Slik oppnår du hverdaslykke!

Livet består av flest hverdager. Dager hvor vi må dra på skole eller jobb. Dager hvor vi må gjøre lekser. Dager hvor vi må gjøre hverdagslige gjøremål som å lage middag, vaske i huset, dra på trening og listen fortsetter. Veldig mange av oss går og venter på helgen og feriene. For da kan man gjøre akkurat det man vil. Mange planlegger de få ukene i året man har ferie, ned til den minste lille detalj for å få mest mulig ut av ferien. For det er jo i ferien at morro’a skjer, eller hva?

Hmm.. 

Siden livet består av flest hverdager, bør vi heller kose oss litt ekstra i hverdagen. Sette litt ekstra stor pris på de små tingene som gjør at hverdagen blir litt bedre. Send en melding til noen du er glad i, kjøp en ny fin genser som du kan bruke på jobben eller skolen, ta en kopp kaffe med en venninne på en koselig kafè, lag en ekstra god middag, pynt hjemmet med blomster, bak boller og ta med til klassen din/kollegaene dine, kjøp noen skikkelig fine notatbøker som gjør leksene litt mer morsommere, les en god blogg mens du nyter en kopp te, lag en ekstra god nistepakke til lunsjen, gå en tur ute før du starter på jobb/skole, stå opp litt tidligere om morgenen så du rekker å spise en god frokost mens du ser på favoritt tv programmet ditt. 

Alle disse tingene kan gjøre din hverdag bedre. Og det beste er at det er ikke mye som skal til. Alle disse tingene er småting som du kan enkelt gjøre. Slutt å lev for kun helgen og feriene. Begynn å leve i ukedagene også, for det er der det meste av livet hender. 

 

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, og fortell meg hva som er hverdagslykke for deg! 

23 kommentarer

Siste innlegg