enda. men det var det jeg lurte på:)

  165. Hei Stina!
   Da jeg var på leirskole med klassen min, satt jeg og bestisene min på rommet, og så bare tenkte jeg; jeg tror jeg er bifil, så jeg sa det til dem, at jeg tror jeg er bifil. Da vi var på skitur spurte jeg en av venninnene mine om hvordan jeg kan finne ut om jeg er bifil. Hun sa at jeg kan kysse en gutt å se om jeg liker det. Jeg liker å kysse gutter. Så sa hun at jeg kan prøve å kysse ei jente. Jeg og bestevenninnen min lurer på om det samme, begge har lyst til å kysse hverandre for å finne ut om vi er bifile. Så hvordan kan jeg spørre om vi kan kysse?
   Hilsen ei 15 år gammel jente💟

  166. Hei Stina jeg har vært liksom klassens klovn helt siden tredje klasse og nå tror alle at det ikke gjør meg noe om folk kaller meg rar fordi jeg tuller alltid med at jeg sier foreksempel yoyo jeg er så kul men før var det greit men nå begynner jeg og tro at de mener det for bare de går forbi meg sier de her du er ikke kul

  167. Hei Stina!
   Jeg digger bloggen din å den har hjulpet meg mye!
   Hemligheten min er at jeg liker en gutt som er 3år eldre enn meg
   Jeg har møtt han flere ganger og har fått flere medaljer sammen
   Han bor i en by 3 timer unna
   Håper du kan gi meg noen råd eller får meg til å slutte å like han

  168. hei stina. bare lurer på om hvordan man kan vite om når man får mensen. sånn at man er klar for det.
   det var alt!

  169. Hei Stina.
   Jeg har alltid vært en av de tøffeste jentene på trinnet, men nå er alt forandret. Jeg er den største pysa av alle. Jeg har nemmelig sittet hjemme og sett på skumle serier hver kveld. Nå er jeg litt redd for mørket, redd for at det er noen under senga mi og at det er noen hjemme som ikke skal være der.
   Jeg bor i nærheten av skogen. Der er det jo selvfølgelig ganske mørkt. Når jeg går der alene er jeg redd for at noe skal komme og skremme meg.
   Jeg er redd for at noen skal være under senga. Jeg er redd for at når jeg ligger å prøver å sove at det kommer noen “ubudne gjester”. Jeg tørr ikke å ta opp ting som ligger på gulvet viss det er mørkt, tenk om noen tar tak i hånda de!
   Alltid når jeg er alene hjemme høres det ut som om noen går oppe eller i trappa. Det knirker sånn som det gjør når jeg prøver å liste meg ned. Det er nok
   bare inni hodet mitt, men en gang jeg var alene hjemme å skulle dusje hørtes det ut som om noen gikk i trappa.
   “Halo?” spurte jeg
   “Hei ___ (så navnet mitt)” sa noen. Jeg smalt igjen badøra, låste den og satte meg ned på doen å begynnte å gråte av skrekk!
   Det med den andre stemmen har jeg fortalt til bare én, og deg da. Hun syntes det var skikkelig rart og skummelt.
   Når jeg er alene er jeg “alltid” redd med mindre jeg synger på full hals. Da er deg liksom jeg som er sjef, jeg bestemmer, jeg kan bekjempe ALT!
   Jeg håper virkelig at du kan hjelpe meg og det var veldig deilig å skrive dette og bare få det ut uten at noen dømmer meg.

  170. Hei Stina. Mitt problem er at jeg ikke vet om jeg har ekte venner eller ikke. Før trodde jeg litt på vampyrer og sånne ting så sa en av venninnene mine at hun var en demon og at venninnen hennes er en vampyrer så jeg ble litt lei meg fordi det føles som at den bare brukte meg fordi jeg trodde på sånne ting. Og noe annet jeg har flyttet mange ganger, siden lillesøsta mi ble født har jeg følte at jeg betyr ingenting selom moren min sa at hun like begge to men jeg kan ikke tro på det jeg gråter av og til noen ganger ønsker jeg også ta selvmord men jeg har aldri gjorte. Jeg ble også mobbet på 2 av skolene jeg har gått på Men sa det til ingen. VÆR SÅ SNILL Å IKKE SLUTT MED Å BLOGGE. Håper du har noen tips til meg.

  171. Hei Stina jeg har en hemmelighet jeg skrev til deg for noen minutter siden det som er. Er at jeg hater livet mitt og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske men har aldre sakt det til noen. Jeg vil egentlig ikke leve. Jeg gråter av og til noen ganger tenker jeg på selvmord

  172. Hei
   Jeg har ikke ett bra morsforhåld, føler jeg ikke kan snakke med mamma om ting på skolen,gutter og jeg har ikke fått mensen enda men når jeg får det så veit jeg ikke
   hva jeg skal si til mamma og jeg har ikke ei storesøster som jeg kan spørre heller.
   Hva skal jeg gjøre

  173. Hei Stina, syns det er kjempe fint at du gjør dette. Her er min hemmelighet: Jeg har alltid vært den tøffe i familien jeg har tre andre søsken men de har aldri vært så tøffe. Jeg er en 15 år gammel jente og jeg er veltrent og alt det. Men som jeg sa har jeg alltid vært tøff. Jeg trikser og sånt på alpint og spiller fotball. Har alltid gjort sånne tøffe ting med pappa. Men så har jeg fått lyst til å begynne å sminke meg men jeg vet ikke hvordan jeg skal spørre mamma og pappa. Siden jeg har vært veldig negativ til sminke før. Og jeg er redd for at hvordan de reagerer.

  174. Hei, Jeg er 14år og går i 8klasse, i over 1år har jeg hatt sykdommen ME og den gjør at jg bare har 1-2 timer skole om dagen, Halvoarten av de er med bare meg og læreren . Jeg får helt greie karakter og har gode venner men siden jeg beaguntw på ungdomskolen har jeg ikke blitt kjent med flere, jeg har 5 veldig gode venner fra før av som jg går insane klasse med og vi er sammen bært friminutt, men alle de kjenner de andre nye elevene mye bedre en meg, og siden jeg bare har litt skolenes det vanskelig for meg å bli orgentlig kjent med de nye
   Jeg er litt sjenert og syntes det er litt vanskelig å bli kjent med de, hvordan kan jeg bli kjent med nye elever???

  175. Hei Stina.
   Jeg og en venninne har krangler, så har venninna sakt til noen andre hva jeg liksom “sa” og det var selvfølgelig ikke sant, så har jeg da fått masse hat og trussler fra en person jeg også kjente, og ho sier at hvis ikke jeg forteller mine private grunner (som ligger mellom meg og min “venninne”) skal hun gå til politiet og si at jeg mobber ho jeg kranglet med…
   HVA SKAL JEG GJØRE?
   Btw, i slike situasjoner, er det lov til å skulke skolen, for jeg kommer helt sikkert til å få grundig juling av gjengen “venninna” mi snakks med…

  176. Hei Stina☺️
   Jeg har et problem😔Broren min slår meg, sparker meg og banker meg fullstendig opp hver dag. Jeg prøver å slå tilbake men han er 16 og jeg er 12😔 Jeg prøver å si slutt og stopp, men han holder ikke opp😰 Hva skal jeg gjøre?

  177. Jeg føler meg veldig sliten. Og orker ikke så mye, jeg trenger å koble av i hverdagen men jeg vet ikke hvordan kg kan gjøre det. I januar kjente jeg tre stykker som døde, onkelen min og noen venner. Nå orker jeg ikke tanken på
   Døden. Jeg føler meg veldig trist osv. Hvordan kan man finne ut om man er deprimert?🙈

  178. okei. jeg er selv en jente på 15 år. problemet er at jeg har bare guttevenner og på grunn av dette så tviler kjæresten min litt på meg. han er veldig overbeskytttende å det er jo søtt, men det kan bli for mye til tider når han foreksempel nekter meg å gå på fester selvom jeg ikke drikker. noe annet er at hver gang vi møtes så har vi sex. vi snakker aldri om sex eller noe over melding åsånn, vi bare har det hver gang vi møtes. 1-4 ganger i uken siden vi bor et stykke fra hverandre. ¿what to do?

  179. Jeg ble mobbet på nett i Ca 2 måneder. Jeg fortalte det til mine nermeste venner. Plutselig viste alle i klassen om det. Så alle spurte meg om det og det ble mye greier med at jeg måtte snakke med læreren og sånn. Så fant jeg ut at det var en av mine beste venner som gjorde det. Hun har også sagt noe VELDIG slemt til meg om at jeg må få meg nye venner som er som meg Osv. Fordi jeg blir fort sur men det er fordi jeg har en storebror som “mobber” meg litt hjemme. I tillegg så er det mange i klassen som mobber meg fordi jeg ikke smiler så mye Osv. Læreren vår sier aldri ifra til dem om at det ikke er greit og det gjør meg ekstra såret. Etter det med mobbinga så har jeg fått STORE problemer med og stole på folk, og sitter med at jeg faktisk blir lei meg av disse kommentarene i timene osv og hvem som nett mobbet meg. Håper du kan gi noen tips💞

  180. Hei Stina
   Jeg er 11 år og har nylig kommet i puberteten😳 Jeg merker at jeg blir opptatt av sex pupper Osv. Noen i klassen min ( de fleste guttene ) snakker alltid om det i timene og alle jentene bare “æsj” mens jeg vil le el. men jeg later som at jeg syns det er ekkelt.
   I tillegg så er jeg den 1.jenta i klassen som er opptatt av sminke Osv. mamma sier at jeg ikke kan bruke det men jeg har VELDIG lyst!!!!!!!! I tillegg er jeg redd for at noen skal se at jeg bruker sminke og mobbe meg for det. Jeg er veldig opptatt av hvordan jeg ser ut, men jeg har veldig svai rygg så magen min ser sikkelig tykk ut. En av mine “venninner” veier kun 30 kg og er veldig stolt over det. ( hun er akkurat blitt 11) Jeg har veldig lyst til og gå med magetopper men er redd for at folk skal mobbe meg for og være tykk😔😔 Selvmordstanken sniker veldig innpå meg men noe stopper meg. Men det er ikke venner for jeg stoler ikke på NOEN. WTD

  181. Min venn prøver å si hemmeligheten min og jeg vil ikke på skolen på grunn av hemmelighet min 😯😣

  182. Hei jeg liker en gutt men tør ikke snakke med han jeg tør bare snakke med han på snap og kanskje 1% på skolen va byrde jeg gjøre?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg