Kommer det flere Girl Talk videoer?

Wow, for en respons på videoen jeg postet i stad! Dere altså! Det er så utrolig gøy å se at dere likte den så godt, og at den hjelper så mange av dere. Jeg husker selv hvor mange ting jeg lurte på, men som jeg aldri turte å spørre noen om, fordi det var litt flaut. Derfor syns jeg det er så viktig med slike Girl Talk videoer. Og det er veldig godt å se at jeg ikke er den eneste som tenker sånn. Det å kunne gjøre deres problemer litt lettere å hanskes med, er så utrolig viktig for meg. Jeg elsker å være som en venninne / storesøster for dere, og blir alltid så glad når jeg får kommentarer av dere om at dere ser på meg som det. Det varmer virkelig hjertet mitt!

Og folkens, en liten gladnyhet. Jeg kommer til å lage flere Girl Talk videoer! Det er jo så utrolig mange emner jeg har lyst til å snakke om, som dere har forespurt. Så flere videoer kommer. Tenker å lage dette som en slags liten Girl Talk serie på youtube kanalen min og her på bloggen. Der jeg hver 3. til 5. uke legger ut en ny video der jeg snakker om jenteproblemer. Så det er bare å fortsette å sende inn ønsker om temaer, så noterer jeg de ned også snakker jeg om noen temaer i hver video. Høres ikke det bra ut? Det syns jeg!

Kjenner jeg bare har lyst til å lage masse Girl Talk videoer fremover. Det er jo så gøy og spennende å kunne snakke åpent og ærlig om sånne temaer. Kommer forresten også til å snakke om temaer for oss som er på vei ut av puberteten og inn i voksenlivet også. Vet så altfor godt om hvor mange bekymringer man får når det kommer til skole, å flytte ut hjemmefra, hvordan håndtere at et langvarig forhold tar slutt, osv. Selv om jeg kun er 22 år, føler jeg at jeg sitter på så mye erfaringer, og kan gleder meg til å dele de med dere!

36 kommentarer

Siste innlegg