Pannekakemaskin som printer ansikter!

For et par år siden la mannen til kusinen min, Miguel, ut en video på facebook. Den viste hvordan han hadde bygget en pannekakemaskin med legoklosser. Maskinen var programmet til å helle ut pannekakerøre over en stekeplate, i en teknikk som gjorde at man kunne få forskjellige former på pannekaken. Den gangen husker jeg at jeg tenkte “wow! dette kommer til å bli noe helt sykt noe!” Og jeg hadde rett. Et par år senere og Pancakebot er en realitet.

Miguel har blant annet vært i det hvite hus i USA og vist frem maskinen, og i dag kom han til Oslo på teknologikonferansen, for å vise frem maskinen. Per Fredrik og jeg tok turen innom, for å se det endelige produktet. Det var veldig spennende og morsomt! Det har virkelig blitt et kult produkt som jeg har trua på at kommer til å nå nye høyder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En annen ting som også var morsomt var at Steve Wozniak var på konferansen, og snakket forran alle om hvordan det var å grunnlegge Apple sammen med Steve Jobs, og hvilke ting som hadde ført Wozniak langt opp i teknologiens verden. Veldig interessant og inspirerende å høre på hvor mye han hadde jobbet for å nå langt. Det ga med virkelig ekstra motivasjon til å nå langt med mine egne mål her i livet!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kul pannekakemaskin, eller hva?

14 kommentarer

Siste innlegg