Jeg har designet egen neglelakk!

// i samarbeid med TL design

Åååååh, nå har jeg en spennende nyhet til dere! Kjenner det kribler i magen bare å tenke på dette. Selv om dette er noe som har blitt jobbet med i flere måneder, har det ikke helt gått opp for meg enda. Jeg har nemlig designet min egen neglelakk! Hvor kult er ikke det? Jeg og 7 andre bloggere har i samarbeid med TL design laget en bloggkolleksjon, med hver vår neglelakk. Det er første gang i Norge at flere bloggere har gått sammen og laget en kolleksjon. Så dette er veldig spennende!

Hver av oss har valgt ut en neglelakk som gjenspeiler hver og en av oss, og vår egen stil og personlighet. Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at min neglelakk derfor er rosa? Når jeg først skal designe en neglelakk, så skal den virkelig være meg! Og hva er vel mer meg enn en rosa neglelakk med glitter i? Jeg syns lakken er så utrolig fin, og den passer perfekt både til fest og når du vil se ekstra fin ut til hverdags. Siden dette er en høstkolleksjon, valgte jeg en mørkere tone, som passer med høstklærne. 

Kolleksjonen er til salgs i morgen på tlbeautystore.no, og siden dette er en veldig (og da mener jeg veldig) limited kolleksjon, bør du være rask hvis du vil kjøpe noen av lakkene! Du kan selv velge om du vil kjøpe kun min lakk, eller flere av lakkene. Kommer til å legge ut link her på bloggen i morgen, med en gang lakkene er til salgs, så dere kan klikke dere inn å kjøpe! Prisen på lakken er kun kr 99,- så her er det tatt hensyn, sånn at alle kan kjøpe lakken!  

kolleksjonwa2wo4

De andre bloggerne som har designet lakk ser du på gruppebilde! Fra venstre: Chioma, Celina Karine, Agnes Lovise, meg, Julia Nyland, June HolmWA2WO og Hao Vu.

Gruppebilder og fellesbilde av lakker er lånt av wa2wo

 

Hvor kult er ikke dette? Er dere like spente som meg?
Nå er jeg veldig interessert i hva dere syns om lakkene, og hvilken som er din favoritt! 

55 kommentarer

Siste innlegg