Skinnjakke med nagler på en rosablogger!?

I helgen da jeg la ut bilder fra bryllupet til Staysman, var det mange av dere som lurte på hvor jeg hadde kjøpt den nye skinnjakken min, siden dere likte den så godt. Først og fremst vil jeg bare si, wow! Kult at dere faktisk likte den! I og med at jeg er ganske så rosa av meg, er ikke dette en typisk skinnjakke jeg vanligvis ville gått med.

Men da jeg så den i butikken ble jeg helt forelsket og måtte bare ha den! Føler den er skikkelig som min indre rocker. Oh yes, for de av dere som ikke visste det. Jeg elsker rocke musikk. Marilyn Manson, Kiss og Twisted Sister er noen av mine favoritter. 

Siden jakken er ganske rocka, syns jeg det er perfekt å kombinere den med litt søtere elementer, for å gjøre det litt mer meg. Og ikke så super-rocka! Anyways, jakken kjøpte jeg på Body Map på Arkaden i Oslo. Den kostet egentlig 4000,- kr men den var på 50% rabatt da jeg kjøpte den, så den kostet kun 2000,- kr.

Det er ekte skinn, og taggene har veldig god kvalitet. Haha, jakken er supertung. Så jeg sliter alltid litt når jeg skal ta den på, men så fort den er på, er det null stress!  

Hva syns du om jakken?

 

52 kommentarer

Siste innlegg