Blir gal snart!

Heisann, fra frøken effektiv! I dag har jeg virkelig rukket unna veldig mye! Jeg startet dagen med å gå igjennom mail innboksen, deretter begynte jeg å sminke meg, mens jeg sminket meg fikk jeg en idè om hva jeg kunne lage en onsdagsvideo om, så da spilte jeg inn den med en gang sminken var på plass. Det er forresten ikke den videoen som kommer ute i morgen jeg filmet, men den som kommer ut neste uke. Liker å spille inn videoer i god tid, så jeg ikke trenger å stå og lage video på samme dag som den skal publiseres, og stresse meg halvt ihjel!

Å lage video i dag, var mildt sagt ikke bare-bare! Dere som følger med på snapchat (stinablogg) fikk kanskje se de litt oppgitte videoen jeg la ut? Her jeg bor holder de på å bygge noe greier, har ikke helt skjønt hva, men tror de fikser både garasjen og holder på å bygge noen leiligheten. Uansett, de borrer noe helt vanvittig her, så jeg holder på å bli gal snart! De holder på konstant fra klokken 08:00-18:00. Men jeg får håpe de snart blir ferdig med borringen, for nå er jeg lei av at det hele tiden rister i bygningen! Eller, så ille er det ikke. Men dere vet jo hvor dramaqueen jeg er da. Haha! 

Etter at jeg var ferdig med å lage video, knipset jeg et par bilder av dagens antrekk (som dere ser på bildene under), før jeg gikk ut og gjorde noen ærend. Har blant annet storhandlet på butikken i dag, så jeg holder på å lage et litt innlegg til dere med noen mat tips som kommer på bloggen senere i dag. Husk å  sjekke innom bloggen senere i kveld! 

Primark – Veske

Converse – Sko

Cheap Monday – Bukse

Ukjent – Genser

WOW – Topp

Hvordan har din tirsdag vært?

13 kommentarer

Siste innlegg