Nye plakater fra Desenio!

// annonse

For et par uker siden tipset jeg dere om noen kule plakater fra Desenio. Endelig har mine plakater kommet opp på veggen i stuen, og jeg er så spent på å vise de til dere! Endelig føler jeg et stuen min er helt komplett. Plakatene over sofaen passet helt perfekt inn. Elsker at de er så minimalistiske samtidig som de pynter skikkelig opp. Det var virkelig den prikken over i’en stuen min trengte! Elsker hvordan bildet med verdenskartet får reisegleden til å krible i magen min! 

Plakat med verdenskart – HER

Plakat med lyserosa neglelakk – HER //  Plakat med quote – HER 

 

Har hatt plakatene hengende oppe i noen dager allerede, så de har blitt med litt i bakgrunnen på bildene mine. Og dere har spurt så mye om hvor man får tak i de. Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om Desenio som er siden som selger disse fine plakatene! 

Desenio har over 400 plakater å velge mellom. Alt ifra grafiske plakater til fashion plakater. Man kan velge størrelser på plakaten selv, så man kan mikse med store og små plakater til å pynte opp i hjemmet. Over sofaen er begge plakatene 50*70 cm. Mens plakaten med verdenskart har jeg i 30*40 cm. Perfekte størrelser til å ha over sofa og på kommoden. 

Kvaliteten på selve plakatene er også veldig bra, og de skal ha skryt for rask levering. Det tok to dager så var de på posten! PS; Handler du for over 600,- kr er frakten gratis! 

 

Under kan du se flere av plakatene Desenio selger. La deg inspirere! 

Vinneren av plakatene fra mitt forrige innlegg om Desenio, ble Ida. Gratulerer! Du får en mail snart fra Desenio. 

Hele utvalget av plakater Desenio selger finner du HER

 

 

Hvilken plakat likte du best?

10 kommentarer

Siste innlegg