Video: Netthat og haters!

Fikk spontant lyst til å lage en video i dag om netthat og om hvordan jeg takler det, med noen råd til dere. Videoen ser du under! 

68 kommentarer
  1. Det du sier er så veldig bra og viktig. Du sier det på en så bra måte sånn at andre personer kanskje begynner tenke litt igjennom hva de gjør mot andre på nett.
   En stor klem fra meg

  2. du er så flink! Du er den eneste bloggerne jeg har fulgt fast med på over lang tid. Stå på! Takk for denne videoen 🙂

  3. Det er utrolig trist at så mange bloggere stager livet sitt.. Det er rett og slett veldig egoistisk i og med at de ved å få sitt eget liv til å se perfekt ut, får de mindre hat, men de kan være med på å ødelegge mange andre sine liv… Det er bra at du tar opp slike viktige temaer. Jeg har gitt deg noen positive kommentarer på utseende, men det er virkelig IKKE meningen å legge mer press på deg… Jeg ville fortsatt skrevet fine kommentarer om du så la på deg 40 kilo og sluttet å bruke sminke, for kvaliteten på bloggen din er bare fantastisk!!

  4. Eg skjønner godt att folk er sjalu på deg, du er no bare så sjukt fin og eg synst det er heilt unødvelding å drive å komentere dritt pga. av det. Eg er en stor fan av bloggen din og youtuben din og eg er sjalu på deg men eg er ikkje en sann person som skriver dritt pga. av det. Hadde vert så glad vist du kunne legge ut vidioer på youtube litt oftere:)

  5. Det er vanlig å se på ansiktet til en person som snakker, jeg liker å se på puppene dine mens du snakker. Er det greit Stina:)? og en ting til, du må fortsette å gi et kyss på slutten som du gjordet nå, love it. Fjern det tommel opp og greier, GI OSS ET KYSS!

  6. Helt enig med deg:) utrolig at folk gidder å slenge dritt til andre på den måten… Kjenner bare jeg blir kvalm av de menneskene som ikke har bedre å gjøre enn å rakke ned på andre isdenfor å hjelpe dem opp! Bra at du snakker om dette teamet som er så utrolig stort men samtidig veldig skjult:) Du er virkelig et utrolig forbilde og jeg ser opp til deg<3

  7. Hei elsker bloggen din 💜
   Du er er stort Forbilde.
   Svarer du noen ganger på snapp til fansen og hvis ikke kan du begynne med det hadde vært utrolig kult 💜
   Elsker deg du en helt fantastisk person med så mange bra meninger 💜
   Hilsen Emilie en stor fan 💜💜

  8. Jeg synes du har blitt så mye flinkere på videoblogging den siste tiden. Før så synes jeg kanskje at det var litt “satt opp” alt du sa. Men nå synes jeg du er mer deg selv og snakker mye mer fritt! Stå på Stina! Du er superflink:)

  9. Det var veldig bra sagt av deg. Jeg er kanskje den største fanen din!😍 Elsker hvordan du sier sannheten på, og jeg skjønner alt du mener her. Jeg lurte på om du ville lage en morning/night routin? Hadde vert koselig å få høre fra deg. Altså litt svar og hva du synes om kommentaren min😊 Elsker deg!

  10. Jeg synnes det er helt tåpelig og late som om man er en annen 💋
   Skikkelig glad for at du er ærlig og sånt 👏🏻👏🏻!!
   Mange av mine venner later som om di er noen andre på nett helt idiotisk😀
   Burde kanskje vise denne videoen til dem og få føttene dems ned på jorda igjen
   Elsker bloggen din 💕

  11. Jeg tenker at det er veldig greit å stage ting så lenge det ikke blir overdrevet. Det har ingenting med å late som om noe er bedre enn det, det er – hvis man kun pynter et bilde litt eller ikke har noe rot i bakgrunn. Så lenge man ikke lyver og som du sier later som at noe er ekte, når det egentlig ikke er det (det er noe helt annet). Men hvorfor skal man ikke få lov til å ta litt finere bilder? Pynte seg litt ekstra? eller legge til noen detaljer som egentlig lå på en helt annen plass?
   Det er nesten litt som den regelen for “journalister og informasjonskampanjer” altså “vær varsom plakaten”. Montasje kalles det. Du kan ta ting fra det originale bilde, bytte litt på for de elementene var eller retusjere for små ting, men store endringer som gjør at de skaper et falsk uttrykk er ikke greit. Vi alle vil vise det som er fint, og det burde være greit – uansett er det veldig få som er interesserte i rotete blogger, tekster eller bilder.
   Når det kommer til hat er det utrolig synd at man ikke kan bli kvitt haters og at det er “vi” som må lære å ikke bry oss om de – men det er sånn det har blitt. Jeg tenker alltid at det heldigvis er de som er problemet og ikke meg. Hvis jeg blir kalt stygg eller blir truet for noe, er det mest sannsynlig de som er altfor usikre på seg selv og truing har jeg alltid tatt veldig lite seriøst ettersom at hvis en person vil skade meg, kommer det nok inne en forvarsel. Jeg føler meg veldig lik deg akkruat på dette punket – Jeg har alltid vært hardhudet og brydd meg lite om hva andre mener eller tenker om meg, til tross for at jeg har blitt “indirekte mobbet” og utestengt i 2 år av hele klasserommet. Skrev faktisk et innlegg om ca dette for et par dager siden på bloggen 🙂

  12. Selv har jeg lest blogger, der folk i kommentarfeltet lager seg mange forskjellige anonyme “brukere” (eller hva man enn skal kalle det?) der de slenger masse dritt, slik at det ser ut som det er mange som hater deg/dem. Så all drittkommentarene trenger nødvendigvis ikke å komme fra så veldig mange personer. 😉

  13. Hvis det er noen som fortjener verdens beste blogge tittel, så er det du😍❤️😍
   Du er ekte å ærlig og jeg bare elsker deg mer og mer!❤️❤️❤️ Du tørr å være deg selv og ikke Dikte opp et falskt liv❤️💗❤️Stina lov meg å aldri stoppe!! Du gir meg mot til å tro på meg selv! Før så tenkte jeg at Oja, sånn har hun det og livet hennes er perfekt❤️Men du fikk meg til å inse at de som skriver hat-meldinger ikke har det bra med sei selv❤️❤️❤️❤️❤️❤️Tusen takk💗Det var et viktig tema og det sååååååå gøy å se på deg snakka💕Kunne hørt på deg i en time uten å bli lei💗❤️💗💕 Hilsen en som ser opp til deg💗❤️💗😊

  14. Hei har følte samme er et mobbe offer men og Har en sykdomm som gjøre med forelig enn andre barn . Du er mitt for blide i etter det som side med meg .jeg skulle ønske at du var storesøster min . Du er pen ,fin, Erling, kul ,verdens beste forbilde klem Julie malvik

  15. Wow…Bra vidio :)))) Er veldig enig med deg Stina 🙂 jeg synes deg er idiotisk at dolk slenger dritt til andre.. Bare fordi man misunner noen eller at livet til den personen er jævlig.. også prøver de å gjøre livet andres surt! Det er bare teit, dessuten bør man være fornøyd med seg selv! Fordi alle er fine på hver sine måte.
   Ohh Jaa… Det er syyykt mange bloggere som lyver! Er helt enig!! De tror de er jo Famous!!! Og blah blah.. Bare fordi de er litt kjente! Herregud unødvendig .. Jeg er sååå glad for at du ikke er slik <33

  16. Madde K.K: Selvfølgelig kan man pynte på bilder. Det gjør jeg jo selv også. Det er jo greit å pynte så bildene blir fine. Men det er forskjell på å ta fine bilder, og å lage et helt forvrengt og falskt bilde av hvordan man har det.

   Mhm.. Enig der. Kjipt at det er VI som må blir hardhudet, og at haterne bare får fortsette :/

  17. Man trenger ikke å være en rosablogger selv for å skjønne at mye her i verden er “fake”. Men uansett, god video:)

  18. Kan du legge ut link på “hvordan bli et A menneske” eller noe sånt. Det var ett veldig bra innlegg du la ut i august tror jeg 🙂

  19. Faen ta deg Stina, jeg som elsker å hate deg…
   Nå begynner jeg faen meg å like deg…. Du er virkelig ikke som du av og til fremstiller deg selv som på bloggen, du virka ganske alright i denne videoen….

  20. ❤️Hei Stina❤️
   😝Elsker bloggen din😝
   🌱Helt enig med deg🌱
   😎Hva gjør du med sminke og😎
   💎?Bading?💎

  21. Det hadde vært syyykt kult om du kunne lage en video om hvordan man kan bli en YouTuber👋🏻 har lyst til å begyne, men vet ikke hvordan å bli en stor YouTuber. Du er veldig flink❤️ Elsker videoene dine❤️ Det er bra å få ærlige informasjon enn falske👍🏻❤️

  22. det er forskjell på nett hating og ha annerledes meninger enn du har. må være lov til å fortelle deg hva vi mener og tenker om saker du tar opp uten at du skal ta de topp som “Mobbing.”

  23. kjempe bra video!Bra du videoblogger ekte.Likes klikk og alt betyr null. Det som betyr noe er familie og venner som er der uansett. Livet er ikke fb,insta, snap osv.

  24. Jeg er enig i at man ikke skal hate på en annen person på nett og slenge dritt om selve personen for det er sykt unødvendig! Men når det kommer til et innlegg hvor du foreksempel har skrevet din mening om noe, synes jeg man skal få lov til å kommentere motargumenter eller si sin mening om saken. Men bare ikke angrip selve personen.

  25. Jeg blir ikke mobbet, men jeg føler at jentene i klassen min ikke liker meg, fordi jeg er ofte alene i friminuttene og alle går rett forbi meg, og det føles som at ingen vil være sammen med meg. 🙁 Veldig bra video 🙂

  26. Hei Stina du er min rollemodell, jeg føler at fu hjelper meg hver gang jeg er på fin blogg. Du er en rollemodell for du er snill,ærlig,morsom og er deg selv og jeg føler det at du er så spesiell snill at det er ikke ord!Jeg har bare sånn 5 likes når hundre følger meg og keg kjenner alle og liker dems bilder men de gjør det på de som er hele tiden sutrete på instagram, jeg bryr meg ikke om dem!!!elsker bloggen din og vi har så mange like personligheter!

  27. Bare hyggelig. Er blogging så lett som du får det til å være? fordi når jeg leser dine innleg så er de så profisjonelt skrevet at jeg blir misunlig på deg 🙂 men på en god måte 😉

  28. Du sier noe som “jeg er blogger så jeg har selv sittet meg i den posisjonen og derfor får jeg hat” men jeg syntes ikke det er rettferdig eller ok at du skal få hat bare fordi du selv valgte å få blogg! Klem <3 PS: har veldig lyst på night-time routine video! 🙂

  29. hvorfor tørr du ikke poste kritiske kommentarer som kommer på dette innlegget? du vet selv at det er forskjell på å få kritikk eller at folk ikke er enige med deg, enn å få hate kommentarer. det er greit å ha egne meninger og blogge om det, men da må d faen meg forvente som blogger at noen av leserne dine ikke er enige i det, og dermed diskuterer det med deg.
   er jo derfor man har et kommentarfelt 🙂

  30. Hei, lurer på hvordan du får videoen til og bli stor? jeg mener, når jeg legger inn en youtube video blir den så liten, hvordan får jeg den til og dekke på en måte bloggen?

  31. Hei! Jeg elsker deg over alt i hele verden Stina! Jeg er ikke noe fornøyd med utseende mitt😔 Jeg er liten og tjukk. Det er ingen som mobber meg, men noen ganger blir jeg så lei meg at jeg begynner å hyl skrike! Hjelp meg! Du er den eneste jeg kan stole på!

  32. Hei! Jeg elsker deg over alt i hele verden Stina! Jeg er ikke noe fornøyd med utseende mitt! Jeg er liten og tjukk:-( Jeg blir ikke mobbet, men noen ganger blir jeg så lei meg at jeg begynner og hyl skrike! Hjelp meg Stina! Du er den eneste jeg kan stole på! Svar gjerne fort hvis du har muligheten:-)

  33. Flott video!
   Jeg syntes det er kjempe flott at du bare fortsetter å gjøre ditt selv om det kommer dritt eller hat. Det er selvfølgelig ingen hemmelighet at mye av det kan treffe og såre, men jeg vet at du også får enormt med gode tilbakemeldinger! Det er de gode tilbakemeldingene som påvirker deg mest, hvis ikke hadde du vel ikke fortsatt slik du gjør. Det står det respekt av! I en alder av 20 sliter jeg med dårlig selvtillit og diverse, da jeg tidligere har tatt ting veldig nært. Jeg har en mobberhistorie bak meg som har gjort meg veldig sår. Men dette jobbes selvfølgelig med hver dag og jeg er godt på vei! Du motiverer!
   Det er som du sier, at når du velger å være en offentlig person og deler mye tanker og meninger, så vil det kommer dritt og tilbakemeldinger. Jeg har selv vært uenig i ting du har skrevet, men jeg føler at mine tilbakemeldinger da har vært konstruktive og ikke hat. Uansett hva mine meninger har vært så har jeg alltid sagt “Stå på!”. Jeg syntes det er ufattelig trist at disse haterne velger å bruke energi på personer de ikke liker. Om jeg har en person jeg missliker, så unngår jeg bare personen for jeg gidder ikke bruke energien min på de. Haterne mister bare sin tid på å legge igjen stygge kommentarer, så det er jo bare litt synd på disse menneskene. Ofte så tror jeg også at har kommer fra misunnelse. Ikke kan dem ha det så veldig lett heller, da dem må presse andre ned. Hva dem oppnår med det vet jeg ikke.
   Det er nok veldig vanskelig å stoppe det. Bruk tiden din på det du elsker og sug til deg ALLE de gode tilbakemeldingene du får. Så kan du heller le litt når folk skriver dritt. Det er bare barnslig og vedkommende kan umulig være veldig voksen. Dem presser deg selv enda lenger ned ved å gjøre det samme mot deg!
   Ha en flott kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg