New in from Nelly

// inneholder reklamelinker 

I dag tidlig var jeg innom posten og hentet en pakke fra Nelly med noen nye høst favoritter, jeg bestilte i forrige uke. Det er utrolig hvor fornøyd jeg blir med tingene fra Nelly. Altså, hver eneste gang jeg bestiller noe derfra er alt som det skal. Størrelser er riktige, klærne ser like ut i virkeligheten som på bildet, og kvaliteten på klærne er bra. Aner ikke hvor mange skrekkhistorier jeg har hørt av venninner som har bestilt klær på diverse nettsider, og fått noe helt annet i posten. Heldigvis er ikke Nelly sånn.


Kjole – HER 

Sko – HER 

Jakke – HER 

Og folkens! Gjett hva? Jeg har endelig kjøpt meg selfiestang. Det var virkelig på tide syns jeg! Enhver blogger med respekt for seg selv, må jo ha det! Eller hva? Det som jeg fant ut som var så genialt er at jeg kan koble det vanlige lille kameraet mitt til stangen også. Sånn at jeg kan bruke selfiestangen neste gang jeg lager en vlog. Whoop whoop! Ellers så var det veldig lett å bruke den til telefonen. Jeg trodde at man måtte bruke en spesiell app, og at det var masse styr.

Men neida, det var bare å koble ledningen inn i headsett utgangen på telefonen, og åpne kameraet, og trykke på kamera knappen som er på håndtaket på stangen, så knipset man bilder. Veldig enkelt og greit! Så nå blir det nok litt mer selfies på snapchat og instagram fremover. PS; har du ikke lagt meg til på de to tingene, er det bare å gjøre det. Heter stinablogg på begge (og egentlig overalt), så det er ganske lett å finne meg 🙂 På snapchat pleier jeg også å bruke hvis jeg skal lage videoer på onsdagene, og vil ha forslag eller innspill fra dere. Så der er det litt mer interaksjon! 


Selfiestang – HER 

 

Var ikke klærne og skoene fine? Gleder meg til å bruke de masse i høst! Kjolen er jo perfekt å bruke på høsten. Sleng på en litt tykkere strømpebukse og en kul jakke, og man har et perfekt høst hverdagsantrekk! 

36 kommentarer

Siste innlegg