Derfor startet jeg å blogge!

Det er ganske merkelig å tenke på at det som har blitt en 5 årig bloggreise og en karriere, startet med et enkelt tips fra min kusine. Det hele begynte august 2009. Jeg hadde blitt plukket ut til å være med i en modellkonkurranse i Mandal. Jeg fikk tredje plass og en modellkontrakt. Tiden etter konkurransen begynte jeg å samarbeide med masse fotografer sånn at jeg skulle få bygget meg opp en portefølje, og lære meg poseringsteknikker.

I begynnelsen brukte jeg alltid facebook til å legge ut bilder fra shoots, men jeg var interessert i et bedre sted som jeg kunne legge ut enda flere bilder på. Der jeg også kunne fortelle litt om hvordan jeg syns ting var, og legge ut litt behind the scenes bilder. På vei hjem fra en shoot i Oslo snakket jeg med min kusine Eveline om akkurat dette. Hun anbefalte meg å starte en blogg. Selv drev hun litt med blogging, og fortalte meg hvor morsomt det var, og hvor lett det var å bruke mediet. Selv ble jeg veldig usikker. Skulle jeg begynne å blogge liksom? Jeg syntes jo at blogging var litt rart til og med.

 

Men joda, etter en måneds betenkningstid opprettet jeg bloggen stinamariebakken.blogg.no (tommel opp for verdens lengste url). Der kom jeg fort igang og blogget nesten hver dag. Jeg ble fort bitt av bloggbasillen, og like etter at jeg hadde startet begynte jeg å blogge om mer enn bare modellgreier. Etterhvert som tiden gikk ble bloggen større og større, og jeg skjønte at dette var mitt kall. Å blogge var det jeg ville holde på med, og satse på. Så etterhvert sluttet jeg i modellbyrået, da jeg følte at det å være modell gikk ingensteds.

I løpet av tiden jeg hadde vært modell hadde jeg lært veldig mye om poseringsteknikker og fototeknikker. Det har virkelig kommet godt med til bloggen. Når jeg ser tilbake på bilder av meg selv fra jeg var yngre, ser jeg fortsatt den samme jenta. Bare en jente som virkelig ikke kunne posere, og endte opp med å se ut som en gremlins. Haha!

I tillegg gjorde det at jeg var modell meg mye mer selvsikker. Plutselig så jeg på meg selv som vakker, og det var noe helt nytt for meg. Jeg er så ufattelig glad i dag for at jeg har valgt de veiene jeg har valgt her i livet, og gått for min egen magefølelse, og ikke hørt på andre. Til alle dere der ute som går med en drøm i magen om å bli noe annerledes og stort, kjør på! Drit i hva alle andre måtte mene om det!

 

Hvor lenge har du lest bloggen min?

 

52 kommentarer

Siste innlegg