Slik ser min leilighet ut!

Tenk at det allerede er 5 måneder siden jeg flyttet inn i leiligheten jeg bor i! Tiden har gått så fort, at jeg nesten blir litt skremt! På disse månedene har jeg virkelig fått innredet leiligheten min skikkelig, og jeg føler meg endelig fornøyd med den. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en liten “apartment tour”, der jeg viser bilder. Har vist leiligheten på video før, som du kan se HER. Men syns det er så mye bedre å se på bilder også. 

Da jeg flyttet inn her var jeg litt nervøs for at leiligheten skulle bli for liten. Den er jo bare 38 kvm. Men med mange geniale løsninger har det gått veldig bra. Jeg har plass til stort kjøkken, kontorhjørne, spisestuebord, sofahjørne, separat soverom, bad og et par store skap til klær og sko. I tillegg har jeg en liten bod på loftet der jeg har alt av klær jeg ikke bruker, noen møbler, og andre småting. 

Jeg tror at mye av grunnen til at leiligheten min ikke virker liten, er fordi det er ganske høyt under taket, hvite vegger og fordi jeg har brukt ganske hvitt og nøytralt interiør. Hadde jeg valgt masse flashy og fargespreke ting hadde det nok føltes veldig smått her. Så det kan være noe å tenke på om du skal flytte inn i et krypinn selv. 

Underveis i dette innlegget har jeg lyst til å gi dere noen tips til hvordan man kan få mest mulig ut av en liten plass. Veldig mange kjekke tips om du skal flytte inn i en liten hybel, eller bare vil ha bedre løsninger på jenterommet ditt.  

– Speil på halve garderoben på soverommet gir illusjon av større rom – 

– Spisebord som er like høyt som kjøkkenbenk gir en luftigere følelse, i tillegg til at man kan bruke det som benkplass – 

– Innerst under bordet er det skap som gir ekstra oppbevaringsplass –  

– Kjøkkenskap som går helt opp til taket gir ekstra oppbevaringsplass – 

– Nøytrale pyntegjenstander, som også kan brukes til matlaging gjør at kjøkkenbenken ikke blir overfylt – 

– Skap under skrivebord gir ekstra oppbevaringsplass – 
 

– Speil ved siden av sofa, og i gangen gir rommet illusjonen av at det er større – 

– Bak speilene i gangen er det innebygd garderobe til jakker og sko – 

– Lyse og nøytrale farger, uten for mye pynt gjør at rommet føles større – 

– Bruk plassen under vasken til å oppbevare håndklær – 

– Dusj som kan foldes inn gir ekstra plass på badet – 

– Til høyre på badet er det også vaskemaskin og tørketrommel satt oppå hverandre for å spare plass –

– Garderobe i to deler, der man kan lukke helt igjen for å unngå å måtte se på alt hele tiden. Som gjør at rommet føles mer ryddig – 

– Rom som er smalt og akkurat plass til dobbeltseng. Bruker ikke opp plass til å ha gang ved siden av seng – 

– Hylle langs hele rommet gjør at man kan pynte uten at det tar opp plass – 

Håper du fikk noen smarte tips til hvordan du kan innrede for å få mest mulig ut av plassen. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, hva ditt beste innredingstips er! 

54 kommentarer

Siste innlegg