Stina tester: Mobil linser fra eBay!

Som dere sikkert har fått med dere, er jeg ikke så altfor ivrig på selfies, spesielt til å være blogger. Rett og slett fordi jeg føler bildet blir for zoomet inn. Derfor er vidvinkel linser mye bedre! Og da jeg kom over vidvinkel linser til telefon på eBay, måtte jeg klikke det hjem med en gang! Nå har jeg hatt linsene en liten stund, og fått testet de ut litt. Og jeg må si jeg er imponert. 

I pakken følger det med 2 linser og en klype. For å bruke de skrur man fast den linsen man vil bruke til klypen, og fester klypen over kamerahullet på mobilen. Den passer til begge kameraene på mobilen forresten. Jeg har iPhone5 og den passer den perfekt til. Så lenge du har en telefon som har kameraet øverst så man kan klipse på klypen går det greit. 

Den største linsen som følger med er veldig vidvinkel, og resultatet blir som på bildene over. Veldig zoomet ut, og man får en svart ring rundt fordi det er vidvinkel. Bildene under er det til høyre ikke brukt linse, og til venstre brukt linsen som er minst av de to. Denne linsen er litt mer naturlig, og fungerer perfekt til selfies!

Linsene kan du kjøpe HER, og de koster faktisk bare 27,- kr. Så det er vanvittig billig! I annonsen står det forresten at det er 3 linser, men man må bruke macro og 0,67x wide sammen for at de skal fungere. 

Så folkens, nå er det bare å gå ut og ta masse selfies med vennene deres!

Har du testet ut slike linser?

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg