Innlegg nr 3000

Det er ganske vilt å tenke på at dette er innlegg nr 3000 her på bloggen. For 4,5 år siden opprettet jeg denne bloggen, lite visste jeg at en gang i fremtiden kom jeg til å ha delt så mye med dere. I løpet av årene har jeg vist dere livets opp- og nedturer. Det har vært år som har inneholdt alt ifra antrekksbilder til mine innerste tanker og følelser. Å skrive 3000 innlegg er virkelig ikke gjort over natta, og det har ikke alltid vært like lett heller.

Men gud så glad jeg er for at jeg har delt så mye med dere. Å ha en dagbok på nettet føles både rart og spennende ut. Jeg kan gå tilbake til mai 2012 eller september 2015 og se akkurat hva jeg holdt på med på den tiden. Hadde jeg aldri hatt denne bloggen ville jeg aldri ha vært like flink til å ta vare på minner som jeg er i dag. 

Midt oppi kaoset med planlegging av innlegg, svare på mailer og endeløse timer jobbing. Er jeg ofte nødt til å minne meg selv på hvorfor jeg driver denne bloggen. Hva som hele tiden er drivkraften min, og det er å skape et lite univers for jenter som de kan lese om alt ifra helt overfladiske ting som sminke, til mer dypere ting som psykiske problemer. Som jeg nevnte tidligere i innlegget, å skrive 3000 innlegg har ikke alltid vært lett. Jeg blir ofte sliten av å alltid prøve og oppdatere 2 ganger om dagen, dra i møter, spille inn youtube videoer, svare på mailer og kommentarer, ta bilder, osv. Og på toppen av det hele prøve å gjøre dette på kjappest mulig tid, så jeg også rekker å være med kjæresten min og vennene mine.  

Men til tross for alt dette. Kan jeg virkelig si en ting. Og det er at jeg elsker å blogge. Jeg har alltid elsket det, helt fra starten av da jeg gikk på skole 8 timer og brukte 5-6 timer til bloggen hver dag, og ikke fikk betalt. Til nå som jeg blogger på heltid og lever av det. Å skape dette universet har vært helt fantastisk. Og jeg sier bare “skål for 3000 innlegg til”. Dette blir gøy!

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg