Video: Lava Art 5 i 1 compact cushion!

Ny onsdagsvideo der jeg viser dere hvordan jeg påfører Lava Art foundation. 

Følg Lava Art på facebook! 

Her kan du bestille ditt Lava Art compact cushion.

 

Obs; når du bestiller compact cushion blir du automatisk abonnent (les vilkår under bestillingsskjema på Lava Art sin kjøpsside HER), men om du ikke vil være abonnent er det bare å sende epost til [email protected] innen 14 dager etter bestilling, og si at du ikke vil være abonnent 🙂

 

24 kommentarer
  1. Hei den konken høres spennene ut, men det står jo ikke noe om hvordan man deltar😕 Siden jeg har et tilfelle med å få en del kvisen som blir der kansje en uke eller no. Og produktet høres veldig spennende ut😊

  2. Hei det irriteter meg litt det at det ikke er noen forslag til hvordan man deltar i konken😕Siden jeg sliter veldig med kviser som kan kansje sitt der i en uke eller no, og foreldrene mine liker ikke at jeg bestiller ting på nett😬

  3. Skulle bestille, men oppdaget at da jeg blir automatisk med i en slags medlemsklubb. Da må jeg avbestille hver 14 dag for å ikke få sendt neste pakke. Stemmer det? Bare en baktanke jeg fikk med dette, så hvordan funker det?
   Det sto:
   Du vil motta i denne kampanjeperioden Lava Art Compact Cushion til Kr. 125,-+49,- i porto (tot.174,-) dette er kun gjeldende i en begrenset periode. Ordinær pris er 298,- ink.porto, du vil motta ett en to måneders forbruk av refill hver annen måned om du er fornøyd med produktet ? prisen er 398,-+49 i porto(tot.447,-) det tilsvarer 199,- kroner pr månedsforbruk. Hvis du ikke ønsker videre forsendelse må du si fra til oss pr epost eller telefon innen fjorten dager fra bestillingen. Hvis liker produktet er det bare å vente så vil det komme automatiske forsendelser til deg inntil du sier opp selv.

  4. “…du vil motta ett en to måneders forbruk av refill hver annen måned om du er fornøyd med produktet ? prisen er 398,-+49 i porto(tot.447,-) det tilsvarer 199,- kroner pr månedsforbruk. Hvis du ikke ønsker videre forsendelse må du si fra til oss pr epost eller telefon innen fjorten dager fra bestillingen. Hvis liker produktet er det bare å vente så vil det komme automatiske forsendelser til deg inntil du sier opp selv.”
   det står ganske sjult på nettsiden står det på nettsiden. Syns det er litt dumt at du ikke informerer om det i videoen.

  5. Hei Stina! Jeg lurte på om det foundtationpudderet(Lava Art) har forskjellige farger? Siden jeg er ganske blek nå som det nærmer seg vinter, og jeg vil ikke se orange eller gul ut. Eller er det slik at den tilpasser seg hudfargen? Takk for svar, btw digger bloggen

  6. Hei Vilde og Elise,
   For å kunne oppklare i misforståelser.
   Grunnet til måten det er satt opp på, er etter påbud fra forbrukerombudet om informasjon nærmest til bestillings knappen, derfor det ikke kommer frem tidligere i websiden.
   Hvis du ikke liker produktet har vi satt det slik at dere kan kontakte oss innen 14 dager fra dere mottok produktet, da stoppes det og dere vil da selvfølgelig ikke få noe mer fra oss, det er ingen bindingstid.
   Skulle dere like produktet har vi gjort det slik at det kommer på en abonnements måte.
   På denne måten trenger vi ikke å selge inn produktet på nytt og dermed sparer vi penger, og vi kan tilby produktet billigere til våre kunder.
   Vi tar gjerne imot tips fra dere på ting som mangler, ris og ros.
   send oss gjerne en epost på [email protected] eller evt. kontakt oss på facebook.
   Med vennlig hilsen
   Lava Art Cosmetic

  7. Åh nå fikk jeg lyst på den, den ser sykt bra ut og jeg har jo litt lys hud men jeg bruker litt mørk for å få mørkere hud er ikke så glad i hvit hud.

  8. Kan du vise bilde av deg selv med en litt mørkere leppefarge? Ikke rød liksom, men mer sånn matte farger som er inn for tiden.. Litt kylie jenner type farger om du skjønner? Har så lyst å se deg med det, føler at helt nude og lyse lepper blir litt “fjortis” og feil til f.eks øyesminken din i denne videoen, hadde sett så mye bedre ut med en mørkere farge:-)

  9. Hei Stina
   jeg lurte på om du kan lage en no mirror makeup challenge eller mixed makeup challenge. ELSKER BLOGGEN DIN

  10. Hei. Jeg bestilte den rett etter du lagde videoen, og jeg har ikke fått den enda. Jeg prøvde å ringe dem, men ingen tar telefonen. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Kan du være så snill å svare 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg