Denne sesongen må dere se!

// annonse

Når jeg skal slappe av og koble helt ut, elsker jeg å se på serier. En av mine favorittserier er Vampire Diaries. Hver gang en ny sesong kommer ut, får jeg helt dilla og jeg må se alt som er tilgjengelig med en gang! Syns Vampire Diaries er så spennende, og hver gang en ny sesong har kommet ut, elsker jeg å se hele sesongen rett etter hverandre. Vampire diaries er alltid så sykt spennende, og man må bare vite hva som skjer i neste episode. Så da blir det alltid til at jeg ender opp med å leve i vampire diaries verdenen i et par dager, og er helt oppslukt! 

Nå har nettopp hele sesong 6 kommet ut på dvd og på nett. Jeg har sett sesongen, og den er virkelig verdt å få med seg. Det skjer så utrolig mye spennende at det ikke skulle vært lov! Uten å gi for mange avsløringer, skal jeg gi noen hint til hva som skjer. Noen kommer til å ta kuren for vampyrisme, noen kommer til å komme tilbake fra de døde, noen sin mor kommer til å komme tilbake. Uæh, folkens. Denne sesongen må dere bare se! Under kan du se en trailer for sesongen. Får lyst til å se igjen hele sesongen bare jeg ser traileren. Spennende! 

Hele sesong 6 kan du kjøpe på dvd HER eller se på nett HER

Sesong 7 av vampire diaries begynner allerede 8 oktober. Så dette blir veldig spennende! Forresten; om du liker Vampire Diaries bør du også sjekke ut serien “The originals” det er en del av vampyrene fra vampire diaries som er i en egen serie. Den er også veldig spennende!

 

Liker du vampire diaries?

36 kommentarer

Siste innlegg