Dette skal jeg i julen!

Puh! Da har jeg endelig fått satt meg ned forran pc’en og kan oppdatere dere! I dag har virkelig dagen sust forbi. I går feiret jeg bursdagen til Per Fredrik med han hos foreldrene hans, så jeg kom ikke hjem fra Sandefjord før midt på dagen i dag. Og da var det rett innom posten og hente en pakke, før jeg dro rett hjem og fikset meg og dro rett videre til Oslo city med June. Jeg som trodde jeg var ferdig med julegavene.. Vel, der tok jeg feil!

Så da ble det siste innspurt på julegaver og litt cathc up med June. Rekker nesten ikke å være med venninner om dagen, siden jeg er så mye med Per Fredrik og jobber så mye. Men får håpe det blir litt roligere over nyttår, så jeg kommer tilbake i litt hverdagsrutiner igjen, som å være med venninner og trene litt mer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå skal jeg snart sette igang med å pakke. Jeg reiser til Hokksund i morgen og skal med feire en liten julaften sammen med familien min og Per Fredrik. Så det blir veldig koselig! Han har allerede rukket å møte noen fra familien min. Så han blir heldigvis ikke kastet rett inn i julekaoset. Haha!

Dagen etter det blir det full julefeiring hos mamma og pappa med pakker og det hele. Kjenner jeg gleder meg masse til god julemat. For ikke å snakke om julemorgen med julestrømpe (hint hint mamma! ikke tro du slipper unna det selv om jeg er 22 år, hehe!). Må alltid se Mikkes jul og 3 nøtter til askepott. Det er så tradisjon og koselig! Også har vi noen veldig skjønne Border Collie valper hjemme, som jeg også gleder meg til å kose halvt ihjel. Hehe!

Første juledag blir det selskap i Sandefjord hos foreldrene til Per Fredrik. Har møtt veldig mange i familien hans allerede, og alle er så skjønne og gode! Så det blir veldig koselig! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ah, nå må jeg kaste i meg litt sushi og starte og pakke. Hvordan pakker man for 3 dager borte når det er julefeiringer liksom? 

 

26 kommentarer

Siste innlegg