Helt dilla på snapchat!

Så mye som jeg har oppdatert snapchat det siste døgnet, har jeg vel aldri vært i nærheten av. Har funnet ut at snapchat er genialt til sånn mikro vlogging, så nå prøver jeg å bruke video så mye som mulig der. Jeg har jo så mye jeg ønsker å dele med dere. Men alt passer ikke like godt inn på en blogg, instagram eller youtube. Så snapchat er genialt for å være litt uten filter, og bare være litt småteit. Add meg gjerne om du vil, heter “stinablogg” der.

Alle som adder kan både se mystory og sende meg snapchats. Bare ikke send snaps på 190 sekunder eller random fellessnaps er du grei, hahahaha. Prøver å se igjennom snappene dere sender meg, selv om jeg ikke alltid får svart. Så vil bare si det her, tusen takk for alle gode ord dere sender til meg. Det betyr virkelig mye for meg. Det er virkelig et stort lysglimt på dagen når jeg går igjennom koselige meldinger fra dere! 

Anyways, så langt i dag har jeg vært hos Nettavisen på et lite morgenmøte. Etterfulgt av litt shopping. Fikk kjøpt ny bukse og genser, pluss en drøss med undertøy. Det er et merke fra Cubus som jeg virkelig sverger til, siden de er de eneste som har min størrelse. Og nå merket jeg virkelig at noen av bh’ene mine trengtes å byttes ut. Bh’er er virkelig forbruksvarer.

Altså, jeg hadde på meg en bh fra den linjen som jeg kjøpte for 8 måneder ish siden, versus en ny en. Wow folkens, forskjellen er stor. Den gamle ble puppene sånn æh, helt ok i. Ikke akkurat noe å juble over. Men i den nye bh’en, som til og med var en cup størrelse større, så de så mye bedre ut i. Det er utrolig hvor mye en bh har å si på hvordan puppene ser ut. Så jenter, husk å bytte ut bh’ene regelmessig, så du slipper å gå med slitne bh’er som gir kjipe pupper. Haha! 

Men men, nok skravling fra meg. Nå må jeg shine opp leiligheten, for her ser det virkelig ikke ut. Ser nesten ut som om det har gått en tornado igjennom hele leiligheten. Verste var at det var helt strøkent i går kveld. Ere mulig?? Folkens, følg med etterpå, for da har jeg noen geniale tips jeg skal dere med dere! 

21 kommentarer

Siste innlegg