3 Forskjellige nudes!

At jeg er en stor fan av nude lepper, er ingen hemmelighet. Jeg syns nude fargede lepper er det alle fineste, og det som kler meg selv best. I flere år har jeg vært stor tilhenger av dette, og i løpet av årene har jeg testet ut en god del forskjellige leppestifter i nude farge. Èn felles betegnelse er at det er veldig vanskelig å finne den perfekte nude leppestiften, siden nesten alle alltid er for mørke. Siden jeg ofte får spørsmål om hvilke leppestifter jeg bruker, tenkte jeg at jeg kunne vise tre av mine favoritter. 


the Balm – Mai billsbepaid 
– Denne gir finest og naturligst farge. Hverken for lys eller for mørk. Det eneste jeg ikke liker med den er at den er litt glossy. Men det problemet fikser jeg alltid med litt translucent pudder. På bildet over har jeg ikke påført noe pudder over. 


Inglot – 403
Denne er veldig nude, så den er så og si min favoritt. Liker veldig godt at den er matt, og holder seg fint på leppene over noen timer. Når man påfører den kan den kjennes litt seig ut, men når man har hatt den på i 5-10 minutter føles den mer “normal” ut.  


Isadora – 50 Naked
– Denne har en del mer pigmenter. Jeg liker den best til hverdags, og når jeg ikke skal ta bilder. Syns den blir en del finere i virkeligheten, enn på bilder. Denne er også matt så det er et stort pluss!

 

 

Hvilken syns du at var finest?

45 kommentarer

Siste innlegg