Slik fjerner du svarte prikker (hudormer) fra nesen!

For en liten stund tilbake bestilte jeg en blackhead masque fra eBay, etter en anbefaling fra en leser. Bestilte den selvfølgelig fra Sør-Korea og ikke Kina, haha, har lært litt om forskjellene på kosmetikken nå. Kina kan være skummelt, Sør-Korea er trygt. Anyways. Nå har jeg fått testet ut masken en del, og tenkte jeg kunne skrive en liten anbefaling av den, siden mange av dere var så nysgjerrige på den!

Personlig syns jeg masken fungerte fantastisk bra! Den fjernet nesten alle svarte prikker jeg hadde på nesen, eller hudormer som det egentlig heter. Så denne er genial for dere som sliter med mye hudormer. 

Det jeg gjør når jeg skal bruke masken er å rense huden helt, og ta ut en god klæsj med kremen. Så smører jeg den utover hele nesen, litt utover kinnet fra nesen, og mellom øyenbrynene og litt over brynene siden jeg har en del porer der. Så lar jeg den virker i ca 10-15 minutter, eller til den er helt tørr. Deretter drar jeg den forsiktig av, til alt er helt borte, også skyller jeg med lunkent/varmt vann. Veldig enkelt og greit!

Masken kan du forresten kjøpe HER fra eBay.

 

Bruker du noe kosmetikk fra eBay du kan anbefale?

 

46 kommentarer

Siste innlegg