Min favoritt frokost!

God helg! ♥ I dag har jeg allerede rukket å gjøre mye! Jeg begynte dagen med en time hos kiropraktoren. Nakken min har slått seg helt vrang igjen, så jeg må gå dit litt hyppigere igjen enn før. Men håper vi får fikset opp i den verste nakkesmerten nå! Etter at jeg hadde vært hos kiropraktoren spiste jeg en liten frokost på Kaffebrenneriet med Nora, før vi gikk oss en tur bort til dit hun skal flytte.

Nora har nettopp kjøpt seg leilighet, og jeg er så stolt av henne! Det skal mye til å kjøpe leilighet alene i en alder av 22 år, men den jenta har klart det! *stolt*. Så nå må dere gå inn på @noraminothi på instagram og gratulerer henne! Tihi 🙂  Rett ved der hun skal flytte var det noen interiørbutikker som lå, så vi måtte jo titte innom og vi fant så mye fine ting og begge gikk ut derfra med stjerner i øynene, og 100 inspirerte tanker og idèer i hodet.

Men, nok hverdagsliv. Nå til det innlegget egentlig skal handle om. Nemlig min favoritt frokost for øyeblikket! Denne må dere lage i helgen, for den er så god! For ikke å snakke om enkel og kjapp, så denne kan du også lage før du skal på skole/jobb i ukedagene.

Det du trenger er:

♥ Gresk yoghurt naturell ♥ Musli ♥ Jordbær ♥ Blåbær ♥ Kiwi 

Ta 2-3 store spiseskjeer med gresk yoghurt og fordel i en bolle. Dryss et par spiseskjeer musli over. Skjær opp en halv kiwi, noen jordbær og litt blåbær og dryss over. Spis med et stort smil om munnen, og gjerne en kaffe ved siden av. Hehe! 

Håper frokosten faller i smak! – God helg ♥

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

20 kommentarer

Siste innlegg