Viktigheten av å kunne matche klær!

“Det handler ikke om hvor mange plagg man har, men om hvor mange ganger man klarer å matche plaggene.”

Dette er et motto jeg alltid har fulgt når det kommer til klær, sko og  vesker. Selv om man kanskje ikke har 500 forskjellige plagg, er det veldig enkelt å få det til å virke som om man har det, hvis man bare matcher riktig. Å investere i noen basic plagg er viktig. Og med basic mener jeg plagg som kan passe til det meste. En mørk blå jeans som passer til både fest topper og til lyse hverdagstopper. Et par sko som er svarte og som kan brukes til fest og hverdags, er også smart å investere i. Den svarte vesken jeg har fra Michael Kors er en perfekt basic veske. Den er svart, har en enkel form, og passer til nesten enhver anledning. 

På bildene under har jeg den samme buksen på alle tre bildene. Men fordi det jeg har matchet den på forskjellige måter, er det null problem å bruke den flere ganger. Det samme gjelder vesken! 

Det å kunne matche klær er en viktig ting som er nyttig å lære seg. Ikke bare sparer du lommeboka de, men du sparer også skapplass. Etter at jeg flyttet for meg selv og ikke har et svært walk in closet lengre, men heller et normalt skap, har jeg merket hvor mye mer jeg må tenke på hvor mye klær jeg har. Derfor er det så viktig å kunne bruke plaggene sine ved flere anledninger. Tips til deg; neste gang du er på shopping og skal kjøpe et nytt plagg, tenk på dette “Kan denne matches med flere ting? Eller passer den kun med en type ting? Er det førstnevnte er det bare å kjøpe! Mens sistnevnte bør du styre unna! 

16 kommentarer

Siste innlegg