Se hvem som ble med på video!

I dag har Victoria vært hos meg, og vi har filmet inn 3 videoer til youtube kanalen min. Siden hun aldri har vært med å filmet inn noe før, var jeg veldig spent på hvordan hun skulle klare seg. Og hun klarte seg veldig bra syns jeg! Makan til jente som klarer å være seg selv forran kameraet, etter så lite erfaring, skal du se lenge etter!

Så dette ble veldig morsomme videoer! I tillegg er jo Victoria veldig morsom å være med uansett, og vi gjør alltid så mye morsomt sammen, så det syns godt på kameraet. Hehe!

Har allerede redigert den første, og den ble sykt morsom. Nå kan dere virkelig glede dere! Er ikke helt sikker på når jeg kommer til å publisere videoene, men det blir nok ikke helt enda. Har et par andre videoer som skal legges ut først. Men da har dere noe å glede dere til i alle fall. Hehe! 


 

Akkurat hvorfor vi begynte å stuke med håret vårt kan man spørre noen andre om. For det vet jeg ikke selv engang. Haha! Nå skal jeg begynne å redigere de to andre videoene, så vi får blogges (eller skrives, lol) mer senere!

17 kommentarer

Siste innlegg