Overraskelsesbryllup for Staysman!

I går var Per Fredrik og jeg i overraskelsesbryllup for Stian / Staysman. Kjæresten hans Tina hadde i samarbeid med Senkveld satt igang bryllup, med 3 dager forvarsel. Så de hadde tidenes korteste tid til å planlegge hele bryllupet. Det sykeste er at Stian fikk vite at han skulle gifte seg bare en halvtime før selve vielsen. Crazy eller hva? Men herregud så sykt kult! Veldig sporty av Tina og planlegge alt og ta det så på sparket. Ingen tvil om at hun er den rette for Stian! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hele bryllupet var i Fredrikstad så jeg og Per Fredrik sjekket inn på hotellet som selve festen var på. Måtte jo ta litt selfies før vi dro i vielsen, hehe! Er ikke P.F fin i dress*? I love it! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se så fine og nygifte!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett etter vielsen dro vi på hotellet og skiftet til litt mer partyklær. Jeg gikk for en litt mer rocka stil enn hva jeg vanligvis pleier. Men syns det ble veldig kult fordet! Hvor kul er ikke jakken min forresten? Kjøpte den på The Body Map på torsdag i Oslo. Ble helt forelsket i jakken når jeg så den, så jeg bare måtte ha den! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine brudeparet!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hele gjengen samlet! 

Ønsker all lykke og kjærlighet til Stian og Tina. De kommer til å få et så fint ekteskap sammen! Hele bryllupet kan dere se i Se&Hør til uka, og på Senkveld til fredag forresten! 

 

38 kommentarer

Siste innlegg