Noen vil alltid være bedre enn deg!

Det vil alltid være noen som er rikere, mer kjent, penere, smartere og mer suksessfull enn deg. Men betyr det egentlig noe? Vi mennesker er veldig glad i å peke på andre, og si at de gjør livet vårt vanskeligere. Ta for eksempel Victoria’s secret modellene. Hvor mange er det ikke som skylder på dem for kroppspress, når de isteden burde se på dem som kvinner som jobber beinhardt for å nå målene sine her i livet.

For om dere tror at de damene har fått den kroppen de har, ved å spise drittmat mens de slapper av forran tv’en på sofaen hver kveld, tar dere feil. De jobber med kroppen sin 24/7, året rundt. Det er tross alt jobben dems. Tenk hvor bra din kropp hadde sett ut hvis du selv hadde fokusert like mye på kroppen din. 

Istedenfor å hele tiden være sjalu på andre, burde vi heller jobbe mer med oss selv. Rett og slett bli mer selvsentrerte. Se heller på ditt eget liv. Hva slags positive sider har du? Hvilke ting jobber du med for å bli en bedre versjon av deg selv? 

Se på andre mennesker som inspirasjon, men aldri sammenlign deg med andre. For fakta er at du kommer aldri til å bli den personen du sammenligner deg med. Men det er en bra ting! For tenk så kjedelig om du bare skulle blitt som et annet menneske, og ikke vært deg selv lengre! 

Nei folkens, bli mer selvsentrerte. Fokuser så mye mer på deg selv og ditt liv. Ikke heng deg så mye opp i hva Kim Kardashian eller Ariana Grande driver med. Bry deg litt mer om hva du kan få til. Tenk om du går all in på et prosjekt du har hatt lyst til å starte på lenge, men ikke har turt, og om 3 år endelig har muligheten til å leve av dette? Og kanskje også har ekstremt stor suksess? La drømmene dine løpe litt løpsk, og tørr og satse på det du vil! Du vil bli overrasket over hvor mye du selv kan få til, om du glemmer å se på andre! 

Lykke til! 

  1. jeg kom over en artikkel fra en amerikansk nettisde (kan sende deg link om jeg finner den igjen) men der ble alle triksene til VS-modellene avslørt. Av dem selv, vel og merke. Det jeg reagerte mest på er at de får sprayet på six-pack, kløft og lårmuskler bla. der det kan bli brukt opp til åtte forskjellige bruntuner på selvbruningssprayen. Og at de så klart, som alle andre gjør før den “røde løperen” driver med pull out. Så de er nok ikke så “fantastiske” som de fremstilles. Heldigvis for det egentlig. Og det beste er jo at de virker som noen hærlige jordnære jenter, som faktisk legger fakta på bordet.

  2. Wow! Så bra innlegg Stina:)) du har et så stort hjerte!🎀
   Jeg bare elsker bloggen din!!! Den er bedre enn noen andre jeg har lest for å være helt ærlig🍥🤗!

  3. Hei stina kan du en gang lage en sånn
   Video at du viser alle genserene/toppene dine?
   På alle videoene/bildene så ser eg så mange fine
   Topper og gensere! Så sier du kor du kjøpte
   Dem! Hadde det vært nokka?

  4. Helt enig, man kan ikke klage når du ikke prøver selv en gang…
   I stedene for å bruke tid på å måse over andre, kan du gjøre noe med deg selv!
   Ps:Elsker bloggen❤❤

  5. Veldig bra skrevet! Helt enig med deg, vi må slutte å se på andre og fokusere mer på hva vi er gode på selv og dyrke de egenskapene istedet for å gro sjalusi 🙂 Ha en fin kveld videre!

  6. hei! helt enig med deg.. må bare spørre om noe helt annet- har du tilfeldigvis byttet foundation? følte du så lit blass ut.. Ikke frekt ment! kan jo være lyset og alt altså! men hvis du har byttet så er jeg usikker på om den passet helt til deg?

  7. At noen er rikere, tynnere eller smartere enn deg betyr ikke at de er bedre enn deg! Det er ingen som er bedre enn andre. Man er bra på sin måte. Selvom en annen person er smartere enn deg på visse områder betyr ikke det at den personen er bedre enn deg. Alle er gode til forskjellige ting og har forskjellig personlighet! Hvis du tenker selv at en annen er bedre enn deg får du i hvertfall dårlig selvtillit selvom du “aksepterer” det! For å nå langt her i livet må man tenke at man er bra nok som man er og like seg selv som person. Og jeg tror nok ikke man skal tenke at VS modellene har jobbet så hardt på en bra måte. De sulter seg og blir veldig redigert på..

  8. Godt sagt! Vi må ikke sammenligne oss med andre, da kommer vi ingen vei. Vi vil alltid være oss selv, og godt er det! Alle er unike på sin spesielle måte! 🙂

  9. Jeg har en venninne som vant Top Model USA for noen år siden, og jobber fremdeles som modell. Det er hennes valg, men for et liv. Står opp kl 7, spiser frukt og tar første treningsøkt, så litt proteiner og avgårde til første fotoshoot. Deretter går det i hundre til det er sengetid kl 22. Venner har hun ikke tid til, men hun har gjort et valg. Hun sparer alle inntekter så hun kan ta legeutdannelse å kjøpe leilighet uten å ta opp lån. Jeg fikk følge henne fra morgen til kveld en arbeidsdag i Milano, jeses. Jeg er glad jeg tok det valget jeg gjorde, uten å se hva andre gjorde 🙂

  10. Sååå sykt enig! Tenkt akkurat det der så mange ganger. Man kan jo ikke være annet enn seg selv uansett, så bedre å jobbe for å bli en bedre utgave 🙂 Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg