Ukens spørsmål #79

Innlegget inneholder adlink

Hvordan tror du livet ditt hadde vært uten bloggen?
– Det er vanskelig å si. Men jeg tror nok at jeg hadde hatt et mer A4 liv. Med en jobb der man jobbet fra 8-16. Hadde nok vært mye mer rolig enn hva hverdagen min er nå. Men om det hadde vært noe bedre, er vanskelig å si. Tror nok jeg er litt for rastløs til å takle en slik hverdag.

 

Hvor har du kjøpt teppet med stjernene?? Har lyst på sånt selv, men vet ikke hvor jeg får kjøpt det.
– Det kjøpte jeg på Princess eller Kid interiør. Husker faktisk ikke helt! Men regner med de har noe lignende på de butikkene! 


Kjole – HER (adlink) 

Kan du skrive hvordan komme over typen-tips? Jeg har lenge holdt på med en gutt, og han ble en stor del av mitt liv! Han avslutta det, og det knuste meg. Han bryr seg ikke om meg lengre, mens jeg sitter igjen med alle spørsmålene, tanker og følelser – å det tar opp alle mine tårer og energi!
– Uff, vondt å høre! Lagde et innlegg om akkurat dette for en stund siden, som du kan lese HER

 

 

Hvor er genseren fra bli vakker videoen fra? Den var kjempe fin! Har spurt om det før, men har aldri fått svar så hadde vært fint å få det nå!
– Husker faktisk ikke hvor den er fra! Så kan ikke gi noe svar på det dessverre! Men det er uansett veldig lenge siden jeg kjøpte den, så tviler på at den hadde fortsatt vært til salgs om jeg hadde visst hvor den var fra. 

Beskriv deg med 3 positive og 3 negative ord?
– Hmm.. Positive; utadvent, uavhengig ( får som regel til det meste på egenhånd), snill.  Negative; surrete, skvetten (skvetter ekstremt bare noen gjør lager en liten lyd), utålmodig

 

Kan du vise et bilde av då du var 12 år? Var du tynn som nå, normal eller lubben? Hvor høy var du da du var 12 år? Tviler litt på meg. Vil bare vite hva som er normalt. Elsker deg utrolig mye!
– Hmmm.. Tror nok jeg var ganske normal. Har jo alltid hatt den type kropp som jeg har nå. Men nå skal det jo sies at mye har skjedd blant unge de siste 10 årene. Gjennomsnittet på befolkningen har jo gått opp veldig. Når det kommer til høyde var jeg litt over middels høy. Husker ikke akkurat høyden min. Men jeg sluttet å vokse da jeg var 14-15 år, så jeg ble fort blant de laveste igjen. Hehe! 

Hvis du skulle bodd i U.S.A , hvor lenge hadde du bodd der? Og hadde du forsatt med norsk blogg? Har ikke lyst at du skal slutte vertfall! Du lyser dagen min opp!
– Hadde nok bodd der maks 6 måneder. Det jeg kunne tenkte meg er å bodd der i 3 måneder for å oppleve USA. Da hadde det enten blitt New York eller Los Angeles. Hadde definitivt fortsatt å blogge, og på norsk. Hadde vært gøy å kunnet dele opplevelser derfra! 

 

 

Hvor er buksa fra?
– Den er fra Cheap Monday. Men har laget hullene i den selv, siden jeg syns den var litt kjedelig. Så den er ikke helt original! 

Hei, jeg lurte bare på om du kunne lage en video der du viser hvordan du redigerer videoene dine og hvilket program du bruker?
– Kommer ikke til å lage noe hvordan der jeg viser hvordan jeg redigerer videoene mine. Jeg er virkelig ingen ekspert når det kommer til programmet jeg bruker, så vil heller anbefale dere å se på DENNE kanalen. Der viser en god venn av meg som heter Truls hvordan man redigerer videoene sine i Adobe Premiere, som er det programmet jeg bruker. Han er veldig dyktig, så han sine videoer om programmet er mye bedre enn hva mine ville blitt. Haha! 

 

Hvor er toppen fra?
– Den er fra WOW. 

Jeg lurer på om du kan skrive om ditt første blogginnlegg eller din første video som blogger? Kom over noen videoer fra 2011 og 2012 og synes det var veldig artig å se forskjellen. Så det hadde vært veldig gøy å lese ditt første innlegg og video. 
– Kan lage et innlegg med litt throwback til uken, der jeg tar frem litt gamle flaue bilder. Haha! 

 

Hvor kjøper du sugerørene som du viste i morning routine, og som du ofte har på bilder på snapchat?
– De fargerike papirsugerørene er fra Ebay, clas ohlson, kremmerhuset og søstrene grene. Hvis du skal kjøpe like er det billigst å kjøpe på ebay. Søk på “paper straw” så finner du masse å velge mellom. Der koster det ca 5-10,- kr for en pakke med 25 stk sugerør. 

 

– Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål?”

 

 

32 kommentarer

Siste innlegg